WİGAN HAZIRLIK KAMPI
WİGAN TAKIMI TAKTİKSEL DİZİLİŞ
Güçsüz bir ekibe sahibim.Savunmayı oldukça sağlam tutmak zorundayım.Bu yüzden 2 ön liberolu bir sistem kullanacağım.İnşallah başarılı olurum.
6 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlik aldım.PSV gibi güçlü bir ekibe yenilmemek oldukça sevindirici bir haber oluyor benim için.Büyük ihtimalle transfer sezonunu kapattım.Alabilirsem Sao Paulo lu Miranda'yı veya kaliteli bir ön libero alacağım.İkisini de alamazsam kümeye oynarım herhalde.Allah sonumu hayır etsin.
SUNDERLAND HAZIRLIK KAMPI
Sunderland takımının hazırlık kampı hakkındaki yorumları takımın menajerine bırakıyorum.
Premier League 1.Hafta Sunderland-Wigan
Bendeki şans bu kadar olur.İlk hafta İsmail abi ile oynadım.Kötü performans sergilediğimi düşünmüyorum.En büyük hatam galiba Scharner'i oynatmak oldu.Son dakikalarda hücum yapmak için Skoko'yu oyuna sürdüm.Öyle güzel oynadı ki onu ilk 11'de başlatsam 1 puan alırdım diye düşünüyorum.İsmail abi'yi tebrik ediyorum.
Premier League 2.Hafta Sunderland-Fulham
Gereken yorumu İsmail abi yapacaktır.
SUNDERLAND'DA TRANSFER HABERİ!!!!
Dinamo Kiev takımının 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oleg Husyev ile 14MN Euro bonservis ücreti karşılığında Sunderland takımı sözleşme imzalamıştır.Wigan takımı büyük bir üzüntü ile transferi izliyor
İşte Oleg Husyev
Yorum belirten arkadaşlara da teşekkür ediyorum.Özel olarak Alican'a bir mesajım var.Bal gibi de kurtarır canım