Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keremcim havaya sokmayın beni abisi yahu Son maçları verecez ki gelecek sezon tüm takımlar bize diş bilemesinler

Seneye Valencia maçlarına zırhla çıkacağım.5 oyuncunun oynayabilir durumda sakatlandıı maçlardı ve hep Valecia'ya denk geldi Tabi maç sonunda 1 aylar 2 aylar geldi sakatlık süresi olarak

Süpersin Kaan Abi gerçekten, tebrik ederim. Artık seneye Şampiyonlar Liginde şampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın Mertcim.Mourinho gibi postalanmayalım da bu seneki başarıdan sonra

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O taktiğin alfa sürümü abisi.Daha beta'ya geçmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yazacakdım This tactic ıs too bad I had played 588 match Thıs tactic and I have no victory
    Sonra vazgeçtim yazsam mı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaan abi helal olsun döktürmüşsün müthiş yazılar yazmışsın taktik hakkında anlamasamda iyi birşeyler yazmışsındır
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Yazacakdım This tactic ıs too bad I had played 588 match Thıs tactic and I have no victory
    Sonra vazgeçtim yazsam mı acaba
    Yaz Serkancım.Bence kullanan değil 588 maç 1000 maç üst üste kazanamaz benim taktikle

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kaan abi helal olsun döktürmüşsün müthiş yazılar yazmışsın taktik hakkında anlamasamda iyi birşeyler yazmışsındır
    Maksat yazıyla satmak Yunuscum,taktikte bi şey yok çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok canım taktik 1 numara abi yazılanlardan anlamıyorum bir ara anlatırsın abi ne yapalım cahillik İngilizce bilmiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gece 3 itibariyle beta sürümünü tamamladım taktikte alfa sürümündeki aksak gördüğüm yerleri düzelttim.Galiba takriben 9-10 yeri

Bu arada son 4 maça yedek ağırlıklı kadrolarla çıkmamıza rağmen maçları genelde as oyuncular aldı.Yedek oyuncularla oynadığımız yeni 3-6-1 sistemi ile sayısal olarak ezilmemize rağmen Sevilla Barca deplasmanı Osasuna deplasmanı ve kendi sahamızdaki Real Madrid maçlarından mucizevi bir şekilde yenilmeden çıktık.Özellikle Real Madrid bastırırken tilki Aduriz'in tek atakta gol yapması gerçekten ilgi çekiciydi

Yeni sezona bugün ya da pazar günü başlarım.Son 20 maçta kullandığım 3-6-1 taktiğini şimdilik rafa kaldırıyorum onu daha sonra geliştireceğiz.Yeni sezona beta ile çıkacağım bakalım ne olacak.

Puan Tablosu. Kupa törenini bugün öğlen yapacağız duyrulur

Bunlarda sezon sonu istatistikleri.Taktik denemek için uzun süre ayrı kalmaydık başlangıç taktiğinden belki listede iyi yerlerde oyuncularımız olabilirdi fakat onun yerine takım oyunuyla bir yere geldiğimizin ispatı oldu listede sadece 2 yerde 2 oyuncumun 2. liği var

Bu arada yılın menejeri ödülüne layık gördüler beni.Bilbao en çok gelişme gösteren takım olarak seçildi.Kalecimiz Iraizoz'da en iyi 2. kaleci seçildi Palop'un ardından.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeste sakat oLmasaymış asist kraLı oLacakmış herhaLde abi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

abi sen sen Atlético Bilbao ile nağmağlup şampiyon olmuşun senin hedefin bu takımla dünya kupasını kazanmak olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kaancım tebrikler. Sabah sabah hiç çekilmicek ama.....
    Ooooo! Şampiyon Baba Hamdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yeste sakat oLmasaymış asist kraLı oLacakmış herhaLde abi
    Evet abisi.Bir de etkili olduğu yerde devam ettirseydim daha fazla asisti olabilirdi.Yanlış hatırlamıyorsam sezonu 14 gol 14 asist ile tamamladı.Zaten benim yönettiğim takımlarda bir huy var.Bir golcü alıp başını gidemiyor.O yüzden yakınından bile geçmedi gol krallığında oyuncularımız.Hoş sakatlıklar boldu ama 4 ya da 5 oyuncu 10-18 gol barajında bitirdi sezonu.Daha detaylı lig analizini eve dönünce vereceğim.Şimdi atmış olmayayım

Quote Originally Posted by ali94 View Post
    abi sen sen Atlético Bilbao ile nağmağlup şampiyon olmuşun senin hedefin bu takımla dünya kupasını kazanmak olsun
    Seneye hedefimde var abisi.CL'yi kazanmak ama kıtalararası şampiyonluk için eğer CL'yi kazanırsam bu takımda kalır mıyım bilemiyorum.İnsan değişiklik arıyor bir süre sonra

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kaancım tebrikler. Sabah sabah hiç çekilmicek ama.....
    Ooooo! Şampiyon Baba Hamdi
    Şampanyaları patlatmakla meşgulüz zaten Serkancım.Sabah oldu hala devam.Gidin evinize deli misiniz nesiniz diyorum hala kutlama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Para şike işte Atletico işte

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Napalım abisi parayı transferlerde harcayamıyoruz kasada duracağına hakemleri rakip oyuncuları sevindirelim diyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kaan abi'den sezonu iyi bir yerde bitirmesini bekliyordum,ama 1.lik beni biraz şaşırttı Tebrik ediyorum Kaan abi.Cl yi bekliyor artık bu taraftar senden
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın Emrecim ama taraftar beklentsini arttırmasın abisi.Seneye şampionluktan başka hedef alternatifi yok derlerse yandık

Bu arada disiplinde olayı abarttım.Başta patron benim dediğimde yedekler mırın kırın ediyodu.Şimdi yedeklerden biri daha çok oynamak isteyince patron benim işte kapı işte sapı diyorum hemen basın açıklaması ile özür diliyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Helal olsun Kaan abi ilk sezonda şampiyonluk mükemmel seneye ŞLyi isteriz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Muhtesem bi sezon gecirdin Baba Hamdi biz de davetli miyiz sampiyonluk kutlamalarına nevaleleri alıp da gelem
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tabi davetlisin abisi.Asıl kutlamaları geceye kaydırdık ,öğlen öğlen havai fişek gözükmüyor

Yunuscum isteme benden öyle şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olurmu Kaan abi Şl nedir ki elinin kiri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Atletico Bilbao'nun golcüleri:

17 Gol Fernando Llorente
    16 Gol Aritz Aduriz
    16 Gol Joseba Etxeberria
    14 Gol Francisco Javier Yeste
    8 Gol Aitor Ocio
    7 Gol Borja Viguera

Asistlerde ön sıradakiler:

17 Asist Yeste
    11 Asist Orbaiz
    10 Asist Aduriz ve Llorente
    8 Asist Exteberria
    5 Asist Susaeta,Iraola
    4 Asist Viguera,Martinez

İstatistikler kupa ve lig toplam istatistikleridir.

Yeste şov yapmış adeta bu sezon.14 gol 17 asist

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet Mertcim.Çaylak Viguera'nın da nerdeyse diğerlerinin bulduğu forma şansının 3 te 1 ini bulmasına rağmen 7 gol 4 asistide çok hoş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeste mükemmel bir sezon geçirerek altın çağını yaşamış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın abisi.Sınavın nasıldı YUnuscum?

Bu da Avrupa Takımlar sıralaması.İlk sene için fena yerde sayılmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sen bu takımı 1.yaparsın abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla sen takımı seneye daha iyi yerlere getirirsin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha yukarılarını hakedıyorsun abıcım. bu arada sezonun baslarında sampıyon olursun dedıgımde yok abisi kümede kalalım yeter demiştin bana!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Sen bu takımı 1.yaparsın abi
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Valla sen takımı seneye daha iyi yerlere getirirsin.
    Çok teşekkür ederim sevgili kardeşlerim.

Yeni sezona başladık.Hazırlık karşılaşmalarını tamamladım.Takımım hazırlık maçlarında çok formda gözüktü.Bu sene lig başlangıcımız tam tersi oldu.Önce Real Deplasman ve sonra Barca iç saha.Yandık yani açıkcası işin Neyse Kral kupası maçlarını Barca ile yaptım.Benimle yaptıklarına pişman oldular çünkü geçen sezon iddialı değildik bu sene iddialıyız Real Madrid deplasmanında yine penaltı kaçırdık ve geçen senenin aynı deplasman skoru olan 2-2 meydana geldi.Bakalım Barca karşılaşması ne olacak evimizde? Bu arada şampiyonlar ligi kuraları çekildi.4. torbada bulunmamıza rağmen resmen çerez bir kura çektik.13 puanla çıkarız diye umuyorum.Bundan sonra rakipler benden korksun çünkü aynı takım 1 senedir beraber oynuyor ve 1 senelik uluslararası cezası olan Gurpegi geri dönünce ve 19 yaşında kiraya verilen müthiş yetenekli forvetimizde geri dönünce kadromuş iyice genişledi. Artık parsasını toplama zamanı.Neyse transfer yapmamıza gerek kalmadı ve para cepte kaldı. Bu arada Martinez'e 10 büyük kulup talip oldu.39 Milyon eurodan aşağıya satmam dedim .Görüşmeler sürüyor fakat en fazla 21 milyon Euroya Valencia çıkabildi.

İşte geçen yılın ilk 11'i hazırlık kampı,kral kupası sonuçları,şampiyonlar ligi kurası ve açılış haftası:

Geçen Yılın 11'i

Bolton ile sezonun ilk hazırlık maçı.Tam bir ter atma maçı.Eğer 60. dakikada diğer 11'i sürmeseydim Bolton bala gol attığına çok pişman olacaktı.GS'nin alacağı Jaaskalheinen buysa çok iyi

2. hazırlık maçı Napoli ile oldu.İtalyan defansını deplasmanda rahat aştık.

3. Hazırlık maçı Anderlecth ile oldu.Bir daha bize hazırlık maçı yapmaya gelmez sannırım.Ya tüm hazırlık maçlarına aynı 11 ile devam etseydim

4. Hazırlık maçı CSKA Sofia ile idi.Yine hırsımı tam alamadım.Adamların oyuncusu ortasahaya yakın noktadan Recep'in zamanında İsviçre'ye attığı gol gibi gol attı.Bizim kalecide tek hatalı golünü bunlara yedi deli olcam

ve Arsenal bize hazırlık maçı teklif etmişti.Gücümüzü test etmek istiyorlardı herhalde.Bizde gösterdik.

Kral kupası ilk maç Barca deplasmanındaydı.Taraftarımız maçtan umutsuz olduğunu söyledi.Bizde taraftarımızı haksız çıkardık

Kral kupası 2. maç. Şimdi evimizdesiniz dedik ve maça baskılı çıktık.

Şampiyonlar ligi kurası çekildi.Burdan çıkamam demek ayıp olur

Ve Sezonun açılış maçı.Maçtan önce Shuster bize şampiyon olamayacaksınız diye sözlü saldırıda bulundu.Ben de olacağız diye karşılık verdim.Sizi yeneceğiz diye bir daha demeç verince bende görüşürüz dedim.Oyuncularım bu diklenmelerimden memnun oldular ve belkide yenileceğimiz bir deplasmanda aslanlar gibi oynadılar.Ah o penaltı kaçmasaydı ve talihsiz ilk gol yenmeseydi diyorum ama skor olarak çok iyi bir skor hayıflanmamak lazım

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri