devamı yarın sadece ve sadece turksportal'da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın Toplantısı
Ali Göçmen(AG):Öncelikle hoş geldiniz
Basın Muhabiri(BM):hoş bulduk sayın hocam
AG: Sayın arkadaşlar ben önce kendimi tanıtayım. İsmimi duydunuz tabi Sakaryalıyım çocukluğumdan beri tuttuğum takım olan Beşiktaş’ta görev yapmaktansa mutluluk duyuyorum. Şimdi sorularınızı alayım arkadaşlar
BM: Sayın hocam bu son günlerde olan olaylarla ilgili neler düşünüyoruz?
AG: Evet tabiî kide son olaylardan sonra çok üzgünüm. Çarşı gibi taraftarımız kaybetmek çok üzücü ama fakat lakin J biz seyircisizde maç kazanırız.Birşey belirtmem lazım ki Çarşı geri dönerse çok daha mutlu olurum.Eğer geri dönerse belki şampiyonlar ligi kupasını kazanabiliriz.
BM :Peki hocam o zaman gelelim bu seneki hedefleriniz ve hedefleriniz doğrultusundaki transferleriniz hakkında biraz ipucu alabilir miyiz?Bir de Mika ile Shevchenko gibi isimlerle ilgilendiğiniz doğru mu?
AG: Tabiî kide ipucu verebilirm. Bu sene Türkiye’de bütün kupları kazanmak istiyoruz(lig,kupa,süper kupa)Avrupada ise ş.l. de en azından gruptan çıkmak.Bunların doğrultusunda ben pek transfer yapmayı hedeflemiyorum.Bir tek orta sahaya bir oyuncu alabiliriz.Bu oyuncu büyük ihtimalle Güney Amerikadan olacak.
BM: Taktiğiniz nasıl olacak?
AG:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt başladım kariyere az sonra diğer bilgilerle karşınızdayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ji Parana Kartal Oldu
Brezilyalı oyuncu burda bulunmaktan memnun olduğunu söyledi.Ali Göçmen ise Ji-Parana transerinden mutlu olduğunu söyledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yıldırım Demirören Bırakıyor
Beşiktaşın resmi sitesinde Yıldırım Demirörenin görevini bırakacağı açıklandı.