-
08.Haziran.2007, 07:37
Arkadaşlar ne oluyoruz ya.Yorumlardan öyle anlıyorum ki maçı;bazıları istemediği futbolcuyu yermek için izlemiş,bazıları sevdiğim futbolcu iyi oynasında onu öveyim diye izlemiş,bazıları beğenmediği milli takımın yenilmesine kendisi haklı çıktığı için sevinir hale gelmiş.Bu nedir ya,bu bizim takımımız.O ve ya bu oynamış,sonuna kadar destekleyeceğiz,istediğmiz oyuncular oynasaydı yenecekmiydik?Napalım yani,yenildik Portekiz'e tutmayalım mı takımımızı,desteklemeyelim mi evlatlarımızı?Yenilmeyeceğiz diye bir kaide mi var?Böyle bir senet mi imzaladı Terim turnuvadan önce.Her zaman bu kadar kötü mü olacak Tuncay ve Emre.İsviçre maçını bunlar alırsa ne diyeceğiz ve ya İsviçre maçını hepimizin beğendiği Servet,Aurelio,Kazım yüzünden kaybedersek ne diyeceğiz.Yorumlar 180 derece değişecek bence.Skor taraftarlığı,skor yorumları yapmayalım arkadaşlar.Herkes sakin olsun bence,önümüzde iki tane önemli maç var.Ben bunlardan gerekli puanları alıp çıkacağımızı düşünüyorum ve umut ediyorum.Bazılarımız şimdiden havlu atmış.Şaşırıyorum gerçekten.Öyle yorumlar varki bu yorumları bizim takımımız için Ermeniler,Yunanlılar yapmaz.Bu kötü bir istisnaydı ve bir daha yaşanacağını ummuyorum ve herkesin sağduyulu olmasını,düzgün bir şekilde maçın kritğini yapıp,önümüzdeki maçlar hakkında düşündüklerimizi yazmamızı diliyorum...
Belki haddimi aşan bir yorum yaptım ama,gerçekten yorumları okudukça bizlere yakışmayan yorumlar olarak gördüm ve çok üzüldüm...
Haddi mi aştıysam özür dilerim...
Mesaj Yetkileri