Volkan Demirel: Yapabileceği fazla birşey yoktu. Ama topu daha olumlu başlatması gerekir. Bu işi Rüştü daha iyi yapıyor bence.
Hamit Altıntop: Karşısında Avrupa'nın en golcü oyuncusu, en süretli oyuncularından biri vardı. Yapabilecek tek şey onu sakatlamaktı. Ama bu da insanlık dışı olurdu.
Hakan Balta: Göze batan hata yapmadı pek. Vasat bir oyun ortaya koydu. Bazı müdahaleleri ve pasları güzeldi.
Servet Çetin: Mükemmel oynadı. Maç içinde geçirdiği sakatlıklar olsun, daha önceki sakatlıkları olsun onu durduramadı. Cristiano Ronaldo'yu savundu, üstelik de sakat sakat. Ve ilk yarıda onu kilitledi. Bunu gören Scolari kanat değişikliğine gidince olan oldu zaten.
Gökhan Zan: Vasatın biraz altında bir performans gösterdi. Müdahaleleri yerindeydi, fakat bence onun yerine Emre Güngör oynasa daha iyi olurdu.
Marco Aurelio: Alışılmış performansını sergiledi. Ama bence Mehmet Topal daha iyi olur. Çünkü Aurelio topu oyuna sokamıyor paslarla, ama M. Topal bu işi çok iyi yapıyor.
Colin Kazım Richards: Milli takımda işi olmadığını savunuyorum. Baran'a yükleniyorsunuz ama bence de Kazım sıradan, çok düz bir topçudur. Çalımı bizim mahallede de atıyor, hem de el kadar çocuklar bile atıyor. Sadece çalımla olmaz bu iş. Topu çok eziyor, hızlı düşünemiyor. Kontralarda top Kazım'a gidince harcanıyor. Fizik olarak da övüldüğü kadar güçlü değil bence.
Emre Belözoğlu: Bugün sahada yokları oynadı. Böyle oynayacaksa Milli Takım'da yeri yok. Kişiliksiz bir oyuncu olduğunu defalarca kanıtladı. Kişiliksizliği yeteneklerini de törpülemeye başladı. Kendine yazık ediyor.
Tuncay Şanlı: Sahanın en kötü ismiydi. Ona giden toplar kayboldu, savunmaya yardım etmeye çalışırken işleri yüzüne gözüne bulaştırdı.
Nihat Kahveci: Tek forvette etkisiz olacağı, pivot santraforsuz yapamayacağı gün gibi ortadaydı. Bu konuda extensor abime sonuna kadar katılıyorum, illa Hakan Şükür demiyorum ama. Hakan Şükür, Ümit Karan veya Fatih Tekke'yle birlikte oynamalıdır.
Mevlüt Erdinç: Hazırlık maçlarındaki kötü performansını devam ettirdi. Mevlüt için daha çok erken. Fatih Terim hata yaptı.
Emre Aşık: Kesinlikle Milli Takımda yeri yok. Ondan önce oynayabilecek en az 5 tane daha oyuncu sayabiliriz.
Semih Şentürk: Büyük maçlardaki etkisiz performansını aynen devam ettirdi. Küçük maçların adamı bana göre.
Sabri Sarıoğlu: Son 2 aydaki en kötü futbolunu oynadı. Ama ilk 11 oynarsa etkili olabileceğine inanıyorum.

Şimdi önümüzdeki maç bana göre sistem değişikliğine gidilmelidir. 4-2-2-2 bence en uygun sistem olacaktır mevcut durumda. Diziliş ise;
-----------------------Volkan----------------------
H. Altıntop------S. Çetin------E. Güngör-----H. Balta
-------------M. Aurelio----------M. Topal-----------
S. Sarıoğlu---------------------------------A. Turan
--------------N. Kahveci--------S. Şentürk---------

şeklinde olmalıdır.