-
08.Haziran.2007, 08:33
#11
Kötü oynadık yenilgiyi hak ettik.Kısa kısa oyuncuları değerlendirirsek.
Volkan:Söyleyecek bir şey yok adam ne yapsın kurtaracağını kurtardı.Önünde çok güvenilir oyuncular yoktu.
Servet:Bence iyi bir performans sergiledi.1.golde azda olsa hatası olabilir fakat takıma baktığımzda hatasız futbolcu yok.Tahlisiz bir sakatlık yaşadı ama görevini en iyi şekilde yerine getirdi.C.Ronaldo'ya ise fazla top yaptırmadı.
Hakan Balta:Vasat bir görüntü çizdi bence hatasıda oldu bazen yaptığı iyi şeylerde oldu fakat hataları iyi şeyleri götürdü.
Gökhan Zan:Ne denir ki bu adama.Hele yaptıgı o hata hem kendini sakatladı,hem adamı sakatlıyordu,hem de gol yiyorduk.Zaten bekliyorduk gökhan'dan sakatlık alıştık artık.
H.Altıntop:Sakatlıktan yeni kurtuşmuş bir oyuncu için iyi oynadı bence ama niye çıkarıldığı anlamış değilim başka biri çıkarılamazmıydı?
M.Aurelio: Diyecek söz yok görevini en iyi şekilde yerine getirdi.Anladık ki Ay-yıldızlı bayrağın manevi duygusunu hissediyor artık.Bana göre takımın yıldızıydı bu akşam.
Emre:Ben sahada fazla göremedim.Belki F.Bahçe transferinden sonra basında çıkan haberler onu etkilemiştir.Ben beklerdim ki liderlik vasfını en iyi şekilde yerine getirsin ama yapamadı.
Kazım:Belki kadro açıklandığında en çok eleştirilen kişi oydu fakat oynadığı oyunla hakkını werdi formanın.Şık hareketleriyle bzm için sıkıntılı geçen maçta bizi heyecanlandırdı sevindirdi.
Mevlüt:Fazla yorum yapamıyacağım çünkü fazla bilmiyorum oyun stilini falan ama iyi oyuncu oldugu kesin tecrübesizliğine werelim.
Tuncay:Takımdaki en büyük hayal kırıklığı...O hırçın yapısıyla takımı ateşlemesini beklerdim fakat kıpırdıcak hali yoktu belki sakatlıgın etkisi wardır üzerinde.Ama F.Terim nasıl tahammül etti.Anlayamadım onun yerinde ayağında top tutan Arda'yı alabilirdi.
Nihat:Nihat'a bir şey diyemeyiz bence onun hatası yoktu.Tek yanlış olan onun bu oyun stiline alışık olmamasıydı.Elinden geleni yaptı ama olmadı bu oyun stiliyle Nihat'da bu kadar bence.
Yedeklere girmicem ellerinden geleni yaptılar.ARtık hedf İsviçre maçı kazanmamız lzm ama bu oyunla zor isviçrede bugün baya iyi oynadı.Çarşambaya kadar teknik heyetin ve futbolcuların toparlanması gerekior bence..!
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules