1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

Quote Originally Posted by EreN View Post
    birşeyi merak ediyorum açıkçası, tüm takımın kötü oynadığı bir maçta aurelio daha ne yapmalı ki sizin gözünüze girsin?
    Aurelio hakkında olumsuz bir şey söyleyen var mı ki? Ben sadece bir arkadaşımızın Aurelio maçın en iyi adamıysa bu takım kötüdür, Aurelio'da kötünün iyisidir dediğini hatırlıyorum.. Ki burda şahısla ilgili değil mevkiyle ilgili bir ilişki var, tıpkı kaleci gibi ön libero oynayan adamınız en iyi oyuncunuzsa sahada futbol adına bir şey yapmamışsınız demektir.

Sorunuzun bir art niyet içermediğine inanmak istiyorum.. Zira "siz" "biz" "onlar" gibi ayrımlar bugünlerde "bize" zarar verir.. Kazım konusunda da benzer bir tartışma yaşanmış.. Bunlar hoş değil...
    Last edited by goosfraba : 08.Haziran.2008 at 15:11 Reason: büyük font yazmamaya dikkat edelim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Aurelio hakkında olumsuz bir şey söyleyen var mı ki? Ben sadece bir arkadaşımızın Aurelio maçın en iyi adamıysa bu takım kötüdür, Aurelio'da kötünün iyisidir dediğini hatırlıyorum.. Ki burda şahısla ilgili değil mevkiyle ilgili bir ilişki var, tıpkı kaleci gibi ön libero oynayan adamınız en iyi oyuncunuzsa sahada futbol adına bir şey yapmamışsınız demektir.

Sorunuzun bir art niyet içermediğine inanmak istiyorum.. Zira "siz" "biz" "onlar" gibi ayrımlar bugünlerde "bize" zarar verir.. Kazım konusunda da benzer bir tartışma yaşanmış.. Bunlar hoş değil...
    Siz derken mehmeti takımda istemeyenleri kastetmiştim, futbolundan dolayı değil, ırkından dolayı. Neyse tartışmaya dönmesinde iş..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Siz derken mehmeti takımda istemeyenleri kastetmiştim, futbolundan dolayı değil, ırkından dolayı. Neyse tartışmaya dönmesinde iş..
    Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum. Hem ırkından hem futbolundan dolayı. Irk meselesini direk atlıyorum, futboluna geliyorum. Aurelio oyuna top sokma becerisi bana göre çok yüksek olan bir oyuncu değil. Bu konuda elimizde daha iyisi var. Mehmet Topal. Savunma konusunda da Aurelio'dan daha iyi bence. 2 kişilik basabilen bir oyuncu M. Topal. Üstelik yorulmak bilmeyen bir oyuncu. Bu durumda Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum. Hem ırkından hem futbolundan dolayı. Irk meselesini direk atlıyorum, futboluna geliyorum. Aurelio oyuna top sokma becerisi bana göre çok yüksek olan bir oyuncu değil. Bu konuda elimizde daha iyisi var. Mehmet Topal. Savunma konusunda da Aurelio'dan daha iyi bence. 2 kişilik basabilen bir oyuncu M. Topal. Üstelik yorulmak bilmeyen bir oyuncu. Bu durumda Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum.
    Mehmet Topal'ı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ama gs'de onun yanında oynayan adama bir bakalım. Ayhan deli gibi koşan ve pres yapan biri. Mehmet'i o kadar rahatlatıyor ki bu yadsınamaz. Ama ben gsde ayhansız mehmet topal'ın döküldüğünüde gördüm. Aurelio dün elinden gelenin en iyisini yaptı, kaldı ki ben tam ön libero oynatılan hiç bir adamın oyuna topu iyi soktuğunu görmedim. Makalele en basit örnek, lampard gelir ondan top alır. Ama dün emre forvet arkası yerine orta saha arkası oynayınca taktik gereği hiç birşey yapamadı orta sahamız. Kazım'a gelince, dün bizi atağa çıkaran tek isimdi ve bence şahane oynadı. Kazım gibi yapabilecek TEK bakın söylüyorum TEK isim Arda Turan'dır. Biri sağa, biri sola geçti mi kadro tam olur bence. Dün SABRİ'nin oyuna girmesi tam bir hataydı. Zaten oyun zekası olmayan birini oyuna sokmak intihar gibiyidi, Hele ki ARDA gibi takımını şampiyonluğa taşıyan genç ama lider ruhlu biri varken kenarda. Yapılması gereken şey basitti. Maça çift ön libero ile başlanacaktı. Aurelio ve Mehmet T. Aurelio biraz daha geride Mehmet biraz önünde onlarında önünde Emre, kanatlar kazım ve arda AML ve AMR şeklinde tek forvet olarakta nihat, fakat sarkık forvet yani emreye yakın oynayacaktı. İnsan diyor ki içinden keşke Hakan genç olsaydıda kafa gollerini tek tek çaksaydı.. Ama malesef hakan bu sene özellikle tüm özelliklerini yitirmiş durumda.
    Dün kadrodan önce taktik olarak yanlıştık maçta. Bu da kaybetmemizi kolaylaştırdı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mehmet Topal'ı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ama gs'de onun yanında oynayan adama bir bakalım. Ayhan deli gibi koşan ve pres yapan biri. Mehmet'i o kadar rahatlatıyor ki bu yadsınamaz. Ama ben gsde ayhansız mehmet topal'ın döküldüğünüde gördüm.
    Bence siz Mehmet Topal'ı gözünüzde çok küçültüyorsunuz. Gs'da onun yanında Ayhan var demişsin. Ayhan kaç ay sakat kaldı sen biliyor musun? Sonra demişsinki Mehmet Topal Ayhan'sız döküldü. Mehmet Topal tek başına Alex'i tamamen adam markajı yapmamasına rağmen oynatmadı. O zaman Ayhan var mıydı ? Hayır yoktu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bence siz Mehmet Topal'ı gözünüzde çok küçültüyorsunuz. Gs'da onun yanında Ayhan var demişsin. Ayhan kaç ay sakat kaldı sen biliyor musun? Sonra demişsinki Mehmet Topal Ayhan'sız döküldü. Mehmet Topal tek başına Alex'i tamamen adam markajı yapmamasına rağmen oynatmadı. O zaman Ayhan var mıydı ? Hayır yoktu.
    Sezar'ın hakkı Sezar'a..
    Bence mehmet gerçekten iyi bir futbolcu, fakat Aurelio ondan daha iyi bir futbolcu. Bunu bütün sene şampiyonlar liginde gösterdi zaten. Karşısında mehmet yıldız, yusuf şimşek falan yoktu yani. Direkt olarak lampard falan vardı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sezar'ın hakkı Sezar'a..
    Bence mehmet gerçekten iyi bir futbolcu, fakat Aurelio ondan daha iyi bir futbolcu. Bunu bütün sene şampiyonlar liginde gösterdi zaten. Karşısında mehmet yıldız, yusuf şimşek falan yoktu yani. Direkt olarak lampard falan vardı..
    Erencim aynı Mehmet Yıldız ve aynı Yusuf Şimşek Aurelio'nun karşısında da vardı. Ligi Galatasaray önde bitirdi. O açıdan kurduğunuz denklemde bir anormallik bulunuyor.

Servet ne yapar eder sakatlığına rağmen maçlarda oynar. Gol pozisyonunda o kadar hatalı kişi vardı ki. Nihat topu kaptırdı. Pepe o kadar top sürerken Emre ve Aurelio neredeydi. Duvar pası yapılan oyuncuyu marke eden kişi o esnada ne yapıyordu. Servet topa dokunamadı. Emre niye daha hızlı gelip müdahele etmedi. Volkan olacakları sezip neden daha erken çıkarak topu almadı gibi anlatırsam roman çıkar. Takım halinde kötüydük. Arada iyi işler yapanlar vardı ama bize maç boyunca iyi işler yapan adamlar lazım. Dediğim gibi Servet çok iyi toplar kesti ama golde ayağını uzatamadı. Gökhan Zan kafa vuruşlarında denge bozuyordu, karşı karşıya bir pozisyonda kayarak rakibin düzgün şut atmasını engelledi ve bizi bir golden kurtardı. Ama yaptığı hata sakatlanmasına neden olurken takımımızın ilerleyen dakikalarda hamle yapmasını engelledi. Kazım 2. yarı iyi top taşıdı ama savunma anlamında hiç yoktu. Buda sağ kanadın koridor olmasına sebeb oldu çünkü Hamit'te orayı boş bırakıyordu.

Bize inanmış, hatasız oynayan bir takım lazım. Hele ki hatayı affetmeyen rakiplere karşı oynarken.

Mesaj Yetkileri