-
08.Haziran.2007, 10:53
ben bugüne kadar bu kadar kötü bi milli takım izlemedim.pepe den yediğimiz golün affedilecek yanı yok.sabrinin orta sahada oynamasının da bi anlamı yok.zaten orta sahamızla ilerideki adamlarımız birbirinden çok kopuk oynadı.bu kopukluğu engelleyecek 2 adam vardı.biri tümer diğeri de fatih hocanın 'kişisel'sebeplerden dolayı kadrodan çıkardığı yıldıray dı.shamurun da dediği gibi fatih hoca yıldırayı yollarken sabriye güwenmiş ki bu maçta kurtarıcı olarak sabriyi oyuna sürdü..
gökhan zan:sakatlandığı pozisyonda yaptığı hatayı bu turnuva da oynayacak olan hiç bir defans oyuncusu yapmaz.turnuvanın en zayıfı diye nitelendirilen avusturyanın defans oyuncuları da dahil.Dahası geriden oyun kuramıyor ve maçın başlarında büyük bi şaşkınlık içerisinde sürekli yerini kaybedip durdu.
aurelio
yunun savunma kısmında çok ii oynadı.çok kritik pozisyonlarda kademelere girdi ama hücuma bi katkısı olmadı.
emre belözoğlu:emre'nin milli takım bazında bu kadar silik futbol oynadığını hatırlamıyorum.hem hücuma destek veremedi hem de savunma yapamadı.maçı izllerken gözüme hiç takılmadı.oynayıp oynamadığı belli değildi.
tuncay:sürekli topu ezdi,oyunu duraklattı.hızlı hücum yapmamızı engelledi.zaten ayakta duracak hali de yoktu.90 dk oynamasının tek nedeni de zorunlu değişiklikten dolayı değişiklik hakkımızın kalmamasıydı.Ama bu maç bence tuncay için bi istisnaydı bidahaki maçta oynarsa takımımıza faydalı olacaktır..
nihat:fatih terimin kurbanı olmaya devam ediyor.nihatın bu sistemde en ucta oynayacak oyuncu olmadını hepimiz biliyoruz bi tek fatih terim anlayamıyo ya da bildinden vazgeçmemek için anlamak istemiyor.herkesin ortak kararı olarak semihin yanında oynamasının bizim için daha faydalı olacağını düşünüyorum.
kazım:takımımızın hucum hattında en etkili oyuncu görüntüsündeydi;ama onun taşıdığı toplarda destek gelmeyince ondan da verim alamadık..
Mesaj Yetkileri