-
08.Haziran.2007, 13:41
Yukarida cesitli yorumlar gelmis Kazim hakkinda yaptigim yorumdan dolayi.
Ben yorumumun arkadasindayim,hic öyle fanatiklik yaptigim yok.Milli takimda ben Galatasaray formasiyla yorum yapmam hicbir zaman.
Kazim ne yapti Allah askina ? 1-2 futbolcu gecmekle,iceriye mac boyunca 1-2 tane top atmakla iyi futbolcu mu olunuyor ? Yoksa bütün takimin batirdigi günde bunlari yapmak onu sivreltiyor mu ?
Sabri 2.yari da girdi,Kazimin yaptiklarindan daha cok seyler yapti,uzaktan sutlar cekti,iceriye ortalar acti,cizgiye indi,arada Kazimla paslasti vs.
Yani cabasini gösterdi,Kazim ilk yari yoktu,yorumlar burada,tek tek alinti yaparim isterseniz,herkes ciksin diyordu,2.yarida 2 güzel calim atti diye KAZIM SÜPER ! Yok artik yaaa (=
Gökhan Gönül olsaydi tabi ki cok degisik olurdu,Hamit ile önlü arkali cok iyi oynuyorlardi.Ama madem Gökhanin yok,o bölgede oynayabilecek tek adam Sabri kaliyor,oynatsana onu.Grup maclarinda Hamit ile nasil oynadigi ortada !
Ömer abi de Kazim hakkinda biseyler yazmis,ona neden öyle yorumlar gelmedi ?
Belli hersey bu forumda,üyelere göre karsit yorum yapiliyor ...
Maca gelirsek eger ;
Kötü oynamadik,cünkü oynasak bile bisey oynamis oluyoruz.Ben onu göremedim,yani biz futbol oynamadik dün,ne organize atak gerceklestirdik,ne topumuz rakip kaleciye gitti.
Kaleci utanmasaydi cimlerin üzerine cadir kurup piknik yapacakti,inaniyorum ki o halde bile biz o kaleciye gol atamazdik,cünkü defanslarini gecemiyorduk,pas organizasyonumuz yoktu,kanatlara iniyoruz ama iceride Nihat var(!)
Eeee sen Nihati St oynatirsan millet senin teknik direktörlügünle böyle alay gecer iste ! Nerede Mehmet Yildiz ? Ümit Karan ? Fatih Tekke ?
Gün gectikce kendisiyle celismesi daha da belirginlesiyor,Allah sonumuzu hayir etsin,ne diyeyim ...
Last edited by El Comandante : 08.Haziran.2008 at 07:47
Mesaj Yetkileri