1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 4-1-3-2 ® Bu Taktik Her Takımı Başarıya Götürür

Hybrid View

Kardeş man.cityle oynuyorum demiştim ya ilk sezonu geride bıraktım 5 beraberlik 1 yenilgi ile şampiyon oldum fa kupasını aldım ingiltere kupasını aldım vandervaart yılın oyuncusu seçildi 45 maçta 22 gol 29 asist yaptı martin petrov gol kralı oldu 32 golle şimdi işallah bu sezon şamp. ligini alacam da bi sorunum var oyuncularımın çogu başka kulübe gitmek istiyorlar onu nasıl yapacam yönetim 40 m bütçe verdi taktik gerçekten çok başarılı büyük takımları darma dağın ediyor lbaşarılı olamayan arkadaşlara söyle sesleniyorum iyi kanat oyuncularınız olursa çok işe yarıyor benim kanat oyuncularım atouba ve vedran corluka vedran çorlukanın değeri şu anda 12m oldu bide ona antremanda wbr özelliği ekledim çok manyak oldu taktiği herkese tavsiye derim ve bunu yapana yine teşekkürlerimi sunuyorum hepinize saygılar

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    Kardeş man.cityle oynuyorum demiştim ya ilk sezonu geride bıraktım 5 beraberlik 1 yenilgi ile şampiyon oldum fa kupasını aldım ingiltere kupasını aldım vandervaart yılın oyuncusu seçildi 45 maçta 22 gol 29 asist yaptı martin petrov gol kralı oldu 32 golle şimdi işallah bu sezon şamp. ligini alacam da bi sorunum var oyuncularımın çogu başka kulübe gitmek istiyorlar onu nasıl yapacam yönetim 40 m bütçe verdi taktik gerçekten çok başarılı büyük takımları darma dağın ediyor lbaşarılı olamayan arkadaşlara söyle sesleniyorum iyi kanat oyuncularınız olursa çok işe yarıyor benim kanat oyuncularım atouba ve vedran corluka vedran çorlukanın değeri şu anda 12m oldu bide ona antremanda wbr özelliği ekledim çok manyak oldu taktiği herkese tavsiye derim ve bunu yapana yine teşekkürlerimi sunuyorum hepinize saygılar
    istediğim herşeyi yapmışsın ve harika gidiyorsun
    Oyuncu daha büyük kulüplere gitmek istiyorsa sende büyük bir kulüp olmaya çalış. Bende Beşiktaş ile ilk sezonlarda bu tür sorunları yaşıyordum fakat şimdi ortadan kalktı. Belki bunun cevabı büyük kulüpler gibi olmaktır.
    En zengin kulüpler sıralamasında şuan 3. sıradayız.

Finansal durum mükemmel derecede hatta bu durum kendi profilime bile yansıyor.

Anlayacağın arkadaşım stat var, antrenman sistemi var, para ve itibar var. Bunlar da seni büyük kulüp yapıyor. Son zamanlarda bir tek son transferim "İlhami Yusuf" dışında başka kulübe gitmek isteyen oyuncum olmadı. Sanırım biraz önce saydıklarım bizi büyük kulüp yaptıkları için oyuncu da mızmızlanmıyor

[IMG]hhttp://img520.imageshack.us/img520/7227/4231el6.jpg[/IMG]

hatta ve hatta ne şanstır ki bu mesajı yazdıktan sonra oyuna geçtim karşımdaki ilk haberi size göstermek istiyorum.

oyuncu gitmek değil aksine kalmak istiyor. Üstelik PSV gibi büyük bir kulübe karşı

Birde şuanki oyunum ile ilgili son gelişmeler:

Sağ kanat cezalıydı ve
    Sol kanat oyuncumu sattığımdan bu yana büyük kulüplerde çok zorlanıyorum hatta interi zor eledim penaltılarla şansa kaldı işim.
    Şimdi yerine düzgün birini bulana kadar yedek kadrodan kanat oyuncusu aldım ve kanatlardan gol yemeye başlıyorum. Bu beni çok sinir ediyor. Tez vakit yerini doldurmak için bedeli ne olursa olsun bir sol kanat alacağım.

Konuyu dağıtmadan taktik mevzusuna devam edelim.
    Bu resimde taktiğin hem sağlam atack yaptığını attığımız 3 gol ile kanıtlıyor.Hem de karşı takımın bir anda yaptığı kontra ile nasıl savunmaya geçtiğimizi gösteriyor

Last edited by gencerker : 09.Haziran.2008 at 01:36

Mesaj Yetkileri