Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
BöyLe futboL iLe bir yere varıLmaz. BöyLe manteLite artık yeryüzünde yok MiLLatan önce kaLma sistemLer iLe oynuyoruz. Tek forvet oynicaksan Emre orta sahanın arkasında değiL forvetin arkasında oynicak, yoksa nasıL hücum düşünüyorsun ey sinyor Terim. SöyLenecek birşey yok, adamLarın goLLerden sonra sevinçLerini gördükçe hep içime bir hançe sapLandı, dedim ki bizim kaderimiz bu sanırım, her zaman sevinenLeri izLemek, üzüLmek. Tek teseLLimiz aL birini vur ötekine oLan Çek ve İsviçre takımı. BeLki zar zor onLarı geçip üst tura geçeriz ama ondan sonra da yine güzeLce hırpaLarLar bizi.
Abi ben onlari yenecegimizi de düsünmüyorum.Bu mantelite ile en fazla 1 puan aliriz.Isvicre ve Cekler bizden daha iyi oynuyorlar,bizden daha kaliteli savunmaya sahipler ve bizden daha kaliteli oyun yapilari var.Biz savunmayi acabilemk icin Nihati kullaniyoruz
Ayrica Fatih Terim bence Nihati kadroya alarak ona en büyük darbeyi vurdu.Adam muhtesem bir sezon gecirdi ama Milli takimda onu iri savunmacilarin arasina atti Fatih Hoca.Transfer teklifi gelecegi varsa bile gelmeyecektir.Nihat St forvetin yaninda oynayabilen,araya kacabilen,bazen geriden gelip oyun kurabilen,serbest oynayan bir futbolcu,onu ST oynatmak intahardir.Fatih Hoca bunu göremedi,bir tane ST yok yahu kadroda.Böyle birsey mi görülmüs ?

Mehmet Yildiz,Ümit Karan,Fatih Tekke eksikligi cok belli oluyor.Kanatlara iniyoruz,ama iceride bekleyen pivot santraforumuz yok.Nihat ziplasa belime kadar gelir,ne kafaya cikmasi yahu ?

Gökhan Gönül sakatlanmis,Sabriyi oynatmiyor orada,Hamiti oynatiyor.Hamite yazik ediyor.Alman spiker bile cok sasirdi Hamiti sag bekte görünce.

Futbol falan oynamiyoruz,dengesiz oynuyoruz,artik piyangodan ne cikarsa hesabi.