Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya benim üzüldüğüm şey şu, bu mu Türkler? En iyi Türk oyuncular bunlar mı? peh peh, bunlar mı 3. olmuş canım Türkiye'den cacık olmaz! diyecekler. Halbuki şu kadro Türkiye C takımı olur ancak. Neyse Fatih hoca arık sınırlı(! kim koyuyosa sınırı kendisi mi acaba??) oyuncusu olan, sınırlı(!) imkanlı şu takımı gruptan çıkarabilmesi büyü kbaşarıdır..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Şu takımda nasıl Semih oynamaz Fatih Hocam
    Semih girdide ne oldu ayağına top değmeden çıktı bu adam milli takım oyuncusu değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Semih girdide ne oldu ayağına top değmeden çıktı bu adam milli takım oyuncusu değil
    Haklısın Tuncay'a kafayla bir top indirdi %100 lük bir gol pozisyonu oldu,1-2 tane kafa topu aldı dolayısıyla ayağına deymemiş oldu.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Haklısın Tuncay'a kafayla bir top indirdi %100 lük bir gol pozisyonu oldu,1-2 tane kafa topu aldı dolayısıyla ayağına deymemiş oldu.
    Pozisyona giremedikki %100ünü yakalayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih'in böyle bir milli takımda ne yapmasını bekliyorsunuz ? Nihat bir tane olumlu bir şey yapabildi mi O zaman Onuda atalım milli takaımdan ??!!? Semih girer girmez Tuncay'a net bir pozsiyon yarattı 10 dakikada bu Milli takımda daha iyisini yapamazdı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Pozisyona giremedikki %100ünü yakalayalım.
    %100 değildi belki ama Semih'in Tuncay'a indirdiği pozisyon vardı,Nihat'ın 2'ye 2 kalmışken Sabri'ye atmaya çalıştığı ve defansın kaptığı pozisyon vardı.Bence 2 tane önemli sayılabilecek pozisyon geliştirdik sağolsun birisinde Tuncay vuramadı diğerinde Nihat pas atmaya çalıştı ama defans araya girdi.Zaten Semih son dakikalarda girdi oyuna.
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Avrupa basını dünkü Portekiz yenilgisini değerlendirdi. Türkiye'yi etkisiz bulurken, Portekiz'in galibiyetini normal karşıladı.

A Milli Futbol Takımımız’ın, 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde Portekiz karşısında aldığı 2-0 yenilgi, Avrupa medyasında “normal” bir sonuç olarak karşılandı.

Şampiyonanın resmi internet sitesi www.euro2008.uefa.com maçı, “Scolari’nin adamları Türkiye için çok güçlüydü” başlığıyla duyurdu.

İngiliz BBC, “Portekiz, Türkiye’ye karşı Cenevre’de etkileyici bir başlangıç yaptı” başlığını kullanırken, “Portekiz iki golü haklı bir galibiyet alırken, biri Ronaldo, ikisi de Nuno Gomes ile toplam üç kez direğe takıldı. Türkiye ise hücum hattında etkisiz bir oyun ortaya koydu” yorumunu yaptı.

İngiliz Guardian gazetesi ise “Son finalist Portekiz, zayıf Türkiye defansını Ronaldo ile hırpaladı, Pepe ve Meireles’in golleriyle yıktı” diye yazdı.

Fransız AFP ajansı ise haberi, “Hızlı adımlarla koşan Portekiz, Türkiye’yi devirdi” başlığını kullandı.

ŞÜKÜR'ÜN YOKLUĞU HİSSEDİLDİ

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 mağlup olan Türkiye, Çinli spor yorumcularını da hayal kırıklığına uğrattı.

Çin'in devlet televizyonu CCTV'nin spor kanalında canlı verilen maçla ilgili olarak yorumcular, hücumda etkisiz olan Türkiye'nin Hakan Şükür'ün yokluğunu hissettiğini ve zihinlerdeki Türkiye'yi bu maçta tanıyamadıklarını dile getirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Korktuklarımız gerçekleşti dün aslında son güne kadar belli olmayan taktik ve 11'le bu kadar oyun oynayabildik.Fatih hoca artık oynayan bir takım oluşturacağını söylemişti.Mehmet Demirkol'un bir lafı var Türk takımları bugüne kadar ki zaferlerini 'oynatmayarak' kazandı diye.Ben turnuva için umudumu kaybettim açıkçası çeyrek finale çıksak bile Almanya Portekiz değil çok daha rahat geçerler bizi.Gerçi önümüzdeki 2 maçtada bu şekilde oynarsak gruptan da çıkamayız.Başlarken Mevlüt'ün forvet arkası oynaması saçmaydı.Mevkisi orası değil orda oynayacağını çift forvet oynayalım.Bir ara Kazım'ı sağ içe Mevlüt'ü sağ kanada aldı.Defans oyuncularına diyebilecek pek bir şeyim yok bir yere kadar dayanabilir bu oyuncular zaten Servet sakat sakat oynadı helal olsun.Gökhan yine beklediğim gibi sakatlandı onun yerine Toraman oynamalı Fatih hoca kişisel problemlerini yansıtmamamalı milli takıma hakkı yok.Hamit'i sağ bek oynatarak etkinliğini tamamen yok ediyor.Orda Hamit oynayacağına Abdurrahman oynasa daha iyi o mevkiyi daha çok biliyor.Tuncay kaç senedir top oynuyor top tekniği sıfıra yakın.Bir topuda tekte kontrol et yok Tuncay'ın forvette başarılı olacağını orta sahada pek başarılı olacağını düşünmüyorum.F.bahçe'deki zamanından bahsetmeyin orda oynarken daha güçlü bir takımla daha güçsüz bir takıma karşı oynuyordu işler daha basitti.Her şeye rağmen ilk yarıyı gol yemeden kapadık.Sabri'yi alması herkesin beklediği hamleydi.Böylece Hamit orta sahanın dinamizmini arttıracak Sabri'de kanttan bindirme yapacaktı.Ama hayır Sabri sağ iç oynamaya başladı.Sonra değişti tabi çok taktikte değiştirdik zaten.Emre'ye baskı uygulanıyordu top yapmaması için Hamit'i orta sahaya almak için bir neden daha ama yok sağ bek devam.Nihat'ı unutmadım yazacak bir şey yok tek forvet Nihat zor hele destekte gelmeyince yalnız kaldı oralarda.Arda artık nihayet 2. maçta oynar umarım Gökdeniz ve Kazım ile rakibin üstüne gidip çalım atabilen 3 oyuncudan biri.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Semih'in böyle bir milli takımda ne yapmasını bekliyorsunuz ? Nihat bir tane olumlu bir şey yapabildi mi O zaman Onuda atalım milli takaımdan ??!!? Semih girer girmez Tuncay'a net bir pozsiyon yarattı 10 dakikada bu Milli takımda daha iyisini yapamazdı
    Denizcim kısacık boyu olan Nihattan ileride tek başına birşey beklemk doğru olmaz sanıırm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Denizcim kısacık boyu olan Nihattan ileride tek başına birşey beklemk doğru olmaz sanıırm
    Bu performansı gösteren 11 oyuncu arasında son 10 dakikada oyuna giren bir oyuncudan üstün performansta beklemek de doğru olmaz sanırım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BöyLe futboL iLe bir yere varıLmaz. BöyLe manteLite artık yeryüzünde yok MiLLatan önce kaLma sistemLer iLe oynuyoruz. Tek forvet oynicaksan Emre orta sahanın arkasında değiL forvetin arkasında oynicak, yoksa nasıL hücum düşünüyorsun ey sinyor Terim. SöyLenecek birşey yok, adamLarın goLLerden sonra sevinçLerini gördükçe hep içime bir hançe sapLandı, dedim ki bizim kaderimiz bu sanırım, her zaman sevinenLeri izLemek, üzüLmek. Tek teseLLimiz aL birini vur ötekine oLan Çek ve İsviçre takımı. BeLki zar zor onLarı geçip üst tura geçeriz ama ondan sonra da yine güzeLce hırpaLarLar bizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Dün ne yaptığımızı anlayabilen varsa bana açıklayabilir mi?Ne ilerde bişey yapabildik ne savunmada.Defansın göbeği zate evlere şenlik bitek Servet doğru dürüst mücadele etti.Şu oynadığımız oyunu görünce bu turnuvaya katılmamızın bile büyük başarı olduğunu gördüm..

Bu maçı zaten kaybedecektik.Gruptan çıkma ihtimalimizi düşüren bu yenilgi değil Çeklerin galibiyetiydi.Artık 2 maçıda kazanmak gerekiyor ancak o iş nasıl olacak içimde en ufak bir umut bile yok.Bu milli takımın defans sorununa 50 yıldır çözüm bulunamadı.Heralde sonsuza kadar böyle gidecek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BöyLe futboL iLe bir yere varıLmaz. BöyLe manteLite artık yeryüzünde yok MiLLatan önce kaLma sistemLer iLe oynuyoruz. Tek forvet oynicaksan Emre orta sahanın arkasında değiL forvetin arkasında oynicak, yoksa nasıL hücum düşünüyorsun ey sinyor Terim. SöyLenecek birşey yok, adamLarın goLLerden sonra sevinçLerini gördükçe hep içime bir hançe sapLandı, dedim ki bizim kaderimiz bu sanırım, her zaman sevinenLeri izLemek, üzüLmek. Tek teseLLimiz aL birini vur ötekine oLan Çek ve İsviçre takımı. BeLki zar zor onLarı geçip üst tura geçeriz ama ondan sonra da yine güzeLce hırpaLarLar bizi.
    Abi ben onlari yenecegimizi de düsünmüyorum.Bu mantelite ile en fazla 1 puan aliriz.Isvicre ve Cekler bizden daha iyi oynuyorlar,bizden daha kaliteli savunmaya sahipler ve bizden daha kaliteli oyun yapilari var.Biz savunmayi acabilemk icin Nihati kullaniyoruz
    Ayrica Fatih Terim bence Nihati kadroya alarak ona en büyük darbeyi vurdu.Adam muhtesem bir sezon gecirdi ama Milli takimda onu iri savunmacilarin arasina atti Fatih Hoca.Transfer teklifi gelecegi varsa bile gelmeyecektir.Nihat St forvetin yaninda oynayabilen,araya kacabilen,bazen geriden gelip oyun kurabilen,serbest oynayan bir futbolcu,onu ST oynatmak intahardir.Fatih Hoca bunu göremedi,bir tane ST yok yahu kadroda.Böyle birsey mi görülmüs ?

Mehmet Yildiz,Ümit Karan,Fatih Tekke eksikligi cok belli oluyor.Kanatlara iniyoruz,ama iceride bekleyen pivot santraforumuz yok.Nihat ziplasa belime kadar gelir,ne kafaya cikmasi yahu ?

Gökhan Gönül sakatlanmis,Sabriyi oynatmiyor orada,Hamiti oynatiyor.Hamite yazik ediyor.Alman spiker bile cok sasirdi Hamiti sag bekte görünce.

Futbol falan oynamiyoruz,dengesiz oynuyoruz,artik piyangodan ne cikarsa hesabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çekler çok sağlam oynuyor isviçre ise ev sahibi ve bizim maç ölüm kalım maçı onlar için 0 çekeriz bu gidişle.Bu oyundanda daha fazlası beklenez zaten maçtan önce konuşması kolaydı Terim Bey kadronun hep arkasındaydın hani sonuç????

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maça çıktığınız zaman ne yapacağınızı belirler ona göre bir taktikle çıkarsınız. Ben baktığımda hücumcu oyunculardan kurulu bir taktik ama defans yapmak isteyen bir anlayış gördüm. İşte buradan yola çıktığımızda kadroyu eleştirirken renge göre değil maça göre, taktiğe göre, anlayışa göre yazıyorum. Sabri berbat veya süper bir oyuncu olsun. Konu bu değil. Bu maçta Kazım'ın yerine daha faydalı olabileceğini görmek için kahin olmaya gerek yoktu. Biz herşeye anlık bakıyoruz. Kazım isterse Oktay'ın zamanında Belçika'ya attığı gibi 7 kişiyi geçip gol atsın. Sağ kanadımızın koridor olmasının en büyük sebebiydi. Simao'ya atılan tüm toplarda adam bomboş kaldı. 2. yarı top taşımış, adam geçmiş vs. bunlar bir oyuncunun iyi oynadığının garantisi değildir. Ronaldo bile sağ kanattaki madeni görünce hemen o kanada geçti. Oysa Sabri ve önünde Hamit oynasaydı bu kadar zorlanmayacaktık. Hatta keşke Gökhan Gönül olsaydıda Gökhan önünde Hamit oynasaydık. Tuncay'dan kimse böyle kötü oyun beklemiyordu. Hücum anlamında bir tane ama bir tane olumlu iş yapmadı. Suç onda değil onu oyunda tutan kenar yönetiminindir. Bu iki nokta maçın kilit anlarıydı. Tabi birde Hamit'in pasında hata yapan -daha önce hazırlık maçında da aynı hatayı yapan- Gökhan Zan'ın adamı biçmesine rağmen kendinin sakatlanması bizi zora soktu. Kanatları kullanıyoruz ancak içerde kafa vuracak adamımız yok. İlerde pas yapacağız ama ortasaha göbeği yerinden ayrılmıyor. Defanstan top çıkaralım desek bunu yapabilecek stoperlerimiz yok. Sonuç olarak bence en kötü 1 puan alabileceğimiz bir maçtan rezil olarak ayrıldık. Benim gibi herkesinde canını skor değil düştüğümüz durum yakmıştır. Çünkü gerçek biz bu değiliz.

Dün akşamki maçta 2. yarı Ümit Karan'ı çok aradım. 1. si Nihat'ın şut atmayıp içeri girdiği ve düştüğü pozisyon, 2. si ise Tuncay'ın dönmeye çalışırken kaybettiği toptu. O anda Ümit Karan olsa direk vurmuştu dedim. Girer veya girmez ama ihtiyacımız olan bir oyuncu olduğunu düşündüm. Yine Gökhan Gönül'ün olmayışına bin kez daha hayıflandım. Şunuda unutmamak gerekiyor. Bu takımın stoperleri Servet ve Emre Güngör'dür. Kim ne derse desin inkar edilmeyecek gerçek budur. Emre Güngör çok çok çok çok müthiş oyuncu değildir. Ama diğer adaylardan 3 gömlek üstün olduğu ortadadır. O oynarsa belki yine bu komik hataları yapacaktır ama ileri daha iyi top kullanabileceğiz en azından.

Olan oldu biten bitti. Ders çıkarmak daha önemli. Hataları konuşacağız, kızacağız ama düzeltmek içinde çabalayacağız. Bu maçı kaybettik ve bence yine gruptan çıkışımızı destanlaştıracağız. En azından buna inanmak istiyorum ve kalan 2. maçımızı kazanacağımızı düşünüyorum.

Orta sahamızın ortasında yaratıcı oyuncumuz yok. Fatih Terim, Emre'yi yaptı kaptan ama Emre'de tık yok. Nesine güveniyor Emre'nin çok merak ediyorum. Emre'ye birşey olsa veya kötü oynuyor değiştirelim deseniz Ayhan oynayacak orada düşünebiliyormusunuz? Yıldıray gibi bir oyuncuyu hangi sistem kabul etmiyorsa artık.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

A Milli Takım, dün akşam bizi 80'li yıllara götürdü...

80’li yıllarda böyle olurdu... Rakipten korkardık, sahaya savunma ağırlıklı kadrolarla çıkardık. Karşı kaleye atılan tek şut bile büyük heyecan yaratırdı. Maçlardan sonra da hocalarımız hep, “İyi mücadele ettik” derdi...
    İşte dün akşam da aynen öyle oldu. Portekiz’in gücü tartışılmazdı. Ronaldo, Deco gibi dünya yıldızları vardı. Ancak biz hiçbir şey yapmadık, yapamadık.. Ve yine televizyondan o sesi duyduk; maalesef top ağlarımızda...

Evet arkadaşlar boşuna bazı oyuncuları kurtarma çabasına girmeyin. Takım olarak rezil oynadık. Fanatik gazetesinin bu resmi ve başlığı gayet yerinde. 80'li yılların Milli Takımı gibi korkak oynadık hiç bir şey yapmadık.. O kadar aciz bir hale geldik ki spiker bile frikik kazandığımız zaman sanki çok büyük bir olaymış gibi sevindi adamcağız..

Ey Fatih Terim .. o da diyor ki Emre o topa kafayı güzel vursa maç 1-1 biterdi.. Ben böyle karizma görmedim .. bu adama bu kadar destek verilmesine şaşıyorum. İyi de mücadele ettik diyor pes doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yıldıray Fatih Tekke Mehmet Topuz Mhemet Yıldız gibi oyuncular kadroya seçilmediğine seviniyodur heralde avrupa karşından rezil bir takımda oynamayı istemem ben olsam diğer daamalr piyasa yapmaya gider bizde piyasa düşürüyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Takımın en iyisi Servet'ti"

LİG TV yorumcusu Fenerbahçeli eski futbolcu Pierre Van Hooijdonk Portekiz maçında milli takımımızın en iyi isminin Servet Çetin olduğunu söyledi. Maçtan sonra Melih Şendil'in sorularını yanıtlayan Hooijdonk Servet'in çok iyi oynadığını ifade ederken Mehmet Aurelio'nun beklenilenden daha az takıma katkı yaptığını söyledi.

Kalemize ilk golü atan Real Madridli stoper Pepe'nin maçın adamı seçilmesine katılmayan Hooijdonk maçın adamı olarak ise Deco'yu gösterdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kazımda çok iyi oynadı. Bence Servet ten de iyidi. Servet verkaç sırasında bir anLık daLgınLığı iLe topa hamLe edemedi ve top yanından geçti. GoLde hatası var Servetin. Tamam saha içerisinde süper oynadı, üstün mücadeLe gösterdi ama bunu atLamamak gerek. En iyisi ve en ayakta duranı ise tartışmasız Kazım dı. Artık maçın 75 dk sonra her topun Kazım a geLmesini istedik. Yoksa hücuma çıkamıyorduk başka türLü.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

maçtan cok Türkiyedeki genel defans anlayışını ve defans oyuncularının altyapılarda aldıgı yetersiz egitimi sorgulamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    "Takımın en iyisi Servet'ti"

LİG TV yorumcusu Fenerbahçeli eski futbolcu Pierre Van Hooijdonk Portekiz maçında milli takımımızın en iyi isminin Servet Çetin olduğunu söyledi. Maçtan sonra Melih Şendil'in sorularını yanıtlayan Hooijdonk Servet'in çok iyi oynadığını ifade ederken Mehmet Aurelio'nun beklenilenden daha az takıma katkı yaptığını söyledi.

Kalemize ilk golü atan Real Madridli stoper Pepe'nin maçın adamı seçilmesine katılmayan Hooijdonk maçın adamı olarak ise Deco'yu gösterdi.

Takımın iyisi Servet olabilir ama 2. yaptığı yoruma katılmıyorum Deco bir şey yapamadı Aurellio kitledi Deco'yu.Aurellio'nun kesici özellikleri daha önde hücum özelliklerini göre.Adam savunma yönünde üzerine düşeni yaptı, topu yönlendirmesi takımı hücuma çıkarması gereken Emre'ydi.O da bunu sahaya yansıtamadı.Böyle olunca her top Kazım'a geldi.Kazım zaten kanat oyuncusu orta açtı içeriye kat etmeye çalıştı, çabaladı hiç değilse.İçeride kafa vuracak adam olmayınca sonuç böyle oldu.Bu kadroda hava topları en iyi olan oyuncu Semih.Kanatlardan oynayacaksak kesinlikle Semih ilk 11 de oynamalı.Başka hava topu alabilen oyuncumuz yok forvet mevkiinde.Göbekten delmeye çalışırsak orada da tek oyuncumuz Emre gibi duruyor.Emre'nin başka alternatifi olmayacağı için Emre oynayacak.Emre gününde olmazsa yine işimiz zor İsviçre karşısında.
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

H.Şükür 'ü bazı kesimler istemese bile Bu maçta oynasaydı H.Şükür etkili olmasa bile Takım etkili olurdu.İlerde adam yok şişirme top atıyorlar.Anlamak imkansız ayrıca kaptan dedini her yere gidece basacak oyun kuracak.Arkadaşlarına destek vericek.Sahada durup akıl almaz pas hataları yapmıcak.Emre nasıl 11'e girdi hayret ediyorum dogrusu...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    H.Şükür 'ü bazı kesimler istemese bile Bu maçta oynasaydı H.Şükür etkili olmasa bile Takım etkili olurdu.İlerde adam yok şişirme top atıyorlar.Anlamak imkansız ayrıca kaptan dedini her yere gidece basacak oyun kuracak.Arkadaşlarına destek vericek.Sahada durup akıl almaz pas hataları yapmıcak.Emre nasıl 11'e girdi hayret ediyorum dogrusu...
    Emre'nin yerine o görevi kim alabilir ki Alican?Bir Yıldıray vardı onu da Terim çıkardı kadrodan.Oyun kurucumuz yok.Sadece Emre'nin üzerine kaldı işimiz.Her yerden bir açığımız çıkıyor.Kanatlardan oynarsak içeride kafa vuracak adam yok,göbekten oynasak sadece Emre var onunda karşısında iki kişiyle gelirlerse tamam başka oyun planımız yok.Hakan Şükür kesinlikle kadroda olmalıydı bence,ilk zamanlar karşı çıksamda şimdi anlıyorum onun eksikliğini.
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Emre'nin yerine o görevi kim alabilir ki Alican?Bir Yıldıray vardı onu da Terim çıkardı kadrodan.Oyun kurucumuz yok.Sadece Emre'nin üzerine kaldı işimiz.Her yerden bir açığımız çıkıyor.Kanatlardan oynarsak içeride kafa vuracak adam yok,göbekten oynasak sadece Emre var onunda karşısında iki kişiyle gelirlerse tamam başka oyun planımız yok.Hakan Şükür kesinlikle kadroda olmalıydı bence,ilk zamanlar karşı çıksamda şimdi anlıyorum onun eksikliğini.
    Yahu işte Yıldıray'ı gönderen Kim sinyor Terim o zaman 1 numaraları eleştirilmeyi hak eden adam kim.Emre'nin yedeği tümer'miş peh peh .Böyle birşey olur mu Yıldıray o takımı sonuna kadar hak ediyordu.Ayrıca arda ile başlasaydık daha farklı olurdu top tutabilir ceza sahasında çogalabilirdik.Tuncay'a nasıl dayandı hayret birşey
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Servet ve Gökhan diz yan bağlarında esneme olmuş. İsviçre'ye karşı ikiside yok.

Turnuvadan önce o kadar dedik cam adam güvenme şuna diye, Gökhan Zan turnuvayı kapatmış kesin, şaşmadım doğrusu sakatlanmak için yer arıyo adam sanki.

Servet'in kontrolleri sürüyomş, İsviçre'ye karşı kesin oynamayacak.

İsviçre'de frei türkiye maçında yok oda turnuvayı kapatmış
    Last edited by KaPaLı : 08.Haziran.2008 at 14:20

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

servet de isviçre'de yok allah sonumuzu hayır etsin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gökhan sakatLandı, Servet te sakatLandı. Ne suçu var şimdi Gökhanın. NapaLım. İyi oLdu zaten. En azından Emre güngör Lü bir savunma kurgusu hızLı adamLar karşısında daha sağLam oLur.

fatih terimin kullanmak istediği taktik başarıya ulaşabilecek bir taktik fakat taktiğe uygun oyuncular milli takımımızda yok! sorun kimsede değil taktikte sen nihattan faydalanmak istiyorsan çift forvet oynatmalısın hamitten faydalanmak istiyorsan orta sahada oynatmalısın milli takımlarda oyuncular taktiğe göre seçilmez taktik oyuncuya göre yapılırbunu birinin fatih hocaya öğretmesi gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Allah verede Hakan Balta sakatlanmasa. Şimdi Hakan Balta'nın da sakatlandığını düşünüp bir savunma hattı kurun bakayım neler çıkacak.

Yanlış oyuncu tercihlerinin kurbanı olacağız gibi bu turnuvada.

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri