Burdan devam edelim.(:
Burdan devam edelim.(:
Ben açacaktım ama Mayk oldu mu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
herkese iyi akşam-i şerifler dilerim
Oldu abi çokta güzel oldu.(: 28 nedir abi ?
Giresun Şubemiz Açılmış Galiba Herkese hayır lı olsun![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
28 Giresun işte mayk![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bu arada aygünün kaçıncı sınıfa gittiğini bilen varmı![]()
7.sınıfa gidiyor Aygün.Bu arada Aygün yarın sabah sınavın varsa girerken çaldırma beni lütfen![]()
Salı günü var.Çaldırırım seni.3-5 kişiyi çaldırıyorum zaten
Sen,Enes,Murat abi,Mami abi falan
![]()
Ben varımda sen yoksun herhalde Mertcan![]()
So what?
Saike
hadi beyler ben kaçar
iyi geceler
İyi geceler Eralp.
İyi geceler Eralp.
Emre ne zaman geliyosun Avcılar'a![]()
Ayın 23 ü dedik yaŞu Türksan durağı da neymiş yahu Aygün,bir türlü yerini bilmiyorsun.Gören de Avcılar'da değil Antartika'da sanacak
![]()
Auxerre 0-0 CSKA
CSKA 1-3 Auxerre
ve Auxerre Çeyrek Finalde![]()
Tebrikler Murat abi.Darısı başıma![]()
Sağolasın.Amin Emrecim.
Bundan böyle hep böyle takımlar alacam.Vallahi çok zevk alıyorum böyle turnuvalardan![]()
Ben de Manisa ile geçen turnuvada PSV ile oynarken çok zevk almıştım.Kıvırmans 6 gol mu ne atmıştı ama canı sağolsun![]()
Murat abi ben 6 puan almıştım Mert'ten.Toplamda puanım 8'di..Yaptığın şey büyük bir başarı sayılmaz pekTebrikler yinede
Emre ben seni bulurum sen merak etme![]()
![]()
Selam guş cennetii...
nasılsınız bakalım..
Döndün galiba Oğuz abiİyiyiz sen nasılsın?
Herkese iyi akşamlar. Bu saatte Televizyon daha güzel. Çok daha iyi programlar var ve reklamlar az.![]()
Oo sayın gölge liderim huzurunuzda eğiliyorumAz önce Atv'de Fatih Terim'in Portekiz maçındaki görüntüleri vardı.Resmen koptum.Adam bas bas bağırıyor yardımcısına bakarak.Yardımcısı korkudan gözlerini kaçırıyor
![]()
Ben bişey belirteceğim. Hala neyin lideri olduğumu anlamadım?![]()
İmzamda Fan Kılap yazıyor ya.Eralp dedi işte Fan Kılap ın vergisini ödemediniz falan.Sen de Kulüp üyeliği ile karıştırdın galiba.Biz de durumu kurtarmaya çalışalım dedik.Fan Kılap ın gölge lideri yaptık seni![]()
Hay gud mornink.
gunaydin herkese
Sana da Günaydın Alperenash.
Günaydın Özkan abi![]()
So what?
Saike
Vay Şemsi Günaydın. Nabıyon olm gene haftasonu diye sabah sabah oturmuşsun. (: Neyse ben çıkıyorum yahu. Hadi eyvallah.
Görüşürüz Şemsi.