-
09.Haziran.2007, 15:07
Ya bana kalırsa biz kendi kendimizi kandırıyoruz isviçrenin kadrosundanda daha kaliteli bir kadromuz yok.
Baktığımızda kalede volkan ve benaglio arasında pek fark göremiyorum.Defan bölgemizde ise onların daha iyi olduğunu kabullenmek gerekir.Adamların sağbeki degen bu yıl liverooola transfer oldu senelrdir avrupada oynuyor stoperleri senderos ve müller ise bizim stoperlerimizden kat kat daha iyi olduğunu kabullenmek gerekir ikisde üst düzey avrupa takımalrının kadrosunda yer alıyor.Solbel Magnin ise Hakan Baltadan farkı yok.Orta alanda sağ kanatlarında valon behrami genç ve hızlı bir isim bizim sağ kanadımızda oynayan kazımdan daha hızlı pek fark yok ama aralrında.Orta alanda Gökhan İnler ve Gleson Fernandes bizim orta alandan daha kaleti görünüyor.Özellikle Gökhan İnleri çok beğeniyorum ben.Sol kanatlarındaki Barnetta ise Tuncayla kalite olarak aynı ama performans olarak çok daha iyi başladı turnuvaya.Foret hattında bizim üstünlüğümz var Streller - Frei ikilisinden ama bizde forvet hattını kullanamıyorz daha malesef böyle bakıldığında şüphesiz evsahibi avantajınıda kullanan İsviçre bizim maçı alacaktır ancak bizim oyunumzu değişirse ürek oynamazsak kendimiz gibi istekli yürekli oynarsak maçı öyle alabilirz
Mesaj Yetkileri