Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
MostapHa ben demıyorumkı ardanın ozellıklerını sısırelım 2-3 sayfa onceye bakarsan ardayla ılgılı dusunduklerımı omer abıye solemıstım oda buna yakın bı profıl ya***am demıstı ama 166 pa arda ıcın cok az 172-178 arası bı deger uygun olur dıye dusunuyorum arda 166 a ulastıgında profılı cok ıyı olmuyo.....
Daha once de yazdigim gibi, PA verme konusunda biraz farkli bir sisteme gectik ve bu sistem simdiye kadar baktigim kadari ile bir cok PA acisindan abartili olan oyuncumuzun dusmesi, dusuk kalanlarin da yukselmesi konusunda bize yol gosterdi ve veritabaninin daha mantikli bir hal almasini sagladi. En azindan kendi veritabanimizda. Diger bazi arastirmacilar da buna benzer bir sistemi kullandigini biliyorum ancak herkez kullanacak diye bir kaide yok tabii ki.

Ayrica yine daha once yazdigim gibi, hemen hemen her oyuncu uzerinde bazi degisiklikler oldu ve bunlara Arda da dahil.

Bizler tabii ki burada yazilanlari goz onunde tutuyoruz, her ne kadar tami tamina olmasa da, asagi yukari katildigim seyler varsa genelde ben bunlar hakkinda menfi yorum yazmiyorum. Ayni sekilde, cok sacma yorumlarla ilgili cevap yazip zaman harcamamayi da tercih ediyorum. Hangi yorumlarin cok sacma, hangilerinin mantikli oldugu icin cevap verilmedigine karar vermek size ait.

Yaptigimiz tercihler konusunda detayli konusmamiz da su anda mumkun degil cunku ne sizlerin onunde elestirebileceginiz bir veritabani var, ne de bizlerin veritabaninin son halini yayinlama hakkimiz var. Oyun cikar, ondan sonra oturulur tekrar tartisilir yine.