DisCo
Hellbells
küme düsmessin moralini bozma sen basaracaksın ben inanıyorum![]()
TariboWest
Umut abi toparlanmalısın![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Everton'a Uefa moral olmuş onun dışındada sonuçlar fena değil
BLP 18. Hafta
Blackburn 4 - 3 Everton
Maç öncesi zorlanırız diye bakıyordum. Nitekim başlar başlamaz golü yedik. Beraberliği attık daha sonra 10 kişi kaldık. Maçın kalan süresinde rakibi adeta ezdik. Kalecileri öyle devleşti ki kurtardıklarını sayamadım zaten onu geçen toplarda direkten döndü. Sonra 4. golü yedik. Olacak iş değil.
Last edited by DisCo : 09.Haziran.2008 at 21:32
PRİMİERSHİP
16.HAFTA
DERBY : 4 - 0 : MİDDLESBROUGH
Ortada bir maçtı aslında bu kadar farklı bitmesi normal değil.Ancak sonuç olarak yenildik.
PRİMİERSHİP
17.HAFTA
SUNDERLAND : 1 - 3 : MİDDLESBROUGH
Rakip maçın başında 10 kişi kalınca baskılı oynadık ve kazandık.
YİNE SAKAT!!!
Yaklaşık 2 hafta önce 4 ay süren sakatlıktan çıkan Pogatetz takımıyla çıktığı ilk maçta tekrar sakatlandı ve 2-3 ay kadaar sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
PRİMİERSHİP
18.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 1 : CHELSEA
Güzel bir maçtı. Rakip çok şut çekti ancak ceza sahası dışındandı çoğu. Rakibi geride bekledik.Kontraatak aradık.Lampar'ı adam markajı ile durdurduk.Ve penaltıdan attığımız 2.gol ile sahadan 3 puanla ayrıldık. Artık haftaya Everton maçını bekliyoruz.
Last edited by The.Crow : 09.Haziran.2008 at 21:28
Bir Dost
Hellbells
İkinizde çok istikrarsızsınız umarım Toparlanırsınız Umut sen istersen bir kurşun döktür bu kadarda şanssızlık olacak iş değil![]()
Ooo müthiş bir maç Everton kazanır.Umut abi biraz düzelmelisin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrikler Burak abi Uefada süpersin.Bence bu maçı Everton alır![]()
aha everton müthiş gidiyor.Umut şenel istifa![]()
EVERTON MAÇI YORUMU
Deplasmanda zor bir maç olacağını biliyorduk. Maça iyi başladık golü bulup 1-0 de öne geçtik ancak geri kalan dakikalar bizim için hiç iyi gitmedi.10 kişi kaldığımızda bu deplasmandan puan alamayacağımızı anladık.Önümüzdeki haftalara bakacaz.
Maçtan sonra kırmızı karta itiraz ettim ve federasyon 1 maç tribün cezası verdi. Önümüzde Manchester ve Arsenal maçları var.Fikstürümüz çok zor. Ard arda zor rakipler.
Bir Dost
Hellbells
Everton ard arda süper galibiyetler almış M.Boro Chelsea'yi yendikten sonra Everton'ıda yener dedim içimden ama öyle olmamış
PRİMİERSHİP
20.HAFTA
MAN.UTD : 3 - 1 : MİDDLESBROUGH
Güçlü rakibimize karşı varlık gösteremedik.
PRİMİERSHİP
21.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 1 : ARSENAL
Ortada bir maçtı. Ancak bu maçta 4 tane karşı karşıya pozisyon yakaldık. Bu 4 pozisyondan 3 ünde oyuncumuz topu auta attı diğer pozisyon kalecide kaldı. 9 şut çekip sadece kaleyi bulan 2 şut olması fazlasıyla sinirlendirdi.
Bir Dost
Hellbells
Lig tablosunu koyar mısınız lütfen arkadaşlar![]()
Oyundan çıkarken koyacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by The.Crow : 09.Haziran.2008 at 22:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Fa Cup
Watford 2 - 2 Everton
Etkili oynadık ama rakibin şansı yanındaydı. Bu beraberlik bir maç daha yapmamıza neden oldu. Oynayacağımız bu maçtan hemen sonra Man Utd ile karşılacağız. Umarım bizi etkilemez.
BPL 22. Hafta
Sunderland 0 - 4 Everton
Fa Cup
Everton 6 - 1 Watford
Turu atladık. Man Utd maçına 3 gün kala oynasakta 6-1'lik skor bize moral oldu. Bir sonraki turda rakibimiz Leicester City
Tebrikler Burak abi süper gidiyorsun.Umut abi toparlanmalısın yoksa küme düşeceksin ayrıca puan tablosunu görebilirmiyiz?
Puan tablosu isteriz![]()
Tebrikler Burak abi ligdede Fa Cuptada güzel yapıyorsun.
Burak Abi çok güzel gidiyor gerçekten,Umut Abi gidişat iyi değil toparlanman lazım.
Andreasen transferi güzel olmuş Burak Abi,DC/DM oynayabilen bir oyuncu,takıma alışırsa çok yararlı olacaktır.