xxestergonxx Arda'nin pozisyonlari hakkinda ayni yorumu bende yaptim 802 cikamdan once. Ozellikle AMR, AML, AMC naturel olan oyunculara oyunda "Attacking Midfielder" tanimlamasi verildigi icin bunu Arda icin en dogreus olarak goruyorum ki bence Arda'yi en iyi aciklayan tanimlama bu cunku kendisi ne bi winger ne de tam bi midfield playmaker tarzi bi oyuncu. Ama 1'den fazla naturel mevki verilmeye pek sicak bakilmiyanladigim kadariylan. Zaten AML naturel ve diger mevkileri su anda accomplished bunun degisicegini sanmiyorum.

CA'ye gelince Mehmet Topuz'a 145 CA veriliyorsa Arda'nin kesinlikle cok fazla geri kalmamasi gerekir bence su anda. Servet ve Arda'da 140'in uzerinde olmalilar. Hatda su anda Servet'in Turkiye'nin en iyi defans oyuncusu olmasi gerekir. Barcelona'da 17 yasinda Bojan ve 19 yasinda Gio Dos Santos bile 140+ CA'ler aliyor bizim Arda hala 130'larda.

Arda'nin PA'si su anda Turk oyuncular arasinda en yuksegi olmali. Emre belozoglu 168 ve Nihat 175 ise Arda'nin da 175-178 arasi bi sey olmasinda bi sakinca yoktur bence. Turkiye'den bi dunya yildizi cikicaksa bu da Arda'dir su anda bence baska da oyuncu yoktur kesinlikle 170'den fazla bi PA hak ediyor kendisi. Luka Modric PA 175 ama CA'de 168 masallah diyorum baska da bisey demiyorum. Neyse su asamada PA konusunda yeni sistem uzerinde ilerlediginize gore ne desek bos.