Sayfa 42 / 142 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Zico'nun kalmaması taraftarıyım. Eğer Zico'dan daha iyi bir hoca gelecekse -ki yönetimin daha iyi bir hoca getireceğine inanıyorum- buyursun gelsin ve Zico gönderilsin. Scolari, Löw veya Laudrup gelirse çok iyi olur, bu hocalardan biri bizi çok daha başarılı yapar. Özellikle Löw, eski hocamız, gerçekten çok iyi bir hücum futbolu oynatır bize. Scolari ve Laudrup da çok iyi hocalar, hangisi gelse çok sevinirim.

Eğer Zico'dan daha iyisi gelmeyecekse Zico kalsın. Zico yerine çok iyi bir hoca gelecekse de uzun bir kontrat yapılsın, hedefler belli, istenen belli, istikrar için iyi bir hoca seçimi ve uzun kontrat çok iyi olur.

Yönetim en geç Euro 2008 sonrası hocayı belirler zaten.
    Zico gittikten sonra, Zico'dan daha iyisi kesinlikle gelecektir. Gelecek oyuncu mutlaka daha önce Avrupa'da veya Uluslararası alanda kupa kaldırmış olması gerekiyor. Çünkü buradaki tecrübesi oyuncularada yansıyacaktır.

Yönetim bana EURO 2008'de görev alan bir ismi takımın başına geitrecektir. Bu yüzdende teknik drektör ismi açıklanmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herşeyi yerli yerinde yapalım. Sanırım sizlerde bu konuda bana katılıyorsunuzdur. Konu dışına çıkmadan gerçekleşen haberleri bırakıp ve bu doğrultuda tartışırsanız sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaş bu rapidli ümit korkmaz şahane oyuncuya frankfurt elini çabuk tutmuş basında transfer oldu diye yazıyor ama iş tam bitmemişse fenerbahçe için biçilmiş kaftan bu uğur boralla vedersonla olacak iş değil sağ kanat..carlos zaten gittimi gelmiyor..

zico gittimi kaldımı göbeğimiz çatladı ya..ne hale geldi bu teknik direktör işi anlamadık gitti.

burak fizik olarak güçlü bir oyucu ama istikrarsız bir parlıyor bir sönüyor..bence beşiktaş sabretmeliydi ama etmediler kendini bulursa kadroya girer ama bir şartla İZCO giderse çünkü zico bu takımdayken DEİVİTİ KİMSE KESEMEZ...hemşericilik ayrı bir mevzuu ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence deivid iyi bir teklif gelmesi halinde satılmalı sağa kazım geçer aternatifi ali bilgin olur sol açık için yabancıda alınabilir böylece..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Burak'ın sonu bence Ceyhun gibi olacak avrupada oynayabilecek bir potansiyel varken Türkiye'de yavaş yavaş yokolup gidecek...

bencede deivid satılmalı kazıma orda şans verilirse deivid den iyi olacagına eminim

Nesil
    2006

Deivid'in bu sezon sözleşmesi sona erecek eğer yönetim sözleşme yenilemek istemiyorsa Deivid'i kesinlikle satmalı. Sattıktan sonra Burak transfer edildikten sonra Kazım ile beraber oynayabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Avusturya maçında 20 dakika oynamış olsada Ümit Korkmaz bencede iyi topçu alsak tam süper olur.

Bugün tarihli Fotomaç gazetesi 'Nihat bahane Morientes şahane' başlığı ile manşetinden duyurduğu haberinde, kulübümüz yöneticilerinin Nihat Kahveci transferi için İspanya'ya gidişlerinin bir şaşırtmaca olduğunu iddia etmiştir. Haberde, İspanya'ya açıklandığı üzere Nihat için değil, Fabiano, Kanoute ve Morientes 'in transferinin görüşülmeye gidildiği yazılmaktadır.

Bu haber kesinlikle yalandır. Kulübümüz resmi internet sitesinden yaptığı açıklamasında iki yöneticimizin Nihat Kahveci'nin transferini gerçekleştirmek üzere İspanya'ya gidişini son derece açık ve şeffaflıkla açıklamıştır. Daha sonra da bu transferin gerçekleşmediği de yine aynı şeffaflıkla duyurulmuştur.

Kulübümüzün yaptığı bu açıklamayı bile kendi yalan transfer haberlerine alet eden zihniyeti kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ümit kormazi unut, frankfurtta o..

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bugün tarihli Fotomaç gazetesi 'Nihat bahane Morientes şahane' başlığı ile manşetinden duyurduğu haberinde, kulübümüz yöneticilerinin Nihat Kahveci transferi için İspanya'ya gidişlerinin bir şaşırtmaca olduğunu iddia etmiştir. Haberde, İspanya'ya açıklandığı üzere Nihat için değil, Fabiano, Kanoute ve Morientes 'in transferinin görüşülmeye gidildiği yazılmaktadır.

Bu haber kesinlikle yalandır. Kulübümüz resmi internet sitesinden yaptığı açıklamasında iki yöneticimizin Nihat Kahveci'nin transferini gerçekleştirmek üzere İspanya'ya gidişini son derece açık ve şeffaflıkla açıklamıştır. Daha sonra da bu transferin gerçekleşmediği de yine aynı şeffaflıkla duyurulmuştur.

Kulübümüzün yaptığı bu açıklamayı bile kendi yalan transfer haberlerine alet eden zihniyeti kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Harbiden ne kadar kötü bir medyamız varya... Böyle şeyler acaba sadece bizim ülkemizdemi oluyor yoksa diğer ülkelerde de oluyormu merak ediyorum acıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nihat Kahveci'nin transferini bitirmek için İspanya'ya yapılan seferden eli boş dönen Sarı-Lacivertli Yönetim gözünü tekrar Schalke'de forma giyen gurbetçi yıldıza çevirdi.
    10.6.2008

Nabız yoklanıyor
    Türkiye Süper Ligi’nde forma giymeyen yerli bir golcü transfer edeceklerini açıklayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Nihat Kahveci için yapılan ataktan sonuç çıkmayınca yeni rotayı belirledi: Almanya... Sarı-Lacivertli Yönetim, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Halil Altıntop için tekrar devreye girip, nabız yoklamaya başladı.
    Burak da bitiyor
    HaliL’in EURO 2008 kadrosu dışında kalmasının bonservis pazarlıkları sırasında Fenerbahçe’nin elini güçlendireceği ifade edilirken, golcü futbolcunun da geçmiş yılların aksine Sarı-Lacivertli formaya sıcak baktığı öğrenildi. Diğer yandan geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş’ın Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz’ın da resmen Fenerli olması an meselesi.
    Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Oyuncularımıza teklif yağıyor

Yönetimimiz, başta İlhan Parlak olmak üzere, Kemal Arslan, Can Arat, Gürhan Gürsoy için gelen teklifleri şimdilik bekletiyor. Süper Lig ekiplerinin kıskacı altında bulunan ve Fenerbahçemizde fazla forma şansı yakalayamayan genç oyuncuların durumu temmuz ayında Avusturya’da yapılacak kamp sonrasında şekillenecek. Teknik direktörün oluşturduğu takıma ve kamp sonrasında vereceği rapor doğrultusunda oyuncuların sarı lacivertli takımdaki kaderleri belli olacak. Bu arada sezon başında Brezilyalı çalıştırıcı Arthur Zico’nun önerisiyle Ankaraspor’a kiralık verilen De Souza’nın da kampa katılacağı, ancak yeni sezonda tecrübe kazanması için tekrar kiralık olarak bir Süper Lig takımına verileceği bildirildi.
    Kaynak: Milliyet

Nesil
    2006

Kemal'ın bu sezon sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalmayacaksa mutlaka başka bir takıma satılmasında yarar var. Bu kadar yıl bu kadroda yedek bekledi ve eğer bedava giderse, gene iyi paralar verip aldığımız bir oyuncuyu bedava göndermiş olacağız. Kemal yetenekli bir oyuncu ama; bu sezonda fazla forma şansı bulacağını düşünmüyorum.

Metaus hala bizim takımızda bir oyuncu tecrübe kazanması için her seferinde başka Türk Takımlarına gönderiliyor bu gayet güzel bir düşünce ama; yurtdışında yabancı arayacağımıza Metaus'u oynatmak daha iyi bir kazanç olacağı düşüncesindeyim. Yönetim büyük ihtimalle bu ismin beş sezon doldurup Türk Vatandaşlığına geçtikten sonra takıma almayı düşünüyor. İki sezonu zaten tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kemal'e gerçekten yazık oluyor.Oynadığı her maç iyi oynadı ama yinede yaranamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kemal kesinlikle yollanmamalı. Ortasahanın her yerinde ve gerektiğin bek oynayabilen bir oyuncuyu yollamak saçmalık olur. Kemal'in yetenekleri 2-3 maçta gördük bu sezon, Süre aldığında iyide oynadı bana göre kadromuzda kalmalı ve oynatılmalı kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Başkan Aziz ıldırım taraftarların sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi !.. Başkan Yıldırım İstanbul Erkek Lisesi'ndeki panelde öğrencilerin soruları üzerine "Yeni hocamız ve yeni golcümüz haftaya İstanbul'a gelerek imza atacaklar" dedi. "Zico ile görüştük ama anlaşamadık" diyen Yıldırım Kezman'ın ise takımda kalacağını ifade etti.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico dönemi resmen kapandı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Yıldırım, "Yeni teknik direktörümüz belli. Önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe'de Arthur Zico dönemi sona erdi. Başkan Aziz Yıldırım, İstanbul Erkek Lisesi'nde katıldığı panelde, Brezilyalı teknik adamla anlaşamadıklarını açıkladı.

Başkan Yıldırım, "Zico ile yollarımız ayrıldı. Yeni hocamız belli. Önümüzdeki hafta İstanbul'da sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam Arthur Zico, Fenerbahçe'nin başıonda geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşamış, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısını göstermişti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kemal'ın bu sezon sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalmayacaksa mutlaka başka bir takıma satılmasında yarar var. Bu kadar yıl bu kadroda yedek bekledi ve eğer bedava giderse, gene iyi paralar verip aldığımız bir oyuncuyu bedava göndermiş olacağız. Kemal yetenekli bir oyuncu ama; bu sezonda fazla forma şansı bulacağını düşünmüyorum.

Metaus hala bizim takımızda bir oyuncu tecrübe kazanması için her seferinde başka Türk Takımlarına gönderiliyor bu gayet güzel bir düşünce ama; yurtdışında yabancı arayacağımıza Metaus'u oynatmak daha iyi bir kazanç olacağı düşüncesindeyim. Yönetim büyük ihtimalle bu ismin beş sezon doldurup Türk Vatandaşlığına geçtikten sonra takıma almayı düşünüyor. İki sezonu zaten tamamladı.
    Bu yönetimde bayağı zeki
    Last edited by Nocna Mora : 10.Haziran.2008 at 12:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Zico ile henüz anlaşamadık"

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'dan teknik direktör konusunda son açıklama; "Zico ile henüz anlaşamadık. Onun istekleri var. Bizim sunduğumuz şartlar var, görüşmelerimiz sürüyor. Takım yeni sezon hazırlıklarına başladığında başında mutlaka bir teknik direktör olacak"

10.06.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mateus geçen sene hazırlık maçlarında iyi performans göstermişti. Ondan önceki sene Bursaspor'da oyuna girdikten sonra hep hareketlilik getiriyodu. Bu sene oynadıktan sonra 2 Senesi kalıyo Türk olması için sonra işimize yarayacağı düşüncesindeyim çünkü Zico onu istedi. Zico'nun kötü oyuncu alacağını sanmam

Zico dönemi resmen kapandı
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Yıldırım, "Yeni teknik direktörümüz belli. Önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe için hayırlı olur inşaallah. Zico'nun gitmesinin çok büyük bir kayıp olacağını düşünüyorum açıkçası.

Hayırlısı ne ise o olsun.Yönetim en doğrusunu yapacaktır diye düşünüyorum.Umarım gelecek yeni isim takıma çabucak adapte olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun yeni teknik direktörümüz haftaya geliyormuş imzaya Brezilyalı değilmiş

Brezilyalı değilse Luxemburgo değil o zaman... Transferler de yeni teknik direktörün vereceği rapora göre olur gibi ..

Laudrup için geri sayım!..

Fenerbahçe, bir süredir görüştüğü Danimarkalı’nın yanıtını bekliyor

FENERBAHÇE, teknik direktör arayışlarına devam ederken, bu işi bir an önce bitirmenin hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı Michael Laudrup ile temasta olduğu ileri sürüldü. Laudrup’un da Fenerbahçe’nin teklifine oldukça sıcak baktığı, tarafların şartlarda anlaşmaları halinde hemen sözleşme yapılacağı bildirildi. ANCAK yönetim, Laudrup transferinin gerçekleşmemesi durumunda alternatifleri de hazırda tutuyor. Sarı-lacivertliler, Danimarkalı hocanın yan çizmesi durumunda Peserio ve Luxemburgo’ya yönelecek. Bilindiği gibi Luxemburgo, önceki gün görevden istifa ettiğini açıklamıştı. Kanarya’nın Avrupa Şampiyonası sonrası Terim’e teklif götüreceği de iddialar arasında

kaynak: fotospor

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar benim bir şüphem var paylaşayım...

ben diyorumki Emre Belezoğlunun transferi arkasından nihat transferi için çabalar..

emrenin hiç sevmediği fenere gelmesi nihatın açık kapı bırakması falan...sizinde aklınıza geliyormu...

sakın yeni teknik direktörümüz Fatih Terim olmasın.....

şuradan söylüyorum ...onun çalıştıracağı bir fenerbahçeyi istemiyorum...

ben fatih terimin milli takımada galatasarayada kazandırdığı başarılara saygı duyuyorum ama fenerde İSTEMİYORUM...

umarım bu konuda sızan bilgiler tamamen yalandır...

Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gideceğine % 1 ihtimal bile vermiyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    arkadaşlar benim bir şüphem var paylaşayım...

ben diyorumki Emre Belezoğlunun transferi arkasından nihat transferi için çabalar..

emrenin hiç sevmediği fenere gelmesi nihatın açık kapı bırakması falan...sizinde aklınıza geliyormu...

sakın yeni teknik direktörümüz Fatih Terim olmasın.....

şuradan söylüyorum ...onun çalıştıracağı bir fenerbahçeyi istemiyorum...

ben fatih terimin milli takımada galatasarayada kazandırdığı başarılara saygı duyuyorum ama fenerde İSTEMİYORUM...

umarım bu konuda sızan bilgiler tamamen yalandır...
    Osman Tamburacı geçen gün Fatih Terim için güzel bir yorum getirdi. EURO 1996'da takıma aldığı bütün isimler G.Saray'dan dı ve bu G.Saray'lı oyuncuların hepsini A Milli Takımda ilkonbirde oynattı ve arkasından Galatasaray'ın başına geçti. Şimdi Fenerbahçe'den alıyor ve bütün aldıkları oyuncularıda ilkonbirde oynatıyor. Bu nedenle Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğunu söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

GOLCÜ DE, HOCA DA GELİYOR!..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün İstanbul Lisesi'nde katıldığı panelde kamuoyu ve taraftarların merakla beklediği soruları yanıtladı.

Başkan Yıldırım, geçeh hafta FB TV'de yaptığı açıklamaların paralelinde Kezman'ı satmayacaklarını yinelerken, Maldonado'nun da takımda kalacağını ve iki oyuncudan da önümüzdeki sezon üstün performans beklediklerini söyledi.

Yıldırım, yabancı bir golcü ile anlaştıklarını ve 27 Haziran'daki yeni sezon hazırlıklarının ilk gününde İstanbul'da olacağını söylerken ismini vermedi.

Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda ise Zico ile henüz anlaşamadıklarını belirterek, "Onun istekleri var, bizim sunduğumuz şartlar var ve görüşmelerimiz sürüyor. Ama takım yeni sezon hazırlıklarına başladığında mutlaka başında bir teknik direktör olacak. Haftaya yeni teknik direktörümüz burada olacak ve sözleşme imzalayacağız" dedi.

Yıldırım'ın daha önce sarfettiği "Kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum" demeci ve faturayı Zico'ya çıkarması ise Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezona Brezilyalı hoca ile yoluna devam etmeyeceği şeklinde yorumlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Osman Tamburacı geçen gün Fatih Terim için güzel bir yorum getirdi. EURO 1996'da takıma aldığı bütün isimler G.Saray'dan dı ve bu G.Saray'lı oyuncuların hepsini A Milli Takımda ilkonbirde oynattı ve arkasından Galatasaray'ın başına geçti. Şimdi Fenerbahçe'den alıyor ve bütün aldıkları oyuncularıda ilkonbirde oynatıyor. Bu nedenle Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğunu söyledi.

doğru söylüyor olabilir açık söylemek gerekirse ben collin kazım semih ve uğur boral tercihlerine şaşırmıştım zaten ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabi birde tümerin dönüş hazırlığı yapmasıda kafamı karıştırdı fath terimin manevi oğlu gibi tümer...
    Last edited by OMANA : 10.Haziran.2008 at 13:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Golcü haftaya imzaya gelecekse Avrupa Şampiyonasında olmayacak biri olacak Bence bu isim Vagner Love

Sayfa 42 / 142 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Mesaj Yetkileri