1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar benim bir şüphem var paylaşayım...

ben diyorumki Emre Belezoğlunun transferi arkasından nihat transferi için çabalar..

emrenin hiç sevmediği fenere gelmesi nihatın açık kapı bırakması falan...sizinde aklınıza geliyormu...

sakın yeni teknik direktörümüz Fatih Terim olmasın.....

şuradan söylüyorum ...onun çalıştıracağı bir fenerbahçeyi istemiyorum...

ben fatih terimin milli takımada galatasarayada kazandırdığı başarılara saygı duyuyorum ama fenerde İSTEMİYORUM...

umarım bu konuda sızan bilgiler tamamen yalandır...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    arkadaşlar benim bir şüphem var paylaşayım...

ben diyorumki Emre Belezoğlunun transferi arkasından nihat transferi için çabalar..

emrenin hiç sevmediği fenere gelmesi nihatın açık kapı bırakması falan...sizinde aklınıza geliyormu...

sakın yeni teknik direktörümüz Fatih Terim olmasın.....

şuradan söylüyorum ...onun çalıştıracağı bir fenerbahçeyi istemiyorum...

ben fatih terimin milli takımada galatasarayada kazandırdığı başarılara saygı duyuyorum ama fenerde İSTEMİYORUM...

umarım bu konuda sızan bilgiler tamamen yalandır...
    Osman Tamburacı geçen gün Fatih Terim için güzel bir yorum getirdi. EURO 1996'da takıma aldığı bütün isimler G.Saray'dan dı ve bu G.Saray'lı oyuncuların hepsini A Milli Takımda ilkonbirde oynattı ve arkasından Galatasaray'ın başına geçti. Şimdi Fenerbahçe'den alıyor ve bütün aldıkları oyuncularıda ilkonbirde oynatıyor. Bu nedenle Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğunu söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

GOLCÜ DE, HOCA DA GELİYOR!..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün İstanbul Lisesi'nde katıldığı panelde kamuoyu ve taraftarların merakla beklediği soruları yanıtladı.

Başkan Yıldırım, geçeh hafta FB TV'de yaptığı açıklamaların paralelinde Kezman'ı satmayacaklarını yinelerken, Maldonado'nun da takımda kalacağını ve iki oyuncudan da önümüzdeki sezon üstün performans beklediklerini söyledi.

Yıldırım, yabancı bir golcü ile anlaştıklarını ve 27 Haziran'daki yeni sezon hazırlıklarının ilk gününde İstanbul'da olacağını söylerken ismini vermedi.

Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda ise Zico ile henüz anlaşamadıklarını belirterek, "Onun istekleri var, bizim sunduğumuz şartlar var ve görüşmelerimiz sürüyor. Ama takım yeni sezon hazırlıklarına başladığında mutlaka başında bir teknik direktör olacak. Haftaya yeni teknik direktörümüz burada olacak ve sözleşme imzalayacağız" dedi.

Yıldırım'ın daha önce sarfettiği "Kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum" demeci ve faturayı Zico'ya çıkarması ise Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezona Brezilyalı hoca ile yoluna devam etmeyeceği şeklinde yorumlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Osman Tamburacı geçen gün Fatih Terim için güzel bir yorum getirdi. EURO 1996'da takıma aldığı bütün isimler G.Saray'dan dı ve bu G.Saray'lı oyuncuların hepsini A Milli Takımda ilkonbirde oynattı ve arkasından Galatasaray'ın başına geçti. Şimdi Fenerbahçe'den alıyor ve bütün aldıkları oyuncularıda ilkonbirde oynatıyor. Bu nedenle Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğunu söyledi.

doğru söylüyor olabilir açık söylemek gerekirse ben collin kazım semih ve uğur boral tercihlerine şaşırmıştım zaten ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabi birde tümerin dönüş hazırlığı yapmasıda kafamı karıştırdı fath terimin manevi oğlu gibi tümer...
    Last edited by OMANA : 10.Haziran.2008 at 13:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri