-
10.Haziran.2007, 20:13
Fenerbahçe'de Zico belirsizliği en sonunda resmi ağızdan noktalandı ve Zico ile yolların devam edilmeyeceği açıklandı.Üstüne yeni teknik adamın belli olduğu,haftaya geleceği söylendi..
Açıkcası Zico'nun gideceği çok açıktı.Bu zamana kadar görüşmelerin sonuçlanamaması,Zico'nun Brezilya'da yaptığı açıklamalar,sitesinden Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili materyalleri kaldırması,Aziz Yıldırım'ın Fb Tv geçen sezon kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum demesi vb..
Ben istikrarın ne denli önemli olduğunun farkına varmış olan Fenerbahçe yönetiminin Zico'yu ne yapıp edip ikna etmesi gerektiğini düşünüyordum.Zico ilk geldiği sezon onca eleştireye rağmen gönderilmedide bu sezon neden gönderildi anlamak zor.Sanırım ilk sezon takımın şampiyon olması bunda büyük etkendi.Ama bu sezon Avrupa'da Zico ile kat edilen yolda ortadaydı.Hem Zico artık Türkiye liginede daha iyi uyum sağlamıştı.Geçen seneki hatalarından gerekli tecrübeyi elde etmiş olması kuvvetli bir ihtimaldi.Yani seneye Zico ile ligdede daha iyi,daha güçlü bir performans gösterebilirdi Fenerbahçe..
Yeni teknik direktör hakkında ise söylenebilecek tek bir şey var.Oda Avrupa Şampiyonasında görev yapmadığıdır.Çünkü Aziz Yıldırım haftaya gelecek dedi.Devam etmekte olan Şampiyonadan hiç bir teknik direktör'ün İstanbul'a gelmesi pek olabilir bir durum değil diye düşünüyorum.Ntv Spor'da bu gelişmeler üzerine yorum yapan Gürcan Bilgiç gelecek isimin kesin yabancı olduğunu,Brezilyalı olmayabileceğini söyledi.Ayrıca şunuda ekledi:"Gelecek hoca Türkiye'de büyük bir etki yaratacak."
Bakalım haftaya neler olacak..
Mesaj Yetkileri