-
11.Haziran.2007, 04:25
@Sekopej,
Zico bu oyunculardan önce geldi tabii, sen inanıyor musun bu futbolcuları Zico'nun istediğini? Ben inanmıyorum. Deivid Alex'in isteğiyle alındı, tıpkı Maldonado'nun alındığı gibi, Kezman menajerlerin tavsiyeleriyle alındı. Lugano zaten daha önceden alınmak isteniyormuş, başkan açıklamıştı. Hakan Bilal Kutlualp döneminde Lugano alınmak istenmiş, H.Bilal Kutlualp açıklamıştı. Belki bir tek Edu Zico'nun isteğiyle alınmış olabilir.
Tek forvet oynayacak bir hoca Kezman'ı neden istesin ki? Pivot özellikli birini ister.
Bence yeni hocamız Euro 2008'den değil. 26 Haziran'da turnuva devam ediyor olacak, Scolari ve Löw'e bu yüzden ihtimal vermiyorum. Luxemburgo seçeneğinden korkuyorum en çok, umarım o olmaz.
Santraforumuz haftaya açıklanacak. Euro 2008'den olabilir bu isim tahminimce. Zira başkan "Bir tanesiyle mukavelesini yapıp, sezon açılışında Türkiye’ye getireceğiz." dedi bununla ilgili. Acaba diyorum, haftaya isim açıklanacak da, oyuncu sezon açılışı olan, yani Euro 2008'in bitiş tarihi olan 29'unda mı takıma katılacak, veya biraz daha geç? Burdan öyle bir anlam çıkarttım ama yanılıyor da olabilirim.
Santraforumuz için 3 isim varmış, bu 3 isimden birini alacağız da, diğer ikisinin de ismi açıklanır umarım. Deivid alındığı zaman Milan Baros ile arasında kalınmış ve Deivid alınmıştı, başkan açıklamıştı. Benim tahminlerim bu konuda, eğer Euro 2008'den ise oyuncu; Roman Pavluchenko, Guiza, Babetimbi Gomis olabilir. Bilemiyorum, sadece tahmin. Belki de beklenmedik sürpriz bir isim alacağız.
Mesaj Yetkileri