1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Veritabanı Güncellemesi v1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Uyarı: Bu çalışmaya “Turksportal Masaüstü Yazılımı” çıkmadan önce başladığım için ülke ve lig isimleri, eğer bu datayla oyuna girerseniz Türkçe olmayacaktır.
    arkadaşlar ben burayı anlamadım kusura bakmayın.bu datayla oyuna girdiğimiz zaman bir tek lig isimlerimi türkçe olmuyacak?
    bir'de ben bu yamayı kuramadım yardım ederseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by hopeful7 View Post
    arkadaşlar ben burayı anlamadım kusura bakmayın.bu datayla oyuna girdiğimiz zaman bir tek lig isimlerimi türkçe olmuyacak?
    bir'de ben bu yamayı kuramadım yardım ederseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkürler
    Evet, bir tek lig ve ülke isimleri Türkçe olmayacak.

"Veritabanı Güncellemesi v1" dosyasını 'Belgelerim -> Sports Interactive -> FM 2008 -> db' buraya atacaksın. Yeni oyuna başlarken de karşına çıkan veritabanlarından hangisini oynamak istiyorsan onu seçeceksin.

yani anladığım kadarıyla bir nevi 2008-2009 sezonunun başından başlıcaz. peki oyundaki yılda 2008 haziran ayından mı başlıcak yoksa normal fm2008'deki gibi 2007 haziran ayından mı başlıcak? sorum biraz garip gelebilir ama anlamışsındır umarım

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Evet, bir tek lig ve ülke isimleri Türkçe olmayacak.

"Veritabanı Güncellemesi v1" dosyasını 'Belgelerim -> Sports Interactive -> FM 2008 -> db' buraya atacaksın. Yeni oyuna başlarken de karşına çıkan veritabanlarından hangisini oynamak istiyorsan onu seçeceksin.
    teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Mesaj Yetkileri