1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Artık Ada'nın Rengi Mavi Beyaz[Chelsea]

Threaded View

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Anselmo Ramon çok iyi bir futbolcu
    Transfer etmen iyi olmuş..
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Giovinco süper transfer olmuş baya işine yarayacaktır..
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Giovinco transferin cok süper tebrikler
    teşekkür ederim
    .
    .
    .

Hazırlık Kampı

rakiplerimiz basitti o nedenle her maçımızı aldık zaten amacımız kondisyon olarak ve takım olarak pas yapma olsun organize atak olsun o gibi şeyler yapmaktı ve maçlar boyunca bunu çok iyi uyguladık.

Gignac Catania'da oyuncu 8.5mn$+%20 sonraki satıştan pay olarak satılmıştır
    .
    .
    .
    Park Ji Sung Everton'da oyuncu 1.7mn$'a gönderilmiştir
    .
    .
    .

Serkan Baş Atletico Madrid'te

oyuncu Beşiktaş kulübünden 3.2mn$'a transfer olmuştur resimi olmadığı için ss koydum.2 transfer daha yapıp transfer sezonunu kapatacağız bir Drlc ve AMRLC veya AMRL alacağız
    .
    .
    .

İspanya Süper Kupa 1. Maç

güzel bir galibiyet oldu şimdi hedefimiz 2. maçta gol atıp 2 farklı yenilmemek olacak tabi 1. amacımız yenilmemek

İspanya Süper Kupa 2. Maç

nasıl kupayı alırız derken fark attık ve aldık diego forlan şovvvvvvvv aguero da 3 asist yaptı
    .
    .
    .

ve la liga başlıyor ilk maçımız Getafe ile olacak ve amacımız lige galibiyetle başlamak bazı takımların yerine başkaları var ama olsun

.
    .
    .

Arda Turan İspanya Yolunda:
    Türkiye'nin en ünlü spor gazetesi Totomaç'ın yaptığı habere göre Arda Turan'ın her an son Uefa Kupası Şampiyonu Atletico Madrid ile sözleşme imzalayabileceği söyleniyor bu haberden sonra hem Galatasaray hem de Atletico Madrid cephelerinden herhangi açıklama gelmedi gelen haberlere göre bu transferin her an gerçekleşebileceği ve Atletico Madrid'in Arda Turan'ı almak için Galatasaray'ın reddedemeyeceği bir teklif yaptığı öğrenildi.
    .
    .
    .

Arkadaşlar size bir soru soracağım Arda Turan geliyor ama Galatasaray ile avrupa'da maç yaptı bu nedenle avrupa'da oynayamayacak sizce ne yapayım?
    .
    .
    .

1. Hafta

lige çok güzel başladık forlan bu yıl harika

1. Hafta

bu maçı koymak istedim çübkü skora inanamadım murcia ligin yeni ekibi xerez'i dağıttı. puanlamayı koydum skor nasılsa görünüo xerez'in puanlama göründüğü gibi vasat
    Last edited by cengavs : 12.Haziran.2008 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri