1 ile 30 arası toplam 591 sonuç

Konu: EURO 08 | 2.Maç | İsviçre - Türkiye

Hybrid View

Kazim tercihi cok dogru,Milli takimda oynayacak kapasiteye sahip birisi degil.1-2 calim atmakla yararli futbolcu olunmuyor.Gökdeniz ondan kat ve kat daha iyi bir futbolcu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kazım şut çekmiyor,top kazanmıyor,defansa yardıma gelmiyor,fazla sorumluluk alamıyor(portekiz maçı için).vazgeçilmeyecek bir oyuncu değil tecrübe eksikliğide var.şahsen gökdenizi tercih ederim ben.

ama kazımada ihtiyacı olacak mutlaka 2. yarı oyuna girecektir.

Sheriff Misafir

Kazım'ı kadroya almazsa Fatih terim büyük hata yapar.. Kazım çok kaliteli bir oyuncu, ligimizde olsun milli takımda olsun mevkisinin en kaliteli ismi.. Son maçtada çalımlarıyla olsun, ortalarıyla olsun, paslarıyla olsun bişeyler yapmaya çalıştı ama takım komple kötüydü, sonuç vermedi.. Gökdeniz ortada Tümer'in yerine oynamalıydı.. O mevkide Emre'nin yerini doldurabilecek tek oyuncu Gökdeniz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kazım'ı kadroya almazsa Fatih terim büyük hata yapar.. Kazım çok kaliteli bir oyuncu, ligimizde olsun milli takımda olsun mevkisinin en kaliteli ismi.. Son maçtada çalımlarıyla olsun, ortalarıyla olsun, paslarıyla olsun bişeyler yapmaya çalıştı ama takım komple kötüydü, sonuç vermedi.. Gökdeniz ortada Tümer'in yerine oynamalıydı.. O mevkide Emre'nin yerini doldurabilecek tek oyuncu Gökdeniz..
    Sen yapma bari Allah aşkına,Gökdeniz orada oynayacak en son kişidir...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sen yapma bari Allah aşkına,Gökdeniz orada oynayacak en son kişidir...
    Olurmu canım, Emre hem ayağında top tutan hemde çok koşan bir oyuncu.. Gökdeniz'de öyle.. Bence Gökdeniz orada iyi oynar.. Tümer top tutar top çıkarır ama savunmaya yardım etmez.. Aurelio tek kalır çok zorlanır.. Ayhan olabilir onunda hücum özellikleri yeterli olmaz, ayağında iyi top tutamaz.. Oyun kuramaz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Olurmu canım, Emre hem ayağında top tutan hemde çok koşan bir oyuncu.. Gökdeniz'de öyle.. Bence Gökdeniz orada iyi oynar.. Tümer top tutar top çıkarır ama savunmaya yardım etmez.. Aurelio tek kalır çok zorlanır.. Ayhan olabilir onunda hücum özellikleri yeterli olmaz, ayağında iyi top tutamaz.. Oyun kuramaz..
    Gökdeniz bir kere özellikleri bakımından oyun kurucu mevkiinde oynayacak meziyetere sahip değil.Gökdeniz süratli,seri ve ilk teması iyi olan bir isim.Daha çok geniş alanlarda etkili bir isim.O.sahanın ortasında oynayacak oyuncu ayağında iyi top saklamalı,topu ayağına yapıştırmalı,fiziğini iyi kullanmalı,oyun görüşü iyi olmalı,oyunu iyi okumalı,pasları iyi olmalı.Gökdeniz orta sahanın ortasında oynayacak bir isim değil asla...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kazim tercihi cok dogru,Milli takimda oynayacak kapasiteye sahip birisi degil.1-2 calim atmakla yararli futbolcu olunmuyor.Gökdeniz ondan kat ve kat daha iyi bir futbolcu.
    Hay ağzına sağlık Baran.Ben günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum.Anlayana...Zaten kullandığın ''sokak topçusu'' terimi de ona cuk diye oturmuştu...

Mesaj Yetkileri