1 ile 30 arası toplam 591 sonuç

Konu: EURO 08 | 2.Maç | İsviçre - Türkiye

Hybrid View

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kazım o gün ileride top tutan tek oyuncuydu. Bu çok önemli, topu alıp rakip yarı alanda tutuyor fiziğiyle ve tekniğiyle, bizim takımın ofans yapması için gerekli zemini hazırlıyor. O gün hangi oyuncu bu dediklerini yaptı da Kazım yapmadı? Öyle bir yazmışsın ki, sanki bütün takım sağlı sollu ataklar geliştirdi, herkes sıfırı indi orta açtı, herkes uzaktan şut attı, defansa yardım etti, bir tek Kazım bunları yapmadı. Kazım gayet iyi bir performans sergiledi. Sırf Fenerbahçeli olduğu için bu kadar da eleştirilmez bir oyuncu. Fenerbahçe'de değil Galatasaray'da oynasa yere göğe sığdıramazdın, eminim.

Alakasi yok,aklinizda türlü türlü hikayeler uyduruyorsunuz,onlari gercekmis gibi buraya yansitiyorsunuz,ben 1000 kere dedim Milli takimda forma ayrimi yapmam diye.Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna bile az demisler.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İlk yarıda Terim ona serbestlik sağlamadı ama ikinci yarıda bunu yaptı.. İkinci yarıda çalımda attı, ortada açtı, gollük pasta verdi.. İkinci yarıdaki futboluyla Kazım takımın en iyisiydi.. Maç boyunca sen ya izlemedin yada izledinde Kazım'a top gelince kafanı filan çevirdin iyi bişey yaparsa görmedim derim diye

Hahaha ne komik.Ne sorunum olacak benim Kazimla ? Iyi oynasin,basimizin üzeride yeri var,ben söylediklerimin arkasindayim.Kazim ne defansif,ne de ofansif acidan yararli olamamistir gecen macta bize.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Hahaha ne komik.Ne sorunum olacak benim Kazimla ? Iyi oynasin,basimizin üzeride yeri var,ben söylediklerimin arkasindayim.Kazim ne defansif,ne de ofansif acidan yararli olamamistir gecen macta bize.
    Dünya basınının iyi oynadı dediği, forumumuzda bir çok kişinin GS'li FB'li BjK'li her takımdan kişinin iyi oynadı dediği, daha önce milli takıma çağrılmasını eleştiren kişilerin iyi oynadı dediği bir oyuncuya kötü sokak topçusu dersen altında birşeyler aranır tabiki.. Yaptıkları ortada herkesin takdirini kazanmış, sen yazsan ne olur yazmasan ne olur, istediğini yap beni ilgilendirmez, emin ol Kazım'ın oynayıp oynamamasına veya kalitesine etki etmez..

Mesaj Yetkileri