ılk 4 kopmus burak 5. olursun lıgde bana oyle gelıo umut abı cık artık yukarı dogru dicem fark fazla ama olsun sen orda kal sakın aşa inme seneye yukarları zorlarsın artık .ingiltere zor lig
DisCo
Hellbells
ılk 4 kopmus burak 5. olursun lıgde bana oyle gelıo umut abı cık artık yukarı dogru dicem fark fazla ama olsun sen orda kal sakın aşa inme seneye yukarları zorlarsın artık .ingiltere zor lig
BPL 32. Hafta
Everton 0 - 1 Tottenham
BPL 33. Hafta
Everton 1 - 1 Newcastle
BPL 34. Hafta
Wigan 1 - 2 Everton
Zorlanıyoruz çünkü kondisyonlar yerde sürünüyor. Bu tempoyu kaldıramadık. Buna rağmen çok iyi oynuyoruz ama skor olarak istediğimizi alamadık. Son maçta hakem hatalarını eleştirdiğimiz için takımın başında değildik.
Uefa Kupası Çeyrek Final
Barcelona 1 - 2 Everton
Deplasmanda futbol dersi verdik.
BPL 35. Hafta
Westham 3 - 0 Everton
Öyle çok süper oynamadık ama kaleye bir sürü şut attık. Şutları kaleye ulaştırmak yerine dağa taşa vurunca golü bulamamakta süpriz olmadı. Kornerden yediğimiz bir gol var bunu anlıyorum. Ancak Hibert ve Baines'in kaptırdığı toplar yüzünden yediğimiz 2 gol bizi oyundan kopardı. Hibert'i sezon başında Newcastle'a 7 MN satmadığım için o kadar pişmanım ki. Bu maçı kaybederek 4. lük şansımızı imkansızlara bıraktık.
Uefa Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
Everton 1 - 1 Barcelona
Everton Finalde!!! Rakip Bayern Münich