Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 591 sonuç

Konu: EURO 08 | 2.Maç | İsviçre - Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım Türkiye'nin en büyük takımlarından birinin formasını giymekte, Milli Takım'a çağrılmış bir oyuncudur. Oynadığı maçlarda da çok başarısız olmamıştır. Fenerbahçe'de 2 maçını hatırlıyorum, Beşiktaş ve Chelsea maçları, bu maçların kazanılmasında en büyük paya sahip kişidir.

Sizin sokakta, halı sahada oynayan adamlar gelip milli takımda, Fenerbahçe'de oynayabiliyor mu?

Eleştiri elbette yapılacak, herkes düşüncesini yazacak ama bir Milli futbolcuya sokak topçusu demek O'na hakaret etmek demektir ve burada bir daha bu kelime kullanılırsa gereken de yapılacaktır. Bu konu hakkında bir daha uyarı yapmayacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

YusufT, zaten Hakan Balta oynayacak bildiğim kadarıyla...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ligtv ugur boral diyorda..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    [B] Oynadığı maçlarda da çok başarısız olmamıştır. Fenerbahçe'de 2 maçını hatırlıyorum, Beşiktaş ve Chelsea maçları, bu maçların kazanılmasında en büyük paya sahip kişidir.

Sizin sokakta, halı sahada oynayan adamlar gelip milli takımda, Fenerbahçe'de oynayabiliyor mu?

Serkan abi bak sen de bütün sezon 2 maçını hatırlıyorsun zaten.Milli takıma çağırılması zaten hataydı sezonluk formuyla,oynatılması yine hata.Bir futbolcuyu beğenmiyorum diye,hakarete kaçmamak suretiyle eleştirdim diye ceza almam sanırım(Sokak Topçusu demek hakaret olabilir,bi daha kullanmam)

Bizim sokakta,halı sahada oynayan adamlar mental açıdan gelişmiş olsalar,ingiliz futbol kültürüyle yetişseler Fenerbahçe'de de oynarlar.Milli takımda da oynarlar.Yetenekse yetenek,hem de öz be öz Türk çocukları.Kimse ırkçı muammelesi falan yapmasın Türk sporunda devşirme sisteme karşıyım(Kazım'ın annesinin Türk olduğunu hatırlatmanıza gerek yok!)Yalnız şu konuda haklısın abi Milli Takım'a yükselmiş bir futbolcuya sokak topçusu demek biraz amiyane bir tabir oldu.Neyse bu kazım konusunda ben görüşümü belirttim bi daha hakkında yazmayacağım,kimseye muhalefet de etmeyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre aşık dışında seçim güzel..Bana göre emre güngör e.aşıktan daha iyi konsantre olabiliyor markajıda daha iyi bence..Tecrübesiz diyorsunuz fakat e.güngör derbilerde hiç sırıttımı?Aksine mükemmel oynadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hazırlık maçlarında şans bulamayan Gökdeniz'in damdan düşer gibi ilk 11'e gelmesi şaşırtıcı.Kazım daha yararlı olurdu orada.Neyse sonuçta karar Terim'in bize saygı duymak düşüyor sadece.Umarım kazanırız.

Ayrıca Emre Güngör ligde sırıttı mı diye yorumlar yazılmış.Arkadaşlar lig farkldır turnuva farklıdır.Yıllardır bunu sıkıntısını çeken bir Fenerbahçeli olarak bunu çok iyi bilirim.Lig oyuncusu farklıdır turnuva oyuncusu,tek maç oyuncusu farklıdır.Fenerbahçe Daum döneminde ligde çok iyiydi,kadrosuda kaliteliydi ama turnuva takımı veya turnuva oyuncularından oluşmamıştı kadrosu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kulüpçülük yapıyor gibi görünmek istemiyorum ama Semih Şentürk ilk 11'de maça başlamalı
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Hazırlık maçlarında şans bulamayan Gökdeniz'in damdan düşer gibi ilk 11'e gelmesi şaşırtıcı.Kazım daha yararlı olurdu orada.Neyse sonuçta karar Terim'in bize saygı duymak düşüyor sadece.Umarım kazanırız.

Ayrıca Emre Güngör ligde sırıttı mı diye yorumlar yazılmış.Arkadaşlar lig farkldır turnuva farklıdır.Yıllardır bunu sıkıntısını çeken bir Fenerbahçeli olarak bunu çok iyi bilirim.Lig oyuncusu farklıdır turnuva oyuncusu,tek maç oyuncusu farklıdır.Fenerbahçe Daum döneminde ligde çok iyiydi,kadrosuda kaliteliydi ama turnuva takımı veya turnuva oyuncularından oluşmamıştı kadrosu.
    İyide tecrübe kazanması için bu maçlarda oynaması gerekmiyor mu..Çok övdüğünüz kazımın ne tecrübesi var?

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Kulüpçülük yapıyor gibi görünmek istemiyorum ama Semih Şentürk ilk 11'de maça başlamalı
    Yok bu kulüpcülük degildir,dogru olani söylemektir.Semih Sentürk-Nihat ikilisi baslamalilardir forvette.Tuncay sonradan duruma göre oyuna girebilir.
    Semih Nihata bos alan acabilecek,buldugu pozisyonlari iyi degerlendirebilecek tipte birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Serkan abi bak sen de bütün sezon 2 maçını hatırlıyorsun zaten.Milli takıma çağırılması zaten hataydı sezonluk formuyla,oynatılması yine hata.Bir futbolcuyu beğenmiyorum diye,hakarete kaçmamak suretiyle eleştirdim diye ceza almam sanırım(Sokak Topçusu demek hakaret olabilir,bi daha kullanmam)

Bizim sokakta,halı sahada oynayan adamlar mental açıdan gelişmiş olsalar,ingiliz futbol kültürüyle yetişseler Fenerbahçe'de de oynarlar.Milli takımda da oynarlar.Yetenekse yetenek,hem de öz be öz Türk çocukları.Kimse ırkçı muammelesi falan yapmasın Türk sporunda devşirme sisteme karşıyım(Kazım'ın annesinin Türk olduğunu hatırlatmanıza gerek yok!)Yalnız şu konuda haklısın abi Milli Takım'a yükselmiş bir futbolcuya sokak topçusu demek biraz amiyane bir tabir oldu.Neyse bu kazım konusunda ben görüşümü belirttim bi daha hakkında yazmayacağım,kimseye muhalefet de etmeyeceğim.

Kazım'ı savunup sizlerle tartışmak istemiyorum, ne buna vaktim var ne de uğraşabilecek sabrım.

Kazım genelde yedek oynadı, fırsat bulduğu bu 2 maçta da çok iyi performans sergiledi. Terim zaten İngiltere'deyken almıştı O'nu takıma. Değişik özellikleri olan bir oyuncu, sonradan oyuna girerek de maçın kaderini değiştirebilir. Şu aşamada Milli Takım'da eleştirilecek oyuncular varsa, bu derece ağır eleştirilecek oyuncular varsa ilk sıra kesinlikle Kazım'ın olmaz. Kazım'ın sahip olduğu farklı özellikler nedeniyle kadroya derinlik katıyor, yadırganmasını ben anlayamıyorum.

Herkesin görüşüne de saygılıyım ama saygı sınırlarını aşmadığı sürece ve karşı görüşlere de saygı duyulduğu sürece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bir karikatütde benden Terim!i benzetememişler ama olsun..

Sahada biraz kısa kalacak gibiyiz.. Tek endişem bu.. Zaten bu maçıda alamayacaksak bu turnuvada ne işimiz var.. Başarılar milli takım...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bende Semih,Kazım,Emre GÜngör ve Uğurun 11de olmasını bekliyor ve istiyordum olsun bizim milli formamızı giyen herkes yüreğini ortaya koyar ve koyacaktır da bugün galibiyet bekliyoruz takımımızdan...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    İyide tecrübe kazanması için bu maçlarda oynaması gerekmiyor mu..Çok övdüğünüz kazımın ne tecrübesi var?
    Haklısın tecrübe kazanmak için bu maçlarda oynamalı,tecrübe oynayarak kazanılıyor ama bunu kader maçımızda yapmak rus ruleti oynamak anlamına geliyor.

Kazım'ın bu tür maçları kaldırabilmesinin iki sebebi var.
    1)Sezon içerisinde oynadığı PSV ve Chelsea maçlarındaki performansıyla bu tür maçlarda oynayabileceğini gösterdi.
    2)Herkesin umursamaz gibi gördüğü ama aslında gerçek bir profesyonel olarak dış etkenlerden kendini koruyabilmesi.Baskı altına girmemesi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kazım kimin yedeği? Deivid.. Geçen sene CL'nin en çok gol atan, en aktif ligin en iyi oynayna adamlarından birinin yedeği.. Daha yaşı genç. Kadro şansı bulamadı diye kötü oyuncu olacak değil. Ayrıca dünya basına bir göz atın. Koskoca 11 kişilik türkiye milli takımında sadece 2 kişiden söz etmiş yaklaşık 20 kadar gazete ve tv.. biri servet, ya diğeri kim? Kazım kazım.. bundan sonrası sizin laf salatanızdır.
    Ayrıca baran demişsin ki orta açmadı. Kime açacaktı sorması ayıp? 160'lık nihata mı?
    fatih terim oyunu ortadan kurup kanatlarında içeri katederek uzun toplarla oynanmasını emretmiş, emre ve aurelio ile birlikte kanatlara ileri çıkmayı yasaklamıştır bizzat bunu kendi söyledi.. ikinci yarıda serbest hale getirmiştir bir çok ismi.. neyse siz devam edin vallahi uzun uzun yazmaya vaktim yok..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kazanmaktan başka çaremiz yok.

kazım ya da gökdeniz kazanan türkiye olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Portekiz yendi görevini yaptı sıra bizimkilerde artık bu maçı almalılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim riskli 11 çıkarmış Defans hattı dışında tek defans yapabilecek oyuncu Mehmet Aurelio . Defansımız baştan sona zaten sorunlu Çok ilginç bir maç olacak ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Volkan
    hamit
    emre aşık
    servet
    hakan
    gökdeniz
    Aurelio
    arda
    tümer
    nihat
    tuncay

İsviçre'de Eren derdiyok - Gökhan inler - Hakan Yakın ilk 11'de !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

son 20 dk

Bu onbire göre oyuna sonradan Semih, Kazım ve Sabri girebilir.

Onbir bence yanlış, hüsrana uğrayabiliriz. Anlayışımız da önemli, Portekiz Çekler'i 3-1 yendi, artık bizim en kötü berabere kalmamız gerekiyor, galip gelirsek, hele ki 2 farkla, büyük avantaj yakalarız. 2 farklı yenip son maça beraberlik parolasıyla çıkarsak turu geçeriz. Eğer bu maçtan kötü bir sonuç alırsak, sorumlusu kesinlikle Fatih Terim olacak, büyük risk alıyor, geçen maçtaki kadroyu epey bir bozmuş. İnşallah galip gelen taraf oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İsviçre'de Frei - Streller sakatlıklarından dolayı kadroda yoklar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gol atacak adamları kalmadı İsviçre'nin..Bir Barnetta mı ne var.Onuda engelleriz heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

evet Finli spikerin dedigi gibi 14 kisi oynacak türkiye

Ne beraberlik, Ne mağlubiyet..
    Tek hedef 2 farklı galibiyet..

3-2' de kabulümüzdür

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye bu kadroyla yenilmezse mucize olur. Fatih Terim hatalarından ders almıyor. Hele Tuncay'a forvet olarak görev vermesi en komik şey olur.
    Unutmayalım ki Tuncay İsviçre'yte 3 gol attığı maçta yanında Hakan Şükür oynuyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İsviçre'de Frei - Streller sakatlıklarından dolayı kadroda yoklar
    İsviçre'nin gol yolları kalmamış yenelim artık şu maçı !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hadi Türkiyem.Alın bu maçı.Size inancımız tam.Yine İstiklal Marşımız ıslıklanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Islıklar var yine ne diyeyim Allahından bulsunlar.

Bravo Türklere biz onları ıslıklamıyoruz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hadi Türkiyem.Alın bu maçı.Size inancımız tam.Yine İstiklal Marşımız ıslıklanıyor
    Sorunlu bir ülke..

Haydi çocuklar alın şu maçı, sizlere güveniyoruz !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Antti Muurinen, macin adami olarak ARDA TURAN'i gösterde!
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Haziran.2008 at 22:44 Reason: Laflarımıza dikkat edelim lütfen..

Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri