1 ile 30 arası toplam 591 sonuç

Konu: EURO 08 | 2.Maç | İsviçre - Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Volkan bence golde hatalıydı biraz daha erken çıksa ya da fazla çıkmasa o zeminde o top gol olmazdı

Ayrıca 2. Yarı Kazım, Semih girmeli
    Defans yol geçen hanı gibi mübarek Volkan ne yapsın.Geçen maçta takımın en iyi 2-3 oyuncusundan birisi olan Kazım'ı çıkarırsan olacağı bu.Gerçi bu sahada o da bir şey yapamaz ama sen iyi oynayan oyuncuyu bir dahaki maçta oynatmazsan adam ister istemez kafasına takıyor.2. yarı Topal ve Semih girmeli oyuna bence.Ama biz bu defansla gruptan çıksak ne çıkmasak ne.Çıksak büyük ihtimal Almanya ile karşılaşacağız.Adamların hücum gücü ortada zaten.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    2. yarı Topal ve Semih girmeli oyuna bence.Ama biz bu defansla gruptan çıksak ne çıkmasak ne.Çıksak büyük ihtimal Almanya ile karşılaşacağız.Adamların hücum gücü ortada zaten.
    Tahminim tuttu.Beni duydu heralde Terim Topal'ı ve Semih'i aldı.Ama defansta hala çok büyük sorunlarımız var.3-4 tane %100 gol pozisyonu verdik.Bir şey dikkatimi çekti veya bana öyle geldi.Hakan Yakın golden sonra sevinmedi değil mi?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tahminim tuttu.Beni duydu heralde Terim Topal'ı ve Semih'i aldı.Ama defansta hala çok büyük sorunlarımız var.3-4 tane %100 gol pozisyonu verdik.Bir şey dikkatimi çekti veya bana öyle geldi.Hakan Yakın golden sonra sevinmedi değil mi?
    Sevinmedi diye gördüm ben...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sevinmedi heralde.Ben görmedim.Topa bile istekli vurmadı.

Mesaj Yetkileri