1 ile 30 arası toplam 450 sonuç

Konu: Football Manager Forma İstek Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by totti10
    jesus formalar için tşk.yalnız şu 3. formayı ile ilgili bu stripes&colours a gelince sadece add diyip bırakıomuyuz çünkü orda none a tıklayınca plain stripes hoops falan die giden bi sürü secenekler çıkıo bunlkar ne işe yarıo bunlara dokunuomuyuz
    Sadece add tıklayıp bırakabilirsin.Diğer ayarları yapmana gerek yok çünkü hazır forma kullanacaksın

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Sadece add tıklayıp bırakabilirsin.Diğer ayarları yapmana gerek yok çünkü hazır forma kullanacaksın
    demirhan kardeş doğru diosun add deyip brakıcaksın çünkü hazır forma kullanioruz ama dikkat etmediğin bişey daha var yani mesela şöle sölim bende g.birliğinin üçüncü forması çıkmıyordu daha sora sizin dediğiniz gibi yaptım add yaptım oldu.fakat g.birliği maç yaparken bi baktım G.birliği yazısı yani kırmızı siyah formaya bi baktım 3.formaya kırmızı beyazlı yani demek istediğim şu hazır forma kullansak bile uyumlu olmalı lazım g.birliği takımının yazısıyla anlatabildim mi bilemiorum ama böle yani

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by jacke
    demirhan kardeş doğru diosun add deyip brakıcaksın çünkü hazır forma kullanioruz ama dikkat etmediğin bişey daha var yani mesela şöle sölim bende g.birliğinin üçüncü forması çıkmıyordu daha sora sizin dediğiniz gibi yaptım add yaptım oldu.fakat g.birliği maç yaparken bi baktım G.birliği yazısı yani kırmızı siyah formaya bi baktım 3.formaya kırmızı beyazlı yani demek istediğim şu hazır forma kullansak bile uyumlu olmalı lazım g.birliği takımının yazısıyla anlatabildim mi bilemiorum ama böle yani
    Onu atlamışım insanlık hali dalgınlık işte...Oradaki renkler sadece forma için değil backgrounds için de kullanılan renklerdir.Ayarlamakta fayda var

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Onu atlamışım insanlık hali dalgınlık işte...Oradaki renkler sadece forma için değil backgrounds için de kullanılan renklerdir.Ayarlamakta fayda var

demirhan kardeş konuyla pek alakası yok ama bide sana şunu soracaktm sende bu schalkenin stadi Auf Arenamı yoksa veltins arenamı gözüküo bide 6.0.3 mu yüklü sende?

Mesaj Yetkileri