-
12.Haziran.2007, 07:10
Maça iyi başladık diyebiliriz,kontrolü yavaş yavaş ele almaya başlamışken yağmur bastırdı ve yere daha sağlam basan,daha güçlü takım olan İsviçre lehine dönmeye başladı maç.İlk yarı boyunca hiç bir şey yapmayan Gökdeniz ve Tümer'in oyundan alınıp yere sağlam basan Topal ve pivot görünümündeki Semih'i almak Terim'in en önemli hamlesiydi.Nitekim Nihat'ın müthiş ortasına Süper Ligin Kral'ı Semih harika bir zamanlamayla vurarak beraberliği sağladı.Bu dakikadan sonra İsviçre biraz daha yüklenmeye başladı,biz ise kontradan pozisyon üretmeye çalıştık.Tuncay ve Nihat'la girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.Ve son dakikada Tuncay'ın şık pası ve Arda'nın olağanüstü becerisi ve şutuyla karşılaşmadan galip ayrıldık...
İşte size yıldız,işte size genç yetenek,işte size maç kurtaran adam,işte size Arda Turan.Modric'ten 2 gömlek daha yetenekli değilse ben futboldan anlamıyorum!!!
Her zaman bunu yapmışızdır.Ne zaman zor duruma düşsek,ne zaman sıkışsak maçı bir şekilde söküp alıyoruz.Maçtan önceki yorumumda da bunu söylemiştim.F.Terim'i işte bu yüzden seviyorum.Futbolcularına aşıladığı inanç ve güven duygusu bu sonucu doğuruyor...
Bir ricam var,lütfen arkadaşlar,bu iyi oynadı,şu kötü oynadı,bunun oynaması lazımdı,bunun oynamaması lazımdı gibi yorumları bırakalım.Birbirimizi üzüp,kırmayalım.Kazandık,sevinelim,coşalım,İsviçre 'lilerin dönerini yiyelim...
Teşekkürler çocuklar...
Mesaj Yetkileri