Maça iyi başlamıştık aslında ama yağmur tüm planlaro bozdu. O şartlarda devre arasına kadar herhalde sıkıntıdan duramamıştır kimse.
Terim fantezilerden vazgeçip teknik direktör olduğunu hatırlayarak doğru değişiklikler yaptı ve sonuç da geldi.
Semih bu takımın banko oyuncusu olmalı, atılan her kafa topuna çıktı, ya vurdu ya da rakibe vurdumadı. Maçın dönmesinde başrolü oynadı.
Sahanın yıldızları Volkan ve Semih'ti.
Ve gecenin KAHRAMANI tabi ki Arda. Son dakikada orta yapabileceği bir pozisyonda sorumluluk alıp şutunu çekti ve golünü attı. İşte yıldız oyuncu böyle olunur. O'nun oyununa hiç de uygun olmayan bir sahada kahraman olmayı başardı.
Terim Tuncay'ı değiştirmeyerek doğru yaptım diyecek herhalde.2 maçtaki kötü futbolunu o pasla unutturdu, arkasındaki adama o şekilde pas vereceğini hiç düşünmezdim.
Aksadığımız yerler oldu fakat bu sahada hatasız oynamak zaten çok zor. Tüm oyuncularımıza teşekkürler, en azından Portekiz maçında olmayan mücadele vardı bugün sahada. Ve hesabı da çok güzel bir şekilde kapattık.
Volkan üstün bir performans sergiledi, maçtan sonra karikatürün gösterilmesi üzerine; "Biz onları kebap yaptık ve yedik, herkese afiyet olsun" diyerek gereken cevabı vermiş oldu.![]()

2 maçtaki kötü futbolunu o pasla unutturdu, arkasındaki adama o şekilde pas vereceğini hiç düşünmezdim.