Maça çok iyi başladık.İlk dakikalarda iyi bir futbol sergiledik, oyunu rakip sahaya yıkmak istedik.Aslında bunubaşarıyorduk ancak yağmurun yağması herşeyi aleyhimize çevirdi.Oyuncularımız ayakta duramaz oldu.İsviçre'de bu şartlardan faydalanarak Hakan ile golü buldu.Ardından yine Hakan'ın kaçırdığı çok net bir pozisyon var.Bunun dışında başka pozisyon yoktu zaten.İkinci yarıya yine iyi başladık.Semih ve Topal değişiklikleri işe yaradı.Semih yine sonradan girip golünü attı.Ben hep sonradan giripte gol atan başka bir oyuncu görmedim.Golden sonra İsviçre gelmeye başladı ama pek etkili olduklarını söylemek güç.Son dakikalara girilirken korner kullandıktan sonra defansımızın 4'e 1 yakalanması çok kötü oldu.Tam şimdi bittik derken neyseki günün en iyilerinden Volkan bizi ipten aldı.Maçın pozisyonu buydu bana göre.Uzatmalarda da piyangodan güzel bir gol bulduk.Arda'nın golde büyük payı vardı.Sonuçta kazandık ve umutlarımızı devam ettirdik..

Terim'in tercihlerine gelince yine yanlışlar yaptı.Gökdeniz İsviçre maçının adamı değildi onun yerine Kazım oynayabilirdi.Hamit yine sağa hapsedildi.Emre Aşık yerine Emre Güngör oynamalıydı.Ayrıca oynadığımız taktikte Nihat'tan aldığımız verim 0.Bir türlü taktiği oturtamadık..

Çek Cumhuriyeti maçı ise çok zorlu geçecektir.Kuşkusuz İsviçre'den daha güçlü bir takım.Kalelerinde Cech, defansta Ujfalusi, bulundukları tarafı çok iyi kullanan Plasil ve Jankulovski.İlerde de Koller ve iyi top taşıyan Baros.Pazar günü tarihimizin en önemli maçlarından birine çıkacağız.Ama eğer dünkü gibi oynarsak en az beraberlik çıkartırız..