1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Artık bu maçta gerçek Türkiye'yi gösterme zamanı geldi.Futbolcularımız maça nasıl olsa sonunda penaltılar var,beraberlik yeterlidir psikolojisi ile çıkarsa hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Onun için bu maçta futbol oynamalıyız,kendimizi rakibe kabul ettirmeliyiz.Çekler orta sahayı güçlü tutuyorlar,rakibe top yaptırmıyorlar.Galasek,Polak,Matejovski,Jarolim dörtlüsünden üçü mutlaka orta alanın ortasında oynuyor ve rakibin top yapmasını engelliyorlar.Bu yüzden bizimde orta sahayı kalabalık tutmamız lazım.Kanatlarda Plasil ve Sionko gibi çok iyi oyuncular var.Sabri hem bunun için,hemde Hamit'ten orta sahada yararlanmak adına oynamalı bu maçta.Forvette tartışmasız Semih-Nihat ikilisi oynamalı.Duran toplarda inanılmaz tehlikeliler.G.Zan E.Aşık'ın yerine mutlaka oynamalı...

-----------------Volkan-------------------

Sabri-------G.Zan----Servet---------H.Balta

-------------Aurelio--Emre-----------------

------Hamit-------------------Arda--------

-------------Semih----Nihat---------------

Tuncay'ın artık takımdan kesilme vaktinin geldiğini düşünüyorum.Hamit ve Arda'nın Çeklerin kalabalık orta saha düzenine ayak uydurabilmek adına orta alanın ortasına yakın oynamalılar.Yani çizgide oynamamalılar...

Allah yardımcımız olsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Artık bu maçta gerçek Türkiye'yi gösterme zamanı geldi.Futbolcularımız maça nasıl olsa sonunda penaltılar var,beraberlik yeterlidir psikolojisi ile çıkarsa hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Onun için bu maçta futbol oynamalıyız,kendimizi rakibe kabul ettirmeliyiz.Çekler orta sahayı güçlü tutuyorlar,rakibe top yaptırmıyorlar.Galasek,Polak,Matejovski,Jarolim dörtlüsünden üçü mutlaka orta alanın ortasında oynuyor ve rakibin top yapmasını engelliyorlar.Bu yüzden bizimde orta sahayı kalabalık tutmamız lazım.Kanatlarda Plasil ve Sionko gibi çok iyi oyuncular var.Sabri hem bunun için,hemde Hamit'ten orta sahada yararlanmak adına oynamalı bu maçta.Forvette tartışmasız Semih-Nihat ikilisi oynamalı.Duran toplarda inanılmaz tehlikeliler.G.Zan E.Aşık'ın yerine mutlaka oynamalı...

Söylediklerinize katılmakla beraber kadro seçimide tam benim kafamdaki gibi olduğunu belirteyim.Evet, Tuncay verilen fırsatları iyi kullanamamıştır ve artık kenara çekilme zamanı gelmiştir.Hamit sağ kanatta oynamalı kesinlikle.Defansımız ise çok ama çok dikkatli olmalı.Koller'in hava toplarında ne kadar etkili olduğunu bilmeyen yoktur.Çok iyi tutmamız gerek onu.Gerçi Brückner geçen maçta olduğu gibi yine Baros ile başlayabilir.Baros'ta topla iyi oynayan bir oyuncu ama Servet'in onu durduracağını düşünüyorum.Burda sürpriz isim Sionko, sürpriz çıkışlar yapıp içeri koşuyor arkada kendini unutturup yan toplarda kafa vurabiliyor..

Onların defanslarında ise en zayıf olarak Rozehnal gözüküyor.Onun üstüne daha fazla oynamalıyız, hata yapacaktır mutlaka.Ama iş onu geçmeklede bitmiyor kalede Cech gibi bir kaleci var.Çekler çoğu maçta beraberliği veya galibiyeti Cech sayesinde alıyorlar.Kısacası zor maç olacak ama akıllıca oynarsak kazanırız maçı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by anilton View Post

Bu kadro Süper benimde tek temennim böyle bir ilk 11le sahaya cıkmak... Allah korusun yenilirsek,elenirsek bile bu ilk 11'in herkese zevk verceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sabri-------E.Güngör----Servet---------H.Balta

-------------Aurelio--M.Topal-----------------

Bence en iyi kadro bu olur.Tabi bu benim düşüncem.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post

Sabri-------E.Güngör----Servet---------H.Balta

-------------Aurelio--M.Topal-----------------

Bence en iyi kadro bu olur.Tabi bu benim düşüncem.
    Bence de en iyi kadro bu olur.Katiliyorum sana.

Mesaj Yetkileri