Defansımız iyi olduğu sürece Suleymanounun kaelcimiz olması pek sorun yaratmaz bu sezon çokta kötü performans sergileedi açıkçası gsden yediği gol hariç
Defansımız iyi olduğu sürece Suleymanounun kaelcimiz olması pek sorun yaratmaz bu sezon çokta kötü performans sergileedi açıkçası gsden yediği gol hariç
Kayserisporumuxz inşallah bu sene çok iyi bir performans gösterecek ve buda fmye yansıyacak tabiki
Cangelenin fiziki özellikleri geliştirlmeli diye düşünüyorum bu sezon baya bir fark var.Artık ikili mücadelelrde eskisi kadar yıkılmıyor.Mücadeleye girmekten korkmuyor pres yapıyor ve bencilliği de azaldı artık yolunay hoca adm etti onu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Cangelenin pozisyonu AM LC, FC olmalı AML:15 AMC:15 FC:20
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Cangele oyuna 3 - 4 ay sakat başlıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Leo İglesiasın aşırı bir Lanus taraftarı olduğunu öğrnedim favori kulübü olarak elenebilir
Last edited by deniz.91 : 13.Temmuz.2008 at 12:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Matias Escobar transferinde şöyle bir durumun olduğunu öğrendim
Escobarı 700.000 $ a kiralamisiz, seneye opsiyonu kullanip oyuncuyu alirsak klübüne 1.200.000 $ daha ödeyecegiz... yani toplam maliyeti 1.900.000 $ yapiyor...
http://www.diariohoy.net/notas/verNo...9-hablar/?1024
Böyle bir durum varmış bu oyuna yansıtılabilirmiki?