-
13.Haziran.2007, 00:26
Çek Cumhuriyeti Portekiz maçında seyrettiğim kadarıyla çok iyi oynuyor.Portekiz'i bizden daha çok zorladılar.Rosisky ve Nedved takımda olsaydı açıkcası turnuvanın favorilerinden birisi olurdu diye düşünüyorum..
Biz ise kötü başladığımız turnuvada İsviçre maçıyla toparlandık.O maçı kazanmamız çok iyi oldu.Hem son maçta çıkmayı garantilemiş Portekiz ile oynayacak İsviçre'yi devre dışı bıraktık,hemde moraller,inanç dahada arttı.
Çek Cumhuriyeti'ni yenebiliriz bence.Yeterki sahada en doğru 11 olsun.Fatih Terim artık ilk 2 maçta yaşananlardan sonra doğru 11 i sahaya sürmeli.Birde Çekleri iyi etüt etmiştir umarım.Savunmada yapacağımız bireysel hataları en aza indiririrsek,İsviçre maçının 2.yarısındaki gibi takım olarak iyi oynarsak kazanırız diye düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun..
Birde daha önceden söylemiştim.Yine söyliyeyim.Beraberliğin Çeklerin işine yaramaması bizim için iyi oldu.Bunu beraberliğe oynayalım diye demiyorum.Beraberlik Çeklerin işine gelseydi işimiz daha zor olurdu ama bizim hedefimiz kesinlikle ve kesinlikle kazanmak olmalı..
Mesaj Yetkileri