Özellikle bu sene rakibin üstüne üstüne gidip topu sağ ayağına alıp şut çektiği bi sürü pozisyon var, Cristiano Ronaldo'nun meşhur golleri gibiama Arda şut çekerken pek sol ayağını kullanmıyor. Orta yaparken, pas atarken ve plase şutlarda kullanıyor solunu. Hatta bu sene bazı pozisyonlarda solu müsaitken şut için topu hep sağına çektiği oldu. "zayıf ayağını kullanmaktan çekinir" ppmsi eklenebilir mi düşündüm bir an ama çok abartı kaçar o da
sonuçta soluyla çatır çatır orta açıyor arapası atıyor istediği gibi. gerçi zayıf ayağın isabeti-güçü, kullanmaktan çekinmekle farklı şeyler ama
Az önce Sabri'ye baktım ppmlerine, sol ayağı zaten 1 galiba ama "zayıf ayağını kullanmaktan çekinir" ppmsi yok. Yani Sabri ölse yine de kullanmaz solunu![]()

ama Arda şut çekerken pek sol ayağını kullanmıyor. Orta yaparken, pas atarken ve plase şutlarda kullanıyor solunu. Hatta bu sene bazı pozisyonlarda solu müsaitken şut için topu hep sağına çektiği oldu. "zayıf ayağını kullanmaktan çekinir" ppmsi eklenebilir mi düşündüm bir an ama çok abartı kaçar o da