1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

modrıc ardadan ıyı dıyelım ama arada 30 calık fark nedır ya ıkısıde ıkı ayagını kullanıyo bunun fark yaratacagını sanmam.....2008dekı ardadan verım almak deveye hendek atlatmak gıbı bıseyy....bırak avrupadakı takımlara karsı oynamayı kendı lıgımızde bıle ust duzey bı oyuncu gıbı durmuyo

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    modrıc ardadan ıyı dıyelım ama arada 30 calık fark nedır ya
    1.5 yas
    Yaklasik 50 maclik tecrube, 20 gol
    Hiz, dayaniklilik, denge, sut atma becerisi vs. vs.

Arda ozel bir yetenek, evet kabul. Kendisini gelistirmeye devam ederse o fark belki 30 puan degil, 1.5-2 sene icinde belki 5 puan olur. Ama biraz sabir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    1.5 yas
    Yaklasik 50 maclik tecrube, 20 gol
    Hiz, dayaniklilik, denge, sut atma becerisi vs. vs.

...
    dayanıklılık konusunda öyle düşünmüyorum şahsen

bana sorarsanız geçen yılki arda ile bu yılki arda arasındaki en büyük fark nedir diye 4-5 birimlik artış gösteren dayanıklığı oldu derim 8 seviyelerinden 12-13 lere çıkardı ki isviçreye attığı 90. dakika golü örnektir gayet güçlü adımlarla attı o golü

Bu arada her zaman söylüyorum arda yıldız olur ama dünyaca ünlü hiç bir zaman olamaz gibime geliyor

çünkü hiç bir zaman fiziği yüzünden hızlı olamayacak hiç bir zaman fiziği yüzünden (gökdeniz, yıldıraz gibi) iyi şut atamayacak

onun için pa sı belli bir sınırı geçmez diyorum 165 falan en fazla verilebilir
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri