-
13.Haziran.2007, 20:14
Konyaspor boş durmuyor
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna fırtına estirecek bir takımla girmek isteyen Konyaspor, transferde boş durmuyor. Bir önceki yönetim tarafından alınan Diyarbakırsporlu Murat Önür ile yeniden görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, Samsunspor'dan Caner Altın, Gaziantepspor'dan Mehmet Çoğum, Sakaryaspor'dan Ferdi Başkoza, Bursaspor'dan İsmail Güldüren ve Denizlispor'dan Fatih Egedik'i renklerine bağlayan Konyaspor, transfer sezonunda en fazla transferi gerçekleştiren Trabzonspor'dan sonra 2'nci takım oldu. 3 günde 5 oyuncuyu renklerine bağlayan Konyaspor'da yerli kaleci arayışlarının sürdüğü bildirildi. Transferler konusunda açıklama yapan Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, "Konyaspor'un menfaatleri doğrultusunda, bizi hedefe götürecek en iyi oyuncularla çalışmak istiyoruz. Transfer komitemiz boş durmuyor. Trabzonspor'dan sonra en hareketli takım Konyaspor. Eksik yerlerimiz var ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İç transfer konusunda da tekliflerimizi verdik, görüşmelerimiz devam ediyor. Ben en uygun şeyleri yaptığımıza inanıyorum. Kulübümüzü sözde değil, özde sevenlerle devam edeceğiz. Hiç kimseyi gözden çıkartmadık, bütün arkadaşlarımıza teklifimizi verdik." dedi.
Öte yandan sözleşmesi biten ve Konyaspor ile görüşmeden diğer Ankaragücü ile anlaşan Burak ve Gaziantepspor ile anlaşan Erman hakkında konuşan Düzkaya, "Bu konuda bizim eksiklerimiz varsa, bizim kadar onların da eksiği var. En azından teklifimizi beklemeleri gerekirdi. Biz yeni oluşmuş bir yönetimdik. Dolayısıyla bu zaman aldı ve altyapı ile transferlerle ilgili çalışmalarımız ancak sonuçlandı. Anlaşmak isteyen oyuncularlya anlaşacağız" dedi.
"HERKESİN BİR BEDELİ VAR"
İç transferde oyunculara teklif edilen ücretlerin normal olduğunun altını çizen Düzkaya, "Çok değerli oyuncularla anlaşıyoruz. Transfer politikamız herkese objektiftir. Ama, bu takımın geçen sene oynadığı müsabakalar ve ortada bir performans var. Bununla ilgili tabi ki bir taktik hakkımız olacak. Eğer biz bütün oyuncuların istediği fiyatları verecek olsak, bizim burada bir işimiz yok. Biz çalışmak istiyoruz ama, herkesin bir bedeli var." dedi.
"GÖNLÜMÜZ YERLİ KALECİDEN YANA"
Kaleci transferine olmazsa olmaz gözüyle baktıklarını ve mutlaka bir kaleci almak istediklerini söyleyen Düzkaya, "Mutlaka bir kaleci alacağız. En az 4 kalecimiz olmasından yanayız. Çünkü, lig uzun bir maraton ve herşey olabilir. Ama, şuanda yerli mi olur, yabancı mı olur tam olarak kestiremiyorum. Gönlümüz kesinlikle yerli bir kaleciden yana." dedi.
Öte yandan Konyaspor ile anlaşma sağlanan oyuncular için bonservis ödenmediği öğrenildi.
Mesaj Yetkileri