1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: Beşiktaş Kariyerim[İlk Anlatımım]

Threaded View

Quote Originally Posted by KorcanK View Post
    sanogo yu ilk yarı dinlendir riske atma ilk yarı biraz kapan kontratak yap derim 2. yarı delgado ve sanogo işi götürür bide oyuncuların profillerine bak hızlı oyuncu koy forvet ve kanatlara sanırsam sturtgartta pek hızlı bi defans yok hızlı oyuncu kullanirsan galibiyet gelir
    yorumların için teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Stutgart:4-1:Beşiktaş

stutgart ezdik ezdik ezdik ama sonuçta 4-1 ezildik ben korner kullanıyorum adam topu uzaklaştırıyo karşı karşıya kalıyo adamlar bütün golleri kontra ataktan attı futbolun adaletsizliği ama aynı anelka konya maçında gol atmıştı elle aynen onun gibi bir adeletsizlik bu arada sanogo iyileşti 2. yarı ooyuna aldım gol attı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Stutgart:4-1:Beşiktaş

stutgart ezdik ezdik ezdik ama sonuçta 4-1 ezildik ben korner kullanıyorum adam topu uzaklaştırıyo karşı karşıya kalıyo adamlar bütün golleri kontra ataktan attı futbolun adaletsizliği ama aynı anelka konya maçında gol atmıştı elle aynen onun gibi bir adeletsizlik bu arada sanogo iyileşti 2. yarı ooyuna aldım gol attı
    Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 16:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri