bizim keçeli,erdinç,ergin vs bunları alın üzerine para verelim...keçelinin sözlesmesi bitti sanırım bizde..
bizim keçeli,erdinç,ergin vs bunları alın üzerine para verelim...keçelinin sözlesmesi bitti sanırım bizde..
Sinan Kaloğlu Bochumla anlaşmış sanırım biryerde öyle bir haber gördüm ama birdaha bulamadım
Bursa Kaynıyor!
Timsahlar, İsmail Güldüren ve Ömer Aysan ile bağlarını kopardı. Genç Muhammed'e ise talih kuşu kondu...
4.6.2008
İkisi gitti, biri geldi
Bursaspor, dün en hareketli günlerinden birini yaşadı. Öğle saatlerinde, Trabzonspor’dan ayrılan sol kanat oyuncusu Mustafa Keçeli, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığını açıkladı ve Yeşil-Beyazlı formayı giymek istediğini söyledi. Bu haberin hemen ardından, Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu İsmail Güldüren ve Ömer Aysan Barış’ın kulüple anlaşamadığı duyruldu. İki futbolcunun da diğer takımlardan gelecek teklifleri bekleyeceği açıklandı.
‘Avrupa’yı istiyoruz’
Transferde tüm bunlar yaşanırken, 16 yaşındaki genç yetenek Muhammed Demir’e, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea ve West Ham United’dan teklif geldiği açıklandı. Dinlenmek üzere memleketi Zonguldak Ereğli’de bulunan Muhammed, Chelsea ve West Ham’ın, Bursaspor’a resmi teklifini yaptığını belirterek, “Avrupa’da futbol oynamak istiyorum. Orada daha iyi eğitim alabilirim. İki kulüpten biriyle anlaşmak için 16 Haziran’da İngiltere’ye gideceğim” dedi.
KAYNAK:FANATİK
Last edited by yunusgs : 04.Haziran.2008 at 14:56
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bursasportif.com'un haberine göre dün akşam Bursa'ya gelen Kovacevic'in menajeriyle Bursaspor yönetimi görüştü. Görüşme sonucunda yönetim menajerle her konuda anlaşmaya vardı.
Başkan Yazıcı ve yönetim kurulu şu ana kadar bir açıklama yapmazken, Darko Kovacevic'in Bursa'ya 1-2 gün içinde gelebileceği öğrenildi.
34 yaşındaki yıldız golcü Real Sociedad'da parladı. Sociedad'dan Juventus'a, oradan da Lazio'ya geçen Kovacevic, ardından yine Sociedad'a döndü ve Nihat Kahveci ile iyi bir ikili oluşturdu. Kovacevic geçen sezon Sociedad'dan ayrılıp Olympiakos'a transfer olmuştu. Yıldız golcü Yunan ekibinde 27 maçta 17 gol atmış, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 gol 2 asistle oynamıştı.
KOVACEVIC'İN KARİYERİ
1992-93 Proleter Zrenjanin 32 maç 6 gol
1993-94 Proleter Zrenjanin 31 maç 19 gol
1994-95 Kızılyıldız 31 maç 24 gol
1995-96 Kızılyıldız 16 maç 13 gol (Yarım sezon)
1995-96 S.Wednesday 16 maç 4 gol (Yarım sezon)
1996-97 Real Sociedad 35 maç 8 gol
1997-98 Real Sociedad 33 maç 17 gol
1998-99 Real Sociedad 30 maç 16 gol
1999-00 Juventus 26 maç 6 gol
2000-01 Juventus 21 maç 5 gol
2001-02 Lazio 7 maç 0 gol (Yarım sezon)
2001-02 Real Sociedad 19 maç 8 gol (Yarım sezon)
2002-03 Real Sociedad 35 maç 19 gol
2003-04 Real Sociedad 36 maç 8 gol
2004-05 Real Sociedad 30 maç 8 gol
2005-06 Real Sociedad 9 maç 4 gol
2006-07 Real Sociedad 33 maç 3 gol
2007-08 Olympiakos 27 maç 17 gol
Vega-Tum takımın en iyisiyken gönderiliyor..Aybaba Brezilya'da tatılını yaptı geldi.Sonuç 0 olacak..
Bu sene nokta transfer sölentilerine hiç inanmayın..Bu sene de çok acı çekıcez gibi geliyor..Aybaba'yla olacak iş değil..Ama suç onu takımda tutan zihniyette..Böle yanlışlıklarla giderlerse yenı sezonda devre bitmeden hoca ve yönetim değişir..
Bursaspor, yerli ve yabancı oyuncu transferini 27 Haziran'a kadar bitirmeyi planlıyor.
Bursaspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, yurt içi ve yurt dışında görüştükleri oyuncularla temasların sürdüğünü, bazılarıyla anlaşma sağladıklarını, diğerleriyle de anlaşmak üzere olduklarını bildirdi.
Özellikle yabancı oyuncularda isimlerin basına yansımasının ardından ciddi fiyat artışları olduğunu dile getiren Yılmaz, bu nedenle görüştükleri oyuncuların isimlerini açıklamadıklarını, atılacak imzaların ardından ne kadar doğru transfer yaptıklarının herkes tarafından görüleceğini söyledi.
Yılmaz, transfer etmeyi düşündükleri 4 Brezilyalı oyuncu ile görüşmelerin çok olumlu geçtiğini vurgulayarak, ''Ancak Güney Amerika'dan oyuncu almak kolay değil. Kulübünün 2 milyon Avro istediği oyuncuyla ilgili bir araştırma yapıyorsunuz, 300-400 bin Dolar verip alabiliyorsunuz. O nedenle çok iyi araştırma yapıyoruz. Transferi 27 Haziran'a kadar bitirmeyi planlıyoruz'' dedi.
Ertuğrul hoca gelmeden önce Aybaba'nın ismi çok söyleniyordu.Hatta yöneticimiz Levent Erdoğan açık açık ismini telafuz ediyordu.İyi ki gelmemiş başımıza diyorum..
So what?
Saike
Başkan Yazıcı, Bursaspor’la adı anılan Darko Kovacevic ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Bu futbolcu bizim gündemimizde yok” dedi.
Ve Yusuf, Bursaspor'da
Bursaspor, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek ile 2 artı 1 yıllığına anlaştı. Yusuf, "Bursaspor'da futbol oynamak benim için şeref. Beni yeşil-beyazlı takıma kazandıranlara teşekkür ediyorum" dedi.
Yusuf Şimşek resmen Bursaspor'da...
Bursaspor, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek ile 2 artı 1 yıllığına anlaştı.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Muğla'nın Marmaris ilçesindeki otelinde yapılan görüşme anlaşmayla sonuçlandı.
Yusuf'un da hazır bulunduğu görüşmede, taraflar her konuda anlaşmaya varıldığı bildirdi.
Transferle ilgili ilk açıklamasını AA muhabirine yapan Yusuf, daha önce de Bursaspor'dan transfer teklifi aldığını anımsatarak, ''Bu kez anlaşmaya vardık. Bu transfer her iki taraf için de hayırlı olsun'' dedi.
Yusuf, kendisine güvendiğini dile getirerek, şunları söyledi:
''Bursaspor'da futbol oynamak benim için şeref. Beni yeşil-beyazlı takıma kazandıranlara teşekkür ediyorum. Bursaspor'u layık olduğu yere getireceğimize inanıyorum. Ben Yusuf Şimşek olarak neler yapabileceğimi biliyorum ve bunu Bursasporlu taraftarlara göstereceğim. Takım olarak önümüzdeki sezon çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. 2 artı 1 yıllığına Bursaspor'a 'evet' dedim. Bu transfer iki taraf için de hayırlı olsun.''
Prensipte anlaşmaya varılan Yusuf'un önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
radyospor.com
Denizli için kötü oldu ya...İnş Yusuf'un yokluğunu aratmayacak bi oyuncu alırız
Yusuf cok iyi transfer oldu Bursa için...Denizliyi cok zor bir sezn bekliyor..
Anadolu takımları için Yusuf gibi bir beyine sahip olmak ayrıcalıktır.Umarım bunu değerlendirir Bursa...
Yusuf şarap gibi yıllandıkça güzeleşen bir futbolcu Bursaspor'dada başarılı olacağını düşünüyorum.
Yusuf iyi bir transfer olmuş Bursa adına.Umarım yararlanabilirler ondan.Hayırlı olsun transfer..
So what?
Saike
Yusuf mükemmel bir futbolcu ve Bursaspor faydalanabilirse başarılı olur.
adasim türkiyede begendim oyunculardan biri![]()
Timsah Doymuyor!
Son olarak Yusuf Şimşek bombasını patlatan Bursaspor, bu kez Gökhan Güleç'i almak için kolları sıvadı.
10.6.2008
Yeni sezonda Süper Lig’de üst sıralara çıkmayı hedefleyen Bursaspor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen deneyimli oyuncu Yusuf Şimşek’i transfer eden Yeşil-Beyazlılar, hücum gücünü yükseltmek için yoğun çaba harcıyor. Bu doğrultuda Timsahlar’ın gündemine yine bir başka Denizlisporlu girdi. Gökhan Güleç ile ilgilenen Bursaspor’un bir dönem Beşiktaş’ta da oynayan genç forveti renklerine bağlaması an meselesi. Ayrıca İlhan Parlak için de Fenerbahçe’den haber bekleniyor.
KAYNAK:FANATİK
Last edited by yunusgs : 10.Haziran.2008 at 10:33
Heran Anlaşabiliriz
Bursaspor`un gündemine aldığı Denizlisporlu Fatih Egedik, için bugün karar verilecek. Fatih Egedik`in Menajeri Mehmet Öztürk`ü dün Bursa`ya çağran Bursapor yönetimi, iki saat süren bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası açıklama yapan Menajer Mehmet Öztürk, `Fatih`in bonservis sorunu yok. Kendisini Samet Aybaba istiyor. Yaptığımız görüşmelerde aramızda pek fark yoktu. Yarın (bugün) karar verecekler. Fatih`te Bursa`yı çok istiyor` dedi.
Bursa'da gözler bu ikilide...
Bursaspor, Gökhan Güleç ve Fatih Egedik'i transfer edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve dün, geçen sezon Kayserispor formasını başarıyla giyen kaleci Ivankov, Trabzonspor'dan Mustafa Keçeli, Altay'dan İbrahim Öztürk ve Erzurumspor'dan Halil Zeybek ile resmi sözleşme imzalayan, Denizlispor'dan Yusuf Şimşek ile de anlaşmaya varan yeşil-beyazlılar, rotayı teknik heyetin belirlediği diğer isimlere çevirdi. Samet Aybaba'nın ısrarla istediği Denizlisporlu Gökhan Güleç ve Fatih Egedik ile temaslarını sıklaştıran Bursaspor yönetiminin, bu oyuncuların transferini bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Her iki oyuncunun da yeşil-beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
10.06.2008Kaynak : AA
Bu 2 oyuncu gelirse takıma yararlı olabilirler.Gökhan Beşiktaş tecrübesi olan bir isim.
Yusuf Bursaspor'un lider oyuncusu olacaktır. Açıkçası çok iyi transfer![]()
Bursaspor teknik ekibi umarım Mustafa'yı sol bek oynatmaz yoksa çok sıkıntı çekerler o bölgede...
Evet Mustafa sol açık daha iyi oynuyor.
Mustafa, %80 Bek olarak oynayacak ama maç içinde yeri değişebilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi sen bilirsin nasıl bir futbolcu biraz bilgi verirmisin?
Ben çok fazla beğenmiyorum Emrah'ı.
Çok fazla yetenekli bir oyuncu değil ancak fizik olarak çok sağlam bir görünümü var.
Süper Lig'de kendisini eğitebilirse yeni bir Servet Çetin gelebilir Türk Futbol'una![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sinan Kaloğlu Bochum'a gitmiş .
http://www.vfl-bochum.de/webcache/Ak..._5197_3_en.htm