SAĞLAM, WASHİNGTON'U İSTİYOR...

Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın Konyaspor'lu Washington'un alınmasını istediği öğrenildi. Yeşil beyazlı takımda forma giyen ve Nurullah Sağlam'ın da öğrencisi olan Washington'un da Gaziantepspor'a gelmek istediği belirtildi. Menejeri vasıtasıyla haber gönderdiği belirtilen Washington konusunda kararı Başkan İbrahim Kızıl'ın vereceği açıklandı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Nurullah Sağlam, öğrencisi Washington transfer etmek istemişti. Ancak Başkan Kızıl'ın Washington için olumlu bir cevap vermediği ve istemediği öğrenilmişti. Şimdi Washington konusu tekrar gündeme gelince gözler başkan İbrahim Kızıl'a çevrildi.

AFANOU GERİ Mİ GELİYOR?...

Dün gazetemizin yazdığı "Afanou sürprizi" haberi taraftarlar arasında heyecan yarattı. Daha önce sorunları olduğu için şehrimizden ayrılan Afanou'nun haber gönderip oynamak istemesi taraftarları oldukça mutlu etti. Gazetemizin İnternet sitesine çok sayıda yorum yapan ve takıma tekrar gelmesinin çok iyi olacağını belirten taraftarlar, "Afanou Türkiye'nin en iyi oyuncularından birisi. Tekrar takıma kazandırılması çok iyi olacaktır. Takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Biran önce gelsin ve formasını giysin" dediler.

ERDAL BEKLEMEDE...

Çok sayıda kulübün istediği Erdal Güneş beklemeye geçti. Eskişehir'in ısrar ettiği Erdal Güneş'i Kocaelispor ve Konyaspor'da kadrosuna katmak için yoğun çaba harcarken son kararı ise Erdal verecek. Gaziantepspor'la yeniden anlaşmak isteyen Erdal Güneş yönetimin vereceği karardan sonra kendisine yol çizecek. Gaziantep'i çok sevdiğini söyleyen Erdal, "ben doğup büyüdüğüm şehirde oynamayı çok istiyorum. Şu anda beklemeye geçtim. Yönetimden haber bekliyorum. Anlaşırsak sevinirim ama bizler profesyonel futbolcularız olmazsa başka kulübe gitmek zorunda kalırız" diye konuştu.

(Gaziantep27)