Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi dizilişi kullanırsınız?
- Voters
- 843. You may not vote on this poll
-
4-4-2
-
4-1-3-2
-
4-2-3-1
-
4-1-2-2-1
-
4-2-4
-
4-1-2-1-2
-
4-5-1
-
3-5-2
-
3-6-1
-
3-4-3
-
5-3-2
-
5-4-1
-
Diğerleri
-
14.Haziran.2007, 08:21
walla bnm sakaryaspordaki taktiim 4-2-2-2 ama burda öyle bi seçenek yok,bende 4-2-4 ü seçtim,dr ve dl wb pozisyonlarına kadar ok çıkartılmış durumda,iki tane mc m war ancak kart problemi çok olduğundan dm olan yedeği dm de oynatıyorum,amr ve aml lerim çok sağlam ve en çok güvendiğim oyuncularım forvet,size kadromdan da bahsedeyim,gk alfonso blanco(mex) dc jonathan(bra) jonathan troya(ecu) dr fazli kocabas (bel) dl maximiliano oliva(arg) mc murat duruer(TUR) mc adnan güngör (TUR) amr sezer öztürk(TUR) aml murat uluç(TUR) fc ariza makukula (POR) SaNTiaGo FeRNaNDeZ(arg) takımsız başladığım kariyerimde ligin ilk yarısında sakaryaspora iş için başwurdum 8. başladığım ligi 1. bitirdim 2. sezonumda claudio graf die bir oyuncu war onu fenere 6m€ ya birde kazak transferim solomatin i bayer münich e 4m€ ya sattım ve takımı yeniden kurdum,TSLde ilk sezonumda beşiktaşın 1puan önünde şampiyon oldum şimdi şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı garantiledim ligde de 15 maçta 44 puanla 1.ym şu an,santiagoyu werder bremen we porto istiyor ama satmıcam henüz 19 yaşında ve değeri 1m€ dan 6.25m€ ya çıktı,biri bana SS koymayı öğretebilir mi?kariyerimi paylaşmak istiyorum..
Mesaj Yetkileri