evet haber asilsizmis bosuna heycanlandik...
evet haber asilsizmis bosuna heycanlandik...
Crespo avrupada çok işe yarar.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
NTVSPOR'un demin söylediğine göre; Crespo ile büyük ölçüde anlaşmışız. Menajeri ile sözleşme ayrıntıları konuşuluyormuş... Görkemli bir imza töreni olacakmış... Güya..
Ntvspor pek yalan haber yapmaz ama bakalım ne olacak
Öte yandan Crespo, şu genç takımımıza tecrübesiyle çok şey katacak bir futbolcudur....Avrupa'da da çok katkısı olur...İnşallah olur bu transfer diyorum.
Fanatik haberleri yazmıyoruz arkadaşlar, bu kaçıncı artık...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Eğer Crespo halledilebilirse gerçekten süper bir transfer olur.Zamanında en sevdiğim yabancı oyuncuydu.Kalitesi ortada.Gelirse mutlaka faydası olur..
Zamanında bende sıkı bir Crespo hayranıydım.Gelirse mutlaka bişeyler katar ama sahada çok başarılı olabilecek gibi durmuyor açıkçası.Ama bence bu transfer birazda reklam için yapılıyor ve bence isabetli bir karar.
Reklam Meklamcrespo crespodur türkiyede ve avrupada iyi iş yapar bence
crespo turkıyedede avrupadada ıs yaparr nistelrooyla bırlıkte forvet deyınce aklıma gelen 2 ısımden bırı....
Crespoyu da alabileceğimizi sanmıyorum..zaten pek sevmiyorum..
NTVspor haberlerinde: Thuram ı hem yönetim hem kendisi yalanlamış,
Crespo konusunda büyük yol katedilmiş, hafta bası bitebilirmiş bu transfer.
Sag acık için Behrami ile görüşülüyormuş. Behrami lazio ile sorunlar yasıyormuş ve Gs ye sıcak bakıyormuş. Kesin kararını isviçrenin grup macları bittiginde verecekmiş.
Yedekte ise simiç tutuluyormuş..
NTVspor haberleri bunlardı. NTVspor pek yalan haber yapmaz, bakalım bekliyoruz.
ÜMİT DAVALA GALATASARAY'A DÖNÜYOR!..
Haberi yazdırın 14 Haziran 2008 13:36
Galatasaray'da merakla beklenen yeni teknik direktörün ismi belli olduktan sonra sıra yardımcılarının belli olmasına gelmişti. Ve sonunda bu konu da netlik kazanmaya başladı!..
Galatasaray'ın UEFA Kupasını aldığı sene, Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a attığı son dakika penaltısıyla adeta başarının temelini atan isim olan Ümit Davala yeniden Galatasaray yolunda. Sarı-kırmızılılardan ayrıldıktan sonra Milan ve Werder Bremen gibi büyük kulüplerde top koşturan ve Avrupa'da da başarılı olan Davala, futbolu bıraktıktan sonra son olarak Ümit Milli takımımızı çalıştırıyordu.
Galatasaray'ın kendisine Skibbe'nin yanında antrenörlük teklif ettiği ve Ümit Davala'nın da geleceğe dönük olarak kendisine fayda sağlayacağına inandığı bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Davala ve Skibbe çok iyi bir ekip oluyor..
Ümit milli takımı çalıştıran adam, genç türk oyuncuları almamızda bize yardımcı olacaktır.. Hatırlayın Abdullah Avcı'yı..
Skibbe ve davala iyi anlaşır..
Davala hem Almancasıyla Skibbe'ye tercüman olur,hem de yardımcı olur ayrıca gençler içinde büyük fırsat..Gençlerle çalışmayı seven iki teknik direktör Galatasaray'a faydalı olucak bence..
Davala bizim oyunculara rap dersi vericek heralde..:P Crespo gelirse faydalı olur gerçekten
Ümit Davala yardımcı antrenörün yardımcısı olarak iyi iş yapar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Harbiden Davala'nın klibi vardı di mi![]()
Evet Ümit Davalanın rep klibi vardı takımımız bundan böyle rep yaparak hazırlanır maçlara.Antrenmanda rep iyi gider.Şaka bir yana Ümit Davala Milli Takımımızda yardımcılık yapmış birisi takımımıza yararlı olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu sefer Raşit abinin haberiCim Bom Stranzl'ı bitiriyor !!!
Stoper arayışları çerçevesinde birçok isimle temas kuran Galatasaray, Avusturya Milli Takımı'nın 1.90'lık savunma oyuncusu Martin Stranzl'la büyük ölçüde anlaştı.
Stoper arayışları çerçevesinde birçok isimle temas kuran Galatasaray, Avusturya Milli Takımı’nın 1.90’lık savunma oyuncusu Martin Stranzl’la büyük ölçüde anlaştı. Bonservisi Spartak Moskova’da bulunan 27 yaşındaki futbolcu, EURO 2008’de hem Hırvatistan hem de Polonya maçlarında forma giydi. Celtic’in de transfer listesinde bulunan Stranzl, Moskova’da 44 maç 2 gol; daha önceki takımı Stuttgart’ta ise 44 maç 1 golle oynadı. Stranzl’ın ilk profesyonel kulübü 1860 Münih’ti. Dev stoper, 1997-2004 yılları arasında 96 kez Münih forması giydi ve 4 gol attı.
Raşit ALTUN
Fanatik..Aynı haberi Akşamda Fazıl abide yazmış
..Stranzl hava toplarında iyi oyuncu..Yanlız yerden nasıl hiçbir fikrim yok..Umarım tek hamleli oyuncu degildir..
Ayrıca çok istikrarlı bir oyuncu..Skibbe önermiş deniliyor..Neyse yarın'ki maçta onu çok dikkatli izleriz..
Skibbe önerdiyse iyi oyuncudur diyorum.. AMa öbür türlü gereksiz olduğunu düşünüyorum..
Servetşr ikisi oynarsa defans çok ağır kalır..
Hicte agir degil aslinda bu adam yarin dikkatle izleyin gercekten iyi bir oyuncu
Skibbe imzaya geliyor!
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, yarın İstanbul'a gelecek. Sarı-kırmızılı kulübün, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştığı Alman teknik adam ile İstanbul'da basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.
Bu arada Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen Hırvat futbolcu Dario Simic ile görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.
15.06.2008
Kaynak : AA
Last edited by Emurafu : 15.Haziran.2008 at 14:18
Savunmacı transferi yapılacaksa Türk ve genç olması tercih sebebi olmalıdır.
Artık bize genç oyuncu lazım degil..Tecrübeli bir kaç kişi lazım..Kısaca(Taffarel-Popescu-Hagi)..Şöyle bir ekip sart..Bu kadar genç ile CL liginde basarı beklemiyorum..Yönetim'de zaten tecrübeli oyuncu arıyor
..Artık yaş kavgası yapmayı bırakalım derim
.Carlos bu sene Fenerbahce'ye çok seyler kattı
![]()
Defansta Emre - Servet ikilisini Stranzl gibi biri için bozmamalıyız. Stranzl alınacaksa onun yerine genç almak daha iyi olur. Forvete harbiden de bi tane tecrübeli gerekli ama.
Stranzl yerine daha tanınmış ve istikrarlı biri getirilmeli bence...
Galatasaray için gereken tansferler henüz yapılmadı Adnan Polat 3 kaliteli oyuncu getireceğiz transfer beklemeyin demişti.Bence bu kaliteli lafı altında ezilebilir şayet peşinde olduğumuz iddaa edilen futbolcu isimlerine bakarsanız anlayabilirsiniz Martin Stranzl acaba Avrupa Şampiyonasından önce kim böyle bir futbolcu olduğundan haberdardı.Bence seneye R.Song'u cok arayacağız o hem kulübü seven hem iyi bir oyuncu hem de mükemmel bir profesyonel ama artık ondan bi fayda istesekte göremeyiz çünkü adamı birkaç yüz bin$ için kulüpten soğuttular yerine alacakları adama kaç milyon £'lar vericekler merakla bekliyorum..
Son olarak eklemek istediğim bizim Hagi'den sonra doğan bu -10- numara aşkımıza bir son vermemiz lazım artık dünya futboluna bakın hiç bir takım oyununu bir oyuncu üzerine kurmuyor kollektif bir oyun oynuyorlar dikkat edilirse bizde geçtiğimiz sene lincoln'ün oynamadığı (zaten çoğu maçta oynamadı) maçlarda daha başarılıydık bizim gol aradığımız zaman oynadığımız iki yöntem var biri kanatlardan genellikle Arda bazende Hasan Şaş ile çalımlayarak orta açmak yada ceza sahasına girmek, 2.yöntem ise doldur-boşalt.Koskoca Galatasaray iki yöntem kullanarak 90 dakikayı tüketiyor Skibbe'nin Leverkusen'de kullandığı taktik çok başarılıydı ama uyguladığı taktiğe uygun oyuncuları vardı bakalım Galatasaray'da nasıl bir düzen oluşturacak.
Umarım eldeki oyuncuları taktiğine uydurmak yerine,taktiği eldeki oyunculara göre seçer.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Savunmacı transferi yapılacaksa Türk ve genç olması tercih sebebi olmalı
Ne yazık ki Türkiyede genç ve kaliteli sayılabilecek defans oyuncusu yok galatasarayın alt yapısından yetişen ve çeşitli takımlara kiralanan Erkan Ferin vardı.(Biliyorsunuz Erkan,Cafercan,Özgürcan vs. gibi futbolcularımız Dünya gençler şampiyonasında yarı finalde Brezilya'ya elenmişlerdi o zaman başlarında Abdullah Avcı vardı)O zamandan beri kendisini Galatasarayın A takımına bir türlü atamadı ya da alınmadı o kadarını bilemem.Ama Türkiyede genç ve gelecek vaadeden bir defans bulmak zor.
Last edited by Mergmehmet : 15.Haziran.2008 at 22:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Isaksson İçin Linderoth Devrede
Galatasaray Yönetimi, bir yıldır peşinde olduğu İsveçli kaleci Isaksson’u ikna etme görevini vatandaşı Linderoth’a verdi. Bugün İstanbul’a gelip sarı kırmızılı takımdaki görevine başlayacak olan teknik direktör Michael Skibbe’nin de onay verdiği Isaksson için girişimlerini sıklaştıran yönetim, Euro 2008’de mücadele eden İsveç Milli Takımı kampında bulunan Linderoth’u devreye soktu.
Yönetimin önerisini seve seve kabul eden Linderoth, İsveç Milli Takımı kampında Isaksson’a G.Saray hakkında bilgiler verirken, İstanbul’un güzelliğini öve öve bitiremiyor.
Lindertoh’un milli takım arkadaşına, "G.Saray çok büyük kulüp. Sezon başı çok büyük bir sakatlık geçirdim. Başka bir takım olsa beni ikinci plana atabilirdi. G.Saray Yönetimi benimle sürekli ilgilendi, arkamda durdu. Şampiyonlukta hiç katkım olmamasına rağmen beni yanlarında görmek istediler. G.Saray gerçekten çok farklı bir kulüp. Gelirsen, asla pişman olmazsın" dediği öğrenildi.
Manchester City’de sezonun büyük kısmını kulübede geçiren İsveç Milli Takımı kalecisi Isaksson’un Linderoth’un da devreye girmesiyle G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı, 27 yaşındaki kaleciye yıllık 1.4 milyon Euro’luk bir rakam önerileceği belirtildi. Isaksson’un menajerliğini yapan Galatasaray’ın eski futbolcusu Roger Ljung’un da Euro 2008 sonrası tecrübeli kaleciyi Florya’ya getirmek için devrede olduğu belirtildi.
Bu arada İtalya’da Dario Simic için girişimlerde bulunan Haldun Üstünel dün İstanbul’a döndü. Üstünel’den de gelen raporların olumlu olduğu ifade edildi.
16.06.2008
Kaynak : Hürriyet
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?