1 ile 30 arası toplam 450 sonuç

Konu: Football Manager Forma İstek Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by jacke
    çok istio bu adam die.yapamassanda canın saolsun kardeş.bide bu formlar tekrar oyun açmaya gerek yok demiştiniz ama bende aptallaştı bu formalar nedense bazen görünüo bazen görünmüo neden kaynaklandı acaba?

Evet öyle dedik ve doğru demişiz çünkü bu cachelemeden kaynaklanan bir sorun paketle alakası yok. Bu sorunu şu şekilde halledeceksin:

"data/cache/english" içindeki tüm dosyaları sil...Daha sonra "belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" içindeki dosyaları da sil...Sonra oyunu aç...Prefences(ayarlar)'den "Use Skin Cache" özelliğini kapat...Daha sonra skinini değiştir...Sonra tekrar eski skinine dönebilirsin...Sorunun böylece çözülür...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Evet öyle dedik ve doğru demişiz çünkü bu cachelemeden kaynaklanan bir sorun paketle alakası yok. Bu sorunu şu şekilde halledeceksin:

"data/cache/english" içindeki tüm dosyaları sil...Daha sonra "belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" içindeki dosyaları da sil...Sonra oyunu aç...Prefences(ayarlar)'den "Use Skin Cache" özelliğini kapat...Daha sonra skinini değiştir...Sonra tekrar eski skinine dönebilirsin...Sorunun böylece çözülür...

bide demirhan kardeş eskiden ben bunu yapmştm oldu."belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" var bunu sildim ama az önce baktım çok ilginç "data/cache/english" datanin içinde yok kardeş ne yapabilirim?

Nesil
    2006
    Yer

bide demirhan kardeş eskiden ben bunu yapmştm oldu."belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" var bunu sildim ama az önce baktım çok ilginç "data/cache/english" datanin içinde yok kardeş ne yapabilirim?

Datada yoksa bir problem yok.6.0.3 versiyonunu kurduğunda datadaki cache klasörü kalkıyor.Bu yüzden sadece belgelerindekini boşaltman yeter.

bayern municihin formasını yapabilirmisiniz tşkrler

heh demirhan kardeş senin verdiğin bayern munich ile lyon formasını aynı anda denedim oldu hiç bi hata yok.fakat jesus kardeşin yaptığı formada bi sorun var heralde benm dataları bozuo ben creased tarzında istiom evt şortsuz.

demirhan kardeş newcastle,liverpool,man utd,arsenal,schalke formalarını bana yapıp verebilirmsn jesus kardeş yapmştı ama olmadı tekrar yapıp verirsen cok sevinirim şimdiden tşkrler

schalke liverppol newcastle,man utd,arsenal,chelsea creased şeklinde yani şortsuz yababilrseniz tşkrler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6.0.3 yamasını kurduysan datadaki cache klasörü kalkıyor.
    senin yapicagın sey belgelerimdeki ni silmek .

Quote Originally Posted by kavara
    6.0.3 yamasını kurduysan datadaki cache klasörü kalkıyor.
    senin yapicagın sey belgelerimdeki ni silmek .
    kardeşler hangisini silecemki bi belgelerimde 2 tane cache klasörü var biri editörün içindeki diğeride normal fm 2006 klasörün içindeki bide anlamadğm şey yaptm yine olmadı

Nesil
    2006
    Yer

kardeşler hangisini silecemki bi belgelerimde 2 tane cache klasörü var biri editörün içindeki diğeride normal fm 2006 klasörün içindeki bide anlamadğm şey yaptm yine olmadı
    Fm2006'nın içindekini siliceksin Editördekini değil.Yaptıysan ve olmadıysan sorun senin oyunundadır.Hiçbir forma paketi bu tür bir sorun çıkarmaz.

Mesaj Yetkileri