maçta bulunana biri olarak stadta 25bin civarı taraftarımız vardı. ben skorboard kale arkasındaydım ve bizim kale arkası full dü herkes ayaktaydı kapalının küçük bir bölümü boştu diğer kale arkasının yarısından fazlası doluydu. dbakıra açık verildiği için bir çok taraftarımız maça gelmedi kale arkasından seyir zevki olmadığı için. dbakır 500le 1000 kişi arasında adam vardı buda tam bir rezillikti. maça gelince maç öncesi polis sahaya giren bir dbakır taraftarını dışarı aldı. tribünlerde biraz hava gergindi özellikle dbakır tarafında 2-3 kere kavga çıktı. maçla ilgili yıorum yapamıcam bağırmaktan fazla odaklanamadım maça ama güzel bi maç oldu 2-3 tane 100de 100 lük gol kaçırdık. helal olsun aslanlarıma helal olsun taraftara 90dk susmadık umarım tv de duyulmuşuzdur dbakır artık hakkettiği yere yaklaşıyor bence 2.lig a garanti onların hakkettiği yer 2.lig b umarımda oraya giderler
bu arada maç esnasında polis bizim tribüne gelerek biber gazı sıktı ve ortada hiç bir taşkınlık yokken ve kameralarla tribünü görüntülediler ama biber gazı olayı çok mantıksızdı çünkü herkes sadece galatasarayımızı destekliyordu