Galatasaray için gereken tansferler henüz yapılmadı Adnan Polat 3 kaliteli oyuncu getireceğiz transfer beklemeyin demişti.Bence bu kaliteli lafı altında ezilebilir şayet peşinde olduğumuz iddaa edilen futbolcu isimlerine bakarsanız anlayabilirsiniz Martin Stranzl acaba Avrupa Şampiyonasından önce kim böyle bir futbolcu olduğundan haberdardı.Bence seneye R.Song'u cok arayacağız o hem kulübü seven hem iyi bir oyuncu hem de mükemmel bir profesyonel ama artık ondan bi fayda istesekte göremeyiz çünkü adamı birkaç yüz bin$ için kulüpten soğuttular yerine alacakları adama kaç milyon £'lar vericekler merakla bekliyorum.
Son olarak eklemek istediğim bizim Hagi'den sonra doğan bu -10- numara aşkımıza bir son vermemiz lazım artık dünya futboluna bakın hiç bir takım oyununu bir oyuncu üzerine kurmuyor kollektif bir oyun oynuyorlar dikkat edilirse bizde geçtiğimiz sene lincoln'ün oynamadığı (zaten çoğu maçta oynamadı) maçlarda daha başarılıydık bizim gol aradığımız zaman oynadığımız iki yöntem var biri kanatlardan genellikle Arda bazende Hasan Şaş ile çalımlayarak orta açmak yada ceza sahasına girmek, 2.yöntem ise doldur-boşalt.Koskoca Galatasaray iki yöntem kullanarak 90 dakikayı tüketiyor Skibbe'nin Leverkusen'de kullandığı taktik çok başarılıydı ama uyguladığı taktiğe uygun oyuncuları vardı bakalım Galatasaray'da nasıl bir düzen oluşturacak.
Umarım eldeki oyuncuları taktiğine uydurmak yerine,taktiği eldeki oyunculara göre seçer.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Savunmacı transferi yapılacaksa Türk ve genç olması tercih sebebi olmalı
Ne yazık ki Türkiyede genç ve kaliteli sayılabilecek defans oyuncusu yok galatasarayın alt yapısından yetişen ve çeşitli takımlara kiralanan Erkan Ferin vardı.(Biliyorsunuz Erkan,Cafercan,Özgürcan vs. gibi futbolcularımız Dünya gençler şampiyonasında yarı finalde Brezilya'ya elenmişlerdi o zaman başlarında Abdullah Avcı vardı)O zamandan beri kendisini Galatasarayın A takımına bir türlü atamadı ya da alınmadı o kadarını bilemem.Ama Türkiyede genç ve gelecek vaadeden bir defans bulmak zor.