Biz çılgın Türkler üçüncü kez Viyana'yı kuşatmaya gidiyoruz...
Biz çılgın Türkler üçüncü kez Viyana'yı kuşatmaya gidiyoruz...
Allahım Sana Şükürler Olsun.
Çeyrek Finaldeyiz !
Bitti ulan !!!
Helal olsun hepinize,bittiiiiii ulaaaan bittiiii !
Allah hepinizden razi olsun,bütün dediklerimi yuttum,helal olsun yürekli oynayin böyle alin canimizi !
İŞte Buuu İŞte TÜrkİye İŞte Azİm !
hepinize helal olsun.. elestirilerimi yapicam ama suanda sadece agliyorum!!!
Muhaaa Sağol Petir Çek
Bravo tüm oyuncularımıza.Ben zaten emindim o saldırmayı görünce 2 gol atacağımıza ama 3.gol süpriz oldu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah hırvatistan gelir rakip olarak...
Hamit 3 golü de attırdı. Arda ve Nihat 3. golde muhtesem vuruş yaptılar. Volkan son dk da cok gereksizdi yaptıgın ama şükürler olsun, Allah bizi istiyordu, İlahi adalet yerini buldu şükürler olsun !!! Bekle bizi Hırvatistan geliyoruz ulan geliyoruz !! GELİYORUZ !
Allahim bu bir Rüya olmali,inanilmaz birsey yahu bu.
Defansini gecemedigimiz takima 15 dakikada 3 gol attik,10 kisiyle gectiiiiik !
Fatih Terim'e laf atanlar heralde şimdi t.v'yi kapatıp uyuyorlardır![]()
nihatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttt
3-2 be yendik be nasıl çevirdik petr cech gibi kaleciyi maymun ettik helal olsun şampiyon oalcağız yürüyün be hadi be.ooooooooooooooooooo türkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
confused![]()
Helal be işte bu.Şükürler olsun Allah'ım.
Oh be oh be HeLaL TÜRKİYEM HeLaL !!!
her maç böyle oynarsak hırvatistan rakip değil bize...
Allahım allahım.
Şükürler olsun Çeyrek finaldeyiz, geliyoruz, Viyana'yı yine kuşatacağız.
Kapak mı oldu ne İsviçrelilere![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
SiLah taramaLi ne varsa atıyoLar burada off heLaL bee
murat abi sahi isviçre kaç kaç yenildi![]()
İsviçre 2-0 yenmiş Portekizi
Portekiz 8 yedekle çıkmış.
Volkan ne kadar gereksiz adamsın bi sarı gör yeter, gitti kırmızı gördü :@
Finale kadar Rüştü oynar artık kalede![]()
Hırvatistan maçı da böyLe oLsa cok heyecanLı![]()
portekizle aynı puanla çıktık gruptan süper...
20 dk lık oyunumuz yetti ulan ! İnancımız yetti şükürler olsun !
3 golü de hamit attırdı. ilk golde Arda nın 3. gol de Nihat ın vuruşları muhtesemdi. Cech in topu kacırması baslı basına olay . O anda ilahi bir güç devreye girdi, inancımız devreye girdi gectik. Helal olsun hepinize, helal olsun be ! Şükürlerr olsun Rabb'im şükürler olsun !
Şu an sevincimden ağlıyorum adeta,çeyrek finaldeyiz be bekle bizi Hırvatistan,bekle bizi Viyana ..
Kısa kısa maç ile ilgili konuşacağım.Çok kötü başladık maça.Çekler Koller'le golü buldular.Biraz önde bassaydık biz daha önce öne geçmiştik,çünkü Çekler çabuk atağa kalkan bir takım değil.Takımın üzerinde uyuşluk vardı,birkaç oyuncu hariç.
Arda ve Servet'e özel bir paragraf ayırmak istiyorum.Öncelikle Servet'e.Helal olsun vallahi,tel tel dökülen,yıkılan savunmamızın,geçilmez kalesi,yıkılmaz belkemiğiydi.Arda Çek defansını paramparça etti,hallaç pamuğu gibi söktü attı,maçın yıldızlarındandı bence.Bu futbolunu sürdürsün,Avrupa'nın dev takımlarında çok rahat oynar.
Hamit,Tuncay,Aurelio,Sabri ve diğer oyuncularımızın özverili oyunlarını da unutmamak gerek.Hepinize helal olsun çocuklar.
Cech 2.golde yaptığı büyük hatayı hayatı boyunca unutmayacaktır
2.02'lik DEV Koller,Volkan'dan gelen bir darbe ile çok rahat yıkılabiliyormuş bunu öğrendik![]()
Sonuç olarak,bekle bizi Viyana,çılgın Türkler geliyor 3.kez kuşatmaya
hakan yakının 3 golü oldu turnuvada.
arda nın 2
nihatında 2 şer golü var![]()