3 lü defans favori taktiğimdir . Çünkü orta sahanın ortasınıgüvenceye alırsın . Ama bu taktiğin bir şartı var . DMC ve WBRL adamları kullanacaksın .
- " Maçta kanatlarım boş kalıyor " diyen arkadaşlar, WBRL adamlarının mentallerini defansif yapı ve fazla olmamak şartıyla şartıyla iyica geri çekin . İleri çıkışları fln sık sık yapsanız da ( ki yapmanızı öneririm ) WBRL oyuncularınız geriye rahat dönecektir .
- Ayrıca DMC adamını defansif bir oyuncu yaptıysanız ( ki yapmışsınızdır ) Her zaman WBRL adamlarınıza yardıma gelirler . Böylece hem kanat sorununu çözmüş olur hem de DC adamlarınız rahatlar .
- DC leri okla kanatlara çıkartın diyen arkadaşlara katılmıyorum. Yoksa mantıken tek kişi savunma yaparsınız . Bende adam ok çıkarmayı denedim ama büyük takımlarda bile rakip kanat oyuncularını hiçbir şekilde tutamadılar hem de defans hep tek kişi kaldı .
- Ben, taktiğinizi, her zaman DMC ve WBRL kullanıp yukarıda verdiğim gibi ayarlamanızı öneririm . " Daha önce dediklerini denedin mi ? " derseniz, Kayserispor'da WBR ' de Marvin Angulo gibi yavaş, WBL ' de İlkem Özkaynak gibi özellikleri düşük oyuncular denedim ve kanatlardan gol yediğimi hiç hatırlamıyorum . ŞL'de Inter'le yaptığım bir maçımda, Inter, hep kanatlardan gitti ve gol bulamadı . Ayrıca yukarıda belirttiğim stratejiyi Inter'de de denedim ve Inter'in Kayseri'den daha iyi olmasından dolayı daha verimli sonuçlar aldım .
- Ayrıca hücum hattınız hem güçlü hem de çok oyuncudan oluşur . Ben 2 AMC 2 de FC kullanırım ama tabi burasını siz bilirsinizKayserispor'la 7-0 Ankaragücü galibiyetini ve Inter ile 6-2 Milan galibiyetlerimi unutamıyorum

Kayserispor'la 7-0 Ankaragücü galibiyetini ve Inter ile 6-2 Milan galibiyetlerimi unutamıyorum
Alıntılı Yanıtla