Ben Volkan'ın yaptığı harekete hiç bir şey diyemiyorum.Bu kişilikle alakalı bir şey.Adam asabi bir adam,Ergün Penbe'nin ensesine vurup,ekmeğini alsan ağzını açmazdı.Bu işler böyle,adama kızmamak lazım.Orada zaten kırmızı kartlık hareket olduğuna inanmıyorum.Volkan'a da Koller'e de sarı kart göstermek gerekirdi.Yardımcı görmüyor mu acaba,olay önünde oluyor.Adam kendini atıyor.O itme dünyanın hiç bir yerinde kırmızı kart değil.O kadar maç izliyoruz,böyle pozisyonlar çok oluyor.Hakem art niyetli olduğunu maçın başında Servet'e olan tutumundan belli etti zaten.M.Topal'a kart gösterdiği pozisyondan kaç tane oldu maçta?Aurelio'nun ilk itirazında kart gösterdi.E.Güngör'ü kafa topuna çıkarken faul yaptı diye uyarıyor.Nerde görülmüş böyle bir şey,adam zaten tecrübesiz.Birde ilk topa çıkışında uyarıyorsun,o adam daha nasıl top oynasın.İkinci gole zaten söylenecek bir şey yok.Stopersiz eksik oynuyoruz,adam oyuncu değişikliğine izin vermiyor...

Bütün bunları yaptı,yinede yıkamadılar bizi,baktı işi işten gidiyor,son hamle olarak Volkan'ı attı.Ama oda olmadı,ama yinede Allah belanı versin hakem,en önemli iki oyuncumuz cezalı senin yüzünden...