Milli Maçlar:
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 1. Maç
berabere kaldık ama liderliğimiz devam ediyor
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 2. Maç
takım rehavete kapıldı çıktık diye ama slovenia yetişti aynı puandayız ancak son 2 maçımızı alıp hem kendimizi affettireceğiz hem de dünya kupası'na direk katılma hakkı kazanacağız
İstek Üzerine Diziliş ve Takım Komutlarımız:
.
.
.
3. Hafta
iyi oynadığımız maçta galip gelemedik çok üzgünüz
Uefa Kupası 1. Tur 1. Maç
deplasmanda çok iyi bir skor aldık gruplardayız diyebilirim
4. Hafta
![]()
zor rakibimiz karşısında öne geçtik fakat üstünlüğümüzü koruyamadık
.
.
.
5. Hafta
xerez tarihe geçecek 5 haftada 48 gol yemeyi başardılar maçımıza gelirsek şutları yoktu bizimse 25 şutumuz vardı buna rağmen 6 gol atabildik
6. Hafta
çok kötü bir skor takım çok kötü oynuyor.
.
.
.
Atletico Madrid Traftarları Üzgün!
Bu sabah Atletico Madrid başkanı tarafından yapılan açıklamada Cengiz Karaarslan'ın alınan kötü sonuçlardan dolayı daha fazla bu takımda kalmak istemediğini ve istifa ettiğini açıkladı.Son Uefa Kupası Şampiyonu Atletico Madrid takımının başına kimin getirileceği ise merak konusu ayrıca futbolun en genç ve en iyi teknik direktörlerinden Cengiz Karaarslan'ında hangi kulübe gideceği merak edilmeye başlandı.Gelişmelerle tekrar birlikte olacağız.Cengiz Karaarslan'ın tekrar Beşiktaş'ın başına gelebileceği söyleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Atletico'dan istifa ettim 2 gün ilerledim Real Madrid istedi hemen önümde Elche Maçı vardı onu yaptım 1-0 kazandım save yaptım ve çıktım sonra bugün oyunu açarken hata verdi oyun açtan baktım backup'ı var hep olur böyle ondan girdim ama Real Madrid'te değilim ben de şu anda İngiltere ile ilerliyorum maçları koyacağım başlığa karışmıyorum çünkü Real Madrid isteyebilir.
Milli Maçlar:
Dünya Kupası Elemeleri 9. Maç
trakibimizi farka boğduk çok mutluyuz
Dünya Kupası Elemeleri 10. Maç
gruptan lider çıktık mutluyuz
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu Puan Durumu:
playoflara kalmadık Bulgaristan 2. ler arasında en a puanı topladığı için playoflara kalamayan tek 2. oldu Türkiye playoff'da norveçle yapacak o maçları da vereceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uzun süre işsiz kaldım ama sonunda iyi kulüplerde birine gittim.
Yeni Kulübüm :
Chelsea(Maviler):
Stadımız:
Stamford Bridge 42449 kapasiteli tamamı koltukludur.
Planı:
Taraftar Grubumuzun ismi Head Hunter'dir ancak kendileri ile ilgili resim yoktur.
Kulüp İle İlgili Bilgiler:
Başarılar:
Lig
- 1954/55 - İngiltere 1. Ligi
- 2004/05 - İngiltere Premier Ligi
- 2005/06 - İngiltere Premier Ligi
- 1983/84 - İngiltere 2. Ligi
- 1988/89 - Championship
Kupa
- 1969/70 - FA Kupası
- 1996/97 - FA Kupası
- 1999/00 - FA Kupası
- 2006/07 - FA Kupası
- 1964/65 - İngiliz Lig Kupası
- 1996/97 - İngiliz Lig Kupası
- 2004/05 - İngiliz Lig Kupası
- 2006/07 - İngiliz Lig Kupası
- 1954/55 - FA Charity Shield
- 1999/00 - Community Shield
- 2004/05 - Community Shield
Avrupa Kupaları
Dip Not:Kulüp başkanımız Abrahamoviç 200 milyon dolar bütçe vermiştir bu parayı en iyi şekilde kullanacağız.Bir tane MC alacağım fabregas olarak düşünüyorum o olmassa sizce kimi alayım?
- 1970/71 - Avrupa Kupa Galipleri Kupası
- 1997/98 - Avrupa Kupa Galipleri Kupası
- 1997/98 - Avrupa Süper Kupası.
Dizilişimiz:
ara sıra 4-5-1 normal de oynayacağım.
Komutlarımız:
.
.
.
Uefa Kupası G Grubu 1. Maç(kendimize göre)
deplasmanda yenik duruma düştük rakibimiz 9 kişi olmasına rağmen galip gelemedik üzgünüz
13. Hafta
![]()
Takım henüz taktiğe alışamadı ada'da 3 lü defansa biraz zor alışacağız
13. Hafta Sonunda Puan Durumu
daha yeni geldim takımı şampiyon yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız

Bu sabah Atletico Madrid başkanı tarafından yapılan açıklamada Cengiz Karaarslan'ın alınan kötü sonuçlardan dolayı daha fazla bu takımda kalmak istemediğini ve istifa ettiğini açıkladı.Son Uefa Kupası Şampiyonu Atletico Madrid takımının başına kimin getirileceği ise merak konusu ayrıca futbolun en genç ve en iyi teknik direktörlerinden Cengiz Karaarslan'ında hangi kulübe gideceği merak edilmeye başlandı.Gelişmelerle tekrar birlikte olacağız.Cengiz Karaarslan'ın tekrar Beşiktaş'ın başına gelebileceği söyleniyor.