PRİMİERSHİP.
17.HAFTA
READİNG : 0 - 1 : MİDDLESBROUGH
Çok zor 4 hafta geçireceğiz. Üst üste 4 maç deplasmandayız ve bunların ilkini 3 puan ile kapattık. Geriye peş peşe 3 deplasman kaldı.
Maça gelirsek erken bulduğumuz gol yüzünden baskı yemeye de erken başladık. Ancak çok iyi direndik. Özellikle rakip hava toplarında çok üstündü. Çok fazla korner kullandı ve bu kornerlerin hepsinde kafayı onlar vurdular. Bazılarını İsaksson kurtardı bazıları auta gitti. İsaksson bu hafta maça damgasını vuran isimdi. Doğru bir şeçim yaptığımızı haftalar ilerledikçe görüyoruz. Bizim de baskı yerken yakaladığımız 3 tane karşı karşıya pozisyon vardı ancak değerlendiremedik.
PRİMİERSHİP
18.HAFTA
A.VİLLA : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Zor bir maçtı. Ortada bir oyundu. Bir ara gözüm oyuncu puanlarına kaydı maç 2-1 idi. Baktım takımda 7 den aşağı rating ile oynayan yok. Ve gerideyim. Şaşırmıştım ancak maçtan sonra puan durumuna baktım ki A.Villa zaten bu haftaya 2.sırada girmiş. Benim de rating i kötü oyuncum olmadığına göre takımın gücü bu kadarmış diyebilirim ancak.Haftaya Everton deplasmanındayız. Burak'ın takımı ile çok zor bir maç yapcağız. Şeva bizi korkutuyor. Önlem almak zorundayız ancak sanırım adam markajı verirsek o zaman durum daha kötü olur çünkü rakip 3 AMC ile oynayacak
.
.
Birleştirilen Mesaj: